Novation Launchkey Mini Mk3 Midi Klavye

Ürün Bilgileri

Novation Launchkey Mini Mk3 Midi Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORE MUSIC Satıcı Ünvanı: DOREMUSIC MÜZİK ALETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310146368600001 Vergi Kimlik Numarası: 3101463686
    Bu ürün DORE MUSIC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Novation Launchkey Mini MK3 Midi Klavye Novation Launchkey Mini mk3 son dönemin en popüler midi klavyelerinden biridir. Çok işlevsel ve kolay taşınabilir olma özelliği ile dikkat çeken Novation Launchkey Mini MK3 Ableton Live ile sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Farklı bir DAW yazılımı kullanıyor olsanız bile, yeni Launchkey onunla sorunsuz çalışacaktır. İlk Bakışta Novation Launchkey Mini MK3 Midi Klavye 25 synth-eylem tuşu, bir seferde 2 oktav aralığına izin verir 16 arkadan aydınlatmalı hıza duyarlı ped tamamen özelleştirilebilir Ableton Live'ı tamamen kontrol eder 8 döner düğme, tonunuzu kişiselleştirmenizi sağlar Perde ve modülasyon kaydırıcıları, ekstra ton şekillendirme araçları sağlar Sabit akor modu, akorunuzu klavyede yukarı ve aşağı aktarır MIDI çıkışı, program değişikliklerini donanım sentezlerine ve daha fazlasına gönderir İstediğiniz Zaman, İstediğiniz Yerde Beat Oluşturun Aklınızdaki synth, piyano, synth bass ya da ritim fikirlerini bilgisayarınıza kaydetmenize ve tüm yaratıcılığınızı ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak bir donanıma sahip Novation Launchkey Mini MK3 Midi Klavye ile istediğiniz zaman, istediğiniz yerde beat, beste ve arajman çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Teknik Özellikler Tipi: Midi Contoler Tuş Sayısı: 25 Tuş Tipi: Mini-key, Synth action Velocity Hassasiteti: Var Pads: 16 x Velocity-sensitive RGB Pads Diğer Kontroller: Pitchbend Touch Strip, Modulation Touch Strip Encoders/Pots: 8 x Rotary Knobs Pedal Girişi: 1 x 1/4" (sustain) MIDI I/O: 1 x 1/8" (out) / USB USB: 1 x Type B PC Bağlantısı: USB Ek Özellikler: Transpose, Fixed Chord, Arpeggiator Yazılım: Ableton Live Lite, AAS Session Bundle, Additional Bundled Plug-ins OS Gereksinimleri - Mac: OS X 10.8.5 or later OS Gereksinimleri - PC: Windows 7 SP1 or later Güç Desteği: USB bus powered Fiziksel Özellikler Yükseklik: 3 cm Genişlik: 32.7 cm Derinlik: 17 cm Ağırlık: 703 gr
Geri Bildirim Ver

Novation Launchkey Mk3 Midi Klavye

Hayatın olmazsa olmaz parçası olan müziği icra eden kişilerin sahip olduğu önemli özelliklerden biri kuşkusuz yaratıcılıktır. Yaratıcılığın ön plana çıktığı bu alanda sayısız müzik aleti ile dilediğiniz besteleri yapabilir ve istediğiniz müziği oluşturabilirsiniz. Bu müzik aletlerinden biri Novation Launchkey mini mk3 midi klavyedir. Müzik dünyasına getirdiği yenilikler sayesinde oldukça rağbet gören bir üründür. Size özgün tarzlarda beste oluşturma olanağı sunan ve oldukça kullanışlı ürün müzikseverlerin bir numaralı ilgi odağı konumundadir. Birbirinden farklı ve güzel yepyeni özellikleri bir araya getiren klavyenin kullanımı da alışılagelmişin dışında sezgisel yönü fazla ve kullanımı fazlasıyla pratiktir. Novation Launchkey mini mk3 sayesinde içinizdeki müziği ve notaları kolaylıkla serbest bırakabilir ve hayata geçirebilirsiniz.

