nova color Toz Sim 8 Gr - 12 Adet

148 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

nova color Toz Sim 8 Gr - 12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bidünya Kırtasiye Satıcı Ünvanı: MEHMET YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9720118884
    Bu ürün Bidünya Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 pakette 12 adet karışık renkte toz sim.. tek şişe değil, 12 şişe!

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Nova Color Toz Sim 8 gr - 12 Adet

Okullarda yapılan etkinliklerin göz alıcı olabilmesi için özel malzemelere ihtiyaç duyulur. Daha parlak ve eşsiz görünümlü çalışmalar için sim çeşitleri tercih edilir. Birbirinden farklı renklerle satışa sunulan simler müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Nova Color toz sim modelleri birbirinden farklı renklere sahiptir. Böylelikle etkinliklere farklı ve dikkat çekici sunum teknikleri ile hoş bir hava katar. İlkokul faaliyetlerinde sıklıkla tercih edilen bu ürün her aktiviteye uyum sağlar. Karton, kağıt ve mukavva üzerinde yapılan çalışmalar için uygundur. Birbirinden farklı rengi ve parlak tasarımı sayesinde aktivitelerinize canlılık katabilirsiniz. Ürün oldukça uygun fiyatlıdır. Paket halinde satışa sunulduğundan müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Nova Color toz sim 8 gr 12 adet fiyatını inceleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz. Aynı zamanda etkinliklerinizi canlandırabilirsiniz.

  • Parlak tasarım
  • Farklı renkler
  • Her aktiviteye uygunluk

Parlak Tasarımıyla Öne Çıkan Nova Color Marka Toz Sim

Parlak Tasarımıyla Öne Çıkan Nova Color Marka Toz Sim

İlkokulda yapılan etkinlikler öğrencilerin ilk etkinlikleri olduğundan oldukça özen gösterilir. Öğretmenler öğrencilerin renkleri ya da figürleri öğrenebilmesi için çeşitli faaliyetler düzenlerler. Bu faaliyetler oldukça fazla olduğundan çeşitli malzemelere ihtiyaç duyulur. Bu malzemelerden en fazla tercih edileni sim çeşitleridir. Parlak yapıya sahip olan sim çeşitleri öğrenciler tarafından oldukça beğenilir. Nova Color toz sim 8 gr 12 adet halinde satışa sunulur ve fiyatı da uygundur. İçerisinden çıkan 12 farklı renk sim sayesinde birbirinden farklı etkinlikler yapabilirsiniz. Aynı zamanda çocukların renkleri kolaylıkla öğrenmesine de yardımcı olabilirsiniz. Parlak yapısı sayesinde faaliyetlerin daha fazla ilgi çekmesini sağlayabilirsiniz. Siz de göz alıcı özelliğiyle etkinliklere renk katan bu ürünü satın alabilirsiniz. Nova Color toz sim 8 gr 12 adet indiriminden faydalanarak bütçe dostu bir deneyim elde edebilirsiniz.

Farklı Renkleriyle İlgi Gören Nova Color Marka Toz Sim

Farklