Nurgaz Campout Kara Mangal Büyük

1.000 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL
1.000 TL'ye 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL

Ürün Bilgileri

Nurgaz Campout Kara Mangal Büyük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AY-PA HOBİ HEDİYELİK Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AYDOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1190495401
    Bu ürün AY-PA HOBİ HEDİYELİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NURGAZ KARA MANGAL BÜYÜK
  • İSTER ODUN İSTER KÖMÜR YAKIN.ŞİŞ VE KABAP YAPIN.ET, KÖFTE PİŞİRİN.İSTERSENİZ ÇAYINIZI, YEMEĞİNİZİ YAPIN.
  • DİLERSENİZ KAMP ATEŞİNİZİ YAKIN.SON DERECE SAĞLAM.UZUM ÖMÜRLÜ BİR MANGALDIR.
  • GÖVDESİ EMAYE KAPLI ÜST IZGARASI KROM KAPLIDIR.AYAKLARI KATLANIR.
  • ÇOK AZ YER KAPLAR.SAĞLAM TAŞIMA ÇANTASI İLE BİRLİKTE.EVDE, KAMPTA PİKNİKTE HER TÜRLÜ KULLANIN.
  • ARACINIZDA KOLAYCA TAŞIYIN.İSTEDİĞİNİZ YERDE TERTEMİZ SAKLAYIN.
  • MALZEME: ÇELİK SAC.GÖVDE: EMAYE KAPLI.IZGARA: KROM KAPLI.AYAKLAR: STATİK BOYA KAPLI.ÇANTA: 900D TAKVİYELİ KUMAŞ.
  • AÇIK EBAT: 60.5 X 30 X 37.5 CM.KATLANIR
  • EBAT: 60.5 X 30 X 9.5 CM.
  • AĞIRLIK: 7.5 KG.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kömürlü
  • Materyal Demir
  • Genişlik 180 cm
  • Yükseklik 71,8
  • Derinlik 15 cm
Geri Bildirim Ver

Nurgaz Campout Kara Mangal Büyük

Mangal zevkinizin bir lezzete dönüşmesi için Nurgaz büyük mangal size göre bir seçenek olabilir. İster odun ister kömür kullanarak her şekilde kolaylıkla yakılabilir. Şiş, kebap, köfte, kanat, et ya da yemek yapmaya uygundur. Geniş olduğu için çok kullanışlı bir üründür. Sağlam taşıma çantası ile beraber gönderim sağlanır. Çelik malzeme olduğu için uzun ömürlü bir üründür. Arabada taşınabilen Nurgaz Campout kara mangal büyük dilediğiniz her yere sizinle gelir. Hava koşullarının değişimine karşı dayanıklı yapısı ve çok yönlü özelliği ile sık tercih edilen bir modeldir. Uzun süre kullanım sağlar. Güvenli kullanımın rahatlığını sunarken uygun fiyatı da aile bütçenizi zorlamaz. Siz de sevdiklerinizle birlikte güzel bir yemek yemek isterseniz Nurgaz büyük kara mangala sahip olabilirsiniz.

  • Büyük ebat
  • 7.5 kg ağırlık
  • Çelik materyal

Nurgaz Campout Kara Mangal Büyük Özellikleri

Nurgaz Campout Kara Mangal Büyük Özellikleri

Nurgaz mangal paslanmaz çelik malzemeden üretilir. Bütçe dostu olmasından dolayı fiyat açısından uygun bir üründür. Uzun süreli yanma desteği sağlar ve yemekleri kolayca pişirir. Emaye kaplı gövdeden oluşur. Izgara krom kaplıdır ve statik boyalı ayaklara sahiptir. 900 D takviyeli kumaş çantasında yollanır. 60.5 x 30 x 37.5 cm ebatlarındadır. Katlanır ebatı ise 60.5 x 30 x 9.5 cm’dir. Ürün 7.5 kg ağırlığındadır, kolay taşınır ve istediğiniz yere sizinle gelir. Tak çıkar özelliği ise taşınması için büyük kolaylık sağlar. Nurgaz kara mangal büyük kolay açılır kapanır ve size mangal yakarken zorluk çıkarmaz. Toza ve suya karşı dayanıklıdır. Isıyı kolay yalıtır ve yiyeceklerin yanmadan pişmesine yardımcı olur. Kolay kurulum özelliği ile konfor sağlayan ürünü inceleyerek satın alabilirsiniz.

Kullanışlı Nurgaz Campout Kara Mangal Büyük Yorumları

Kullanışlı Nurgaz Campout Kara Mangal Büyük Yorumları

Mangalların taşıma ve kullanım kolaylığı açısından pratik olanları her evin ihtiyacıdır. Bu bakımdan son zamanların sıklıkla tercih edilen modellerinin başında çelik malzemeden üretilen ve kolay kurulum sağlanan modeller gelir. Dış mekanlarda tercih edilen bu mangallar hafif materyal özelliği sayesinde kolay taşınabilir ve bu yüzden sıkça tercih sebebidir. Geliştirilmiş özellikleri, yüksek ısı verme gücü ve çocuk güvenliği sayesinde uzun süre rahat bir kullanım sağlar. Nurgaz Campout kara mangal büyük yorumlarına baktığınız zaman sağlanan memnuniyeti görebilirsiniz. Uzun kullanım ömrü vardır. Bir büyük mangaldan beklenen maksimum performansı vererek uzun ömürlü şekilde kullanmanızı sağlar. Minimal ve portatif boyutu sayesinde rahatlıkla kurulum yapılır. Oldukça geniş ölçüleri, bir seferde birçok yiyeceğin pişmesine de olanak verir. Siz de Nurgaz kara mangal kullanarak ev ekonominizden olabildiğince tasarruf edebilirsiniz.

Kampanyalı Nurgaz Campout Kara Mangal Büyük Fiyatı

Kampanyalı Nurgaz Campout Kara Mangal Büyük Fiyatı

Özen ile geliştirilmiş sağlam ürün kalitesi, yüksek performansta ısı verme gücü ve geniş tasarım özelliği ile vadettiği kullanımı sizlere sağlar. Geliştirilmiş özelliklere sahip olmasına rağmen fiyatı açısından oldukça ekonomiktir. Nurgaz Campout kara mangal büyük fiyatı sayesinde de farklı bütçelere hitap eden rakamlarla sunulur. Ergonomikliği ile size rahatlık sağlar. Uygun fiyat ve yüksek kalite arayanların favorisi olarak yüksek memnuniyet vadeder. Geniş ve siyah renk tasarımı ile göze hitap ederken bütçenize de uyum sağlar. Dış mekanlarda, balkonda, terasta ya da bahçede kullanılan bir mangaldan beklenen tüm özelliklere sahiptir. Fiyat açısından da uygun olan mangal, uzun ve etkili kullanım güvencesini bir arada verir. Siz de aileniz ve sevdiklerinizle güzel bir mangal keyfi yaşamak isterseniz bu ürünü Trendyol aracılığı ile güvenle satın alabilirsiniz.