4
Kasnak kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Nurge Panç ( Punch ) Kasnağı Plastik Takım

279 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Nurge Panç ( Punch ) Kasnağı Plastik Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ego home Satıcı Ünvanı: ATEGO YAPI MARKET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0099115434300001 Vergi Kimlik Numarası: 0991154343
    Bu ürün ego home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alt tarafı için 17,7 cm ,üst tarafı içinse 22,8cm capında olan vidalı plastik kasnaklar ile beraber gelen plastik punch altlığıdır.
Geri Bildirim Ver

Nurge Panç (Punch) Kasnağı Plastik Takım

Nurge panç (punch) kasnağı plastik takım, iki farklı boyutta kasnak içermesinden dolayı oldukça avantajlıdır. Bu sayede tek ürünle farklı boyutlardaki kumaşlara işleme yapma imkanı sağlar. Ürünün vidalı sistemi, işlem sırasında kumaşlarınızın kaymasına engel olur. Bu şekilde işlemelerinizi hata payı olmadan yapabilirsiniz. Ürünün vidalı olmasının diğer bir avantajı, kumaşın kalınlığına göre ayarlanabilmesidir. Kumaşınızın cinsi fark etmeksizin uygun şekilde yerleştirip kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Kaliteli plastikten üretilen bu modelin kullanım ömrü uzundur. Nurge punch kasnağı, altlığıyla birlikte beğeniye sunulur. Takım halinde kullanılan kasnak ve altlığı, ürünün elinizde veya zeminde daha rahat durmasını sağlar. Ayrıca kumaşı son derece gergin tutarak motiflerinizi kolay bir biçimde yapma imkanı sunar. Kullanmadığınız zamanlarda ise çok yer kaplamayan ürünü kolayca saklayabilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Çift taraflı kullanım
  • Vidalı sabitleme

Cazip Nurge Panç (Punch) Kasnağı Plastik Takım Özellikleri

Cazip Nurge Panç (Punch) Kasnağı Plastik Takım Özellikleri

Nurge plastik kasnak, size pek çok yönden avantaj sağlar. 17,7 ve 22,8 cm çaplarında vidalı kasnakları bulunur. Bu sayede elinizdeki kumaş ölçülerine uygun olan kasnağı kullanarak daha rahat bir çalışma yapabilirsiniz. Her kumaşın üzerine yapacağınız işlemlerin hatasız olması için kullandığınız panç kasnağı son derece önem taşır. Bu ürün, size kolay bir şekilde pürüzsüz nakışlar yapma imkanı sunar. Vidalı sistemi, kumaşları iyice gerer. Sıkıştırma sonrasında sıkıca sabitlenen kumaş, kayma yapmaz. Böylece rahat bir şekilde desenleri oluşturmaya başlarsınız. Punch kasnağı plastik altlığı ile sunulduğundan oldukça kullanışlıdır. Altlık, size kasnağı daha kolay kavrama imkanı sunarken kumaşın düzgün durmasına da katkı sağlar. Takım halindeki ürünün kasnakları kahverengi, altlık kısmı ise krem renklidir. Hafif olduğundan elinizde tutarak çalışırken sizi yormayan ürünü satın alabilirsiniz.

Nurge Panç (Punch) Kasnağı Plastik Takım Yorumları

Nurge Panç (Punch) Kasnağı Plastik Takım Yorumları

Nurge panç (punch) kasnağı plastik takım yorumları incelendiğinde ürünün kalitesinin ön plana çıktığı görülür. Kaliteli malzemeden tasarlanan ürün, kırılmalara karşı dayanıklıdır. Ürünün iki farklı boy seçeneği olması büyük beğeni toplar. Bu sayede yapacağınız işlemenin ya da kumaşın büyüklüğüne göre uygun tarafı seçip panç yapmaya başlayabilirsiniz. Bu ürün, tüm kumaş modellerine uyumludur. Vidası kolay takılıp çıkarılabilir özellikte olduğundan kullanımı kolaydır. Çalışmanız bitene kadar bollaşma yapmadan kumaşı gergin tutar. Çıkarıldığında kumaşta herhangi bir esnemeye sebep olmaması ve kumaş üzerinde hasar oluşturmaması sayesinde beğeni toplar. Altlığı, size tutuş kolaylığı sağlar. Aynı zamanda işlemeyi, ürünü kucağınızda tutarak yapmak istediğinizde bacaklarınıza iğne batmasını engeller. Nurge panç (punch) kasnağı plastik takım kullananlar tarafından eşsiz kalitesi ve kullanım kolaylığından dolayı çokça tavsiye edilir.

Avantajlı Nurge Panç (Punch) Kasnağı Plastik Takım Fiyatı

Avantajlı Nurge Panç (Punch) Kasnağı Plastik Takım Fiyatı

Nurge panç (punch) kasnağı plastik takım fiyatı, ürünün size sunduğu olanaklar neticesinde belirlenir. Bu ürün, size farklı boyutlarda çalışma imkanı tanır. Yapacağınız işleme büyüklüğüne göre uygun olan tarafı seçerek çalışmaya başlayabilirsiniz. Ürünün boyutları, panç yapmak için ideal ölçülerdedir. Üretiminde, çok küçük ya da çok büyük olmamasına dikkat edilir. Kolay çalışma prensibine sahip olması, yeni başlayanlar için ayrıca avantajlıdır. Dakikalar içinde ürünün işleyişini çözüp kolayca eşsiz tasarımlardaki pançları çalışmaya başlayabilirsiniz. Ürün, beraberinde gelen altlığı sayesinde kasnağı elinizde tutmanız gerekmeden düz zeminlerde çalışma imkanı sunar. Panç yaparken kasnağın oval şekilde olması, size daha kolay çalışma imkanı sağladığından Nurge kasnak doğru bir seçimdir. Kumaşlarınıza birbirinden güzel işlemeler yapmanıza yardımcı olan bu pratik ürüne uygun fiyat avantajıyla Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.