Nurge No:4 Plastik Kare Kasnak - 3 Farklı Renk Seçeneği Ile

189 TL

Ürün Bilgileri

Nurge No:4 Plastik Kare Kasnak - 3 Farklı Renk Seçeneği Ile

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Silkroad Satıcı Ünvanı: MUHAMMET AHMET AKDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0200489899
    Bu ürün Silkroad tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • **DİLEDİĞİNİZ RENKTE GELMESİ İÇİN LÜTFEN MAĞAZAYA SORU SOR BÖLÜMÜNDEN ULAŞINIZ** No1: 95mm x 110mm (3 47/64 "x 4 21/64") No: 2 (Küçük): 6,5 inç X 5,7 inç (14,5 cm x 16,5 cm) No: 3 (Orta): 8,66 inç X 7,68 inç (19,5 cm x 22 cm) No: 4 (Büyük): 11 inç X 9,84 inç (25 cm x 28 cm) [Nakış kasnağı] - Ayar vidası ile plastik dikdörtgen nakış kasnağını besleyin. Çapraz dikiş projeleriniz ve nakış desenleriniz için pratik bir dikiş halkası. Boncuk nakış, çapraz dikiş, yorgan, mürettebat, iğne ucu ve diğer iğne işi el sanatları türleri için idealdir. • [RENK] - Bu renk farklı stillerinizi karşılayacak ve nakış veya süslemelerinizle iyi eşleşecektir. Bu pratik ve kullanımı kolay plastik çerçevelerde işiniz bitmiş bir ürün olarak çarpıcı görünecek. • [UYGULAMA] - Kullanımı ve kullanımı kolaydır. Plastik nakış çemberlerinin ortasında, kumaşı sıkı tutmak ve duvara kolayca asmak için gerektiğinde çok daha kolay kullanabileceğiniz ve sıkabileceğiniz yükseltilmiş ayarlanabilir bir vida bulunur. Çemberleri DIY projelerinizde, Noel süslemelerinizde, parti süslemelerinizde, duvar dekorasyonunuzda, yetiştiricilerinizde, rüya yakalayıcılarınızda kullanabilirsiniz. * [ÇOK yönlü uygulamalar] - Dikdörtgen nakış çemberlerimiz, sadece şık bir yüzey kazandırmakla kalmayıp aynı zamanda olağanüstü aşınma direnci sağlayan yüksek kaliteli ABS plastik kullanılarak özenle üretilmiştir. Bu onları sağlam ve uzun ömürlü kılar, günlük kullanım taleplerine dayanabilir. • [ÇOK yönlü uygulamalar] - Ayrıca, çemberlerimizin pürüzsüz yüzeyi, kumaşlarınızın zarar görmeden kalmasını ve nakış işlemi sırasında göze çarpmayan izlerden veya çiziklerden arındırılmasını garanti eder. İster yeni başlayan ister deneyimli bir nakışçı olun, çemberlerimiz yaratıcılığınızı ortaya çıkarmanız ve çarpıcı nakış tasarımları üretmeniz için mükemmel bir araç sağlar. * [Endişesiz HİZMET] - Mağazamızda birinci sınıf ürünler sunmaya ve müşterilerimize keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaya öncelik veriyoruz. Memnuniyetinizi sağlamak için, istediğiniz zaman başvurabileceğiniz öğretici videolar ve açıklayıcı talimatlar sunuyoruz. Nakış çemberlerimizle ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, müşteri hizmetleri ekibimiz size her zaman yardımcı olmaya hazırdır. İstediğiniz zaman bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. * [ÜSTÜNLÜK] - Nakış çemberlerimiz, köşelere dikişi kolaylıkla kolaylaştıran kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Çemberlerden biri, diğer çember üzerindeki bir oluğa sıkıca oturan ve nakış işlemi sırasında kumaşı gergin ve sağlam tutan bir çentiğe sahiptir. Bu, kumaşınızın pürüzsüz kalmasını ve kırışıklıklardan veya kırışıklıklardan arındırılmasını sağlayarak her seferinde kusursuz ve hassas dikiş elde etmenizi sağlar.
Geri Bildirim Ver