  • Yeni ölçek ve akor modları
  • Yeni özel modlar
  • Büyük ve daha hassas pedler

Dikkat Çekici Novation Launchkey Mk3 Midi Klavye Özellikleri

Dikkat Çekici Novation Launchkey Mk3 Midi Klavye Özellikleri

Müzik dünyasında klavyelerin ayrı bir yere sahip olduğu bilinen bir gerçektir. Launchkey mini mk3 midi klavye, müzik dünyasında alışılagelmişin dışında pek çok özellik getirir. Sekiz yerleşik ölçek moduna sahip olması oldukça önemlidir. Bu ölçek modları klavyede çalınan anahtarları seçtiğiniz ölçeğin notalarına dönüştürür. Bu sayede klavye müzik yapma sürecini kolaylaştırır, yaratıcılığınızla birlikte kolaylıkla istediğiniz besteyi yapabilirsiniz. Bununla birlikte klavyenin sahip olduğu özel modlar sayesinde gücü parmaklarınızın ucunda hissedersiniz. Ayrıca harici ekipmanlarınızı klavyeye bağlayabilir ve her şeyi kontrolünüz altına alabilirsiniz. Novation Launchkey mini mk3 midi klavye 25 tuşlu, sahip olduğu büyük hıza duyarlı pedlere sahiptir. Böylece tüm kontrolü elinizde tutarsınız ve istediğiniz müziği yapabilirsiniz. Getirilen tüm yenilikler sayesinde kusursuz bir ürün haline gelen midi klavye ile siz de istediğiniz besteleri kolayca oluşturabilirsiniz.

Novation Launchkey Midi Klavye Yorumları

Novation Launchkey Midi Klavye Yorumları

Müziğe ilgi duyan müşteriler tarafından tercih edilen ürünün diğer klavyelerden farklı pek çok avantajı bulunur. Üstün kaliteye sahip olmasının yanı sıra birçok farklı özelliği ile de müzikseverlerin sıklıkla tercih ettiği ürünlerden biri haline gelir. Genişletilmiş pek çok fonksiyona sahip olması ile birbirinden farklı işletim sistemi ve uygulamalara bağlanma özelliği bulunur. Ayrıca klavyeye dahil edilen yeni yazılım paketleri sayesinde de istediğiniz müziği yaratırken size ilham verici pek çok ses ve efekt sunar. Kolay kullanımı sayesinde de vakit kaybetmeden dilediğiniz müziği oluşturmaya başlayabilirsiniz. Bunların yanında taşınabilir özelliği de size kolaylık sağlar. Ayrıca doğru ve güvenilir bir alışveriş deneyimi yaşamayı istiyorsanız Launchkey mini mk3 midi klavye yorumları kısmını dikkate alabilir, deneyimli müşterilerin yorumlarından ve değerlendirmelerinden yararlanarak ürünü görmüş kadar bilgi sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Novation Launchkey Mk3 Midi Klavyeler

Avantajlı Fiyatlarla Novation Launchkey Mk3 Midi Klavyeler

Launchkey mini mk3 midi klavye fiyatları genellikle farklılık gösterse de belirli ve cep yakmayan bir fiyat aralığında değişiklik gösterir. İstediğiniz müziği yaratabilme amacıyla pek çok yeni özelliğe sahip klavyelerin fiyatları her bütçeden müşteriye uygun olmasıyla dikkat çeker. Uygun fiyatlı olması sebebiyle müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Diğer ürünlere kıyasla fiyat performans açısından da önde gelen bir ürün olması sebebiyle müşterilerin tercihleri arasındadır. Söz konusu müzik olduğunda tüm kontrolleri elinize almanızı sağlayacak olan bu ürün müzik dünyasına getirdiği pek çok yenilik sebebiyle müşterilerin bir numaralı ilgi odağı konumundadır. Sahip olduğu yepyeni özellikler her üründe bulunmadığından dolayı bu ürün çokça tercih edilir. Siz de çok geç kalmadan müzik dünyasını parmaklarınızın ucuna getirecek olan bu ürüne Trendyol aracılığıya uygun fiyatlarla kolaylıkla ulaşabilirsiniz.