Nurgaz Campout Emaye Çaydanlık Set Mavi Ng 180-m

1.100 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Tek Ebat
0,35 L
1
2'li
1 LT
Tek Ebat
0

Ürün Bilgileri

Nurgaz Campout Emaye Çaydanlık Set Mavi Ng 180-m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALIŞVERİŞKAPIMDA Satıcı Ünvanı: MEHMET AYDOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1190016304
    Bu ürün ALIŞVERİŞKAPIMDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • CAMPOUT EMAYE ÇAYDANLIK SET MAVİ EMAYENİN TARİHTEKİ İLK BULGULARI M.Ö 5.YY'A ANTİK YUNAN'DAKİ KUYUMCULARA DAYANIR. KAPLAMASI ÇİZİLİP YIPRANMADIĞI TAKDİRDE EMAYE SAĞLIKLI BİR MALZEMEDİR. O YÜZDEN HER ZAMAN TAHTA VEYA SİLİKON KAŞIKLA KULLANMALI, ÇİZİLMEYECEK ŞEKİLDE TEMİZLEMELİSİNİZ. İYİ BAKTIĞINIZ TAKTİRDE YILLARCA BERABER OLABİLİRSİNİZ. EMAYE KAPLAMALI ÜRÜNLER 220-250 DERECEYE KADAR DAYANIKLIDIR. YERE DÜŞÜRMEDİĞİNİZ VEYA BÜYÜK BİR GÜÇ UYGULAMADIĞINIZ TAKTİRDE KIRILIP BÜKÜLMEZ. BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLİR. ŞAYET EMAYELERİNİZE İYİ BAKARSANIZ, SİZE ANNEANNENİZDEN KALMADIYSA BİLE SİZ TORUNLARINIZA BIRAKABİLİRSİNİZ. EMAYE, SİLİSYUM, SODA, BORAKS, KURŞUN OKSİT, POTASYUM HİDROKSİT VE RENK VERİCİ METAL OKSİTLERİN ERİTİLMESİYLE OLUŞTURULAN BAZI MADDELERİ KORUMAK VEYA PARLAKLIK KAZANDIRMAK İÇİN KULLANILAN SAYDAM VEYA DONUK CAM BENZERİ BİR CİLADIR. TÜM BU MADDELER KARIŞTIRILIP ERİTİLİR VE KAPLANACAK OLAN METAL, EMAYE BANYOSUNA BATIRILIP ÇIKARILIR. DAHA SONRADA YAKLAŞIK 900 DERECELİK FIRINLARDA PİŞİRİLİR. DEMLİK: HACİM 1 LT. BÜYÜK ÇAYDANLIK HACİM: 2.35 LT. SAĞLAM VE SAĞLIKLIDIR. UZUN YILLAR RENGİNİ KORUR. EMAYE KAPLANDIĞI METALE ESTETİK BİR GÖRÜNÜM VERİR. BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLİR. FIRINA GİREBİLİR. BUZDOLABINA GİREBİLİR. İÇERİSİNDEN SICAK, SOĞUK HER TÜRLÜ GIDA TÜKETİLEBİLİR. ODUN ATEŞİNDE KULLANILABİLİR. SERT VE PÜRÜZSÜZDÜR. ÇİZİLMEZ VE AŞINMAZ. KOROZYONDAN KORUYUP UZUN ÖMÜR VERİR. TOKSİT DEĞİLDİR. MİKROP BARINDIRMAZ. KOLAYLIKLA TEMİZLENEBİLİR.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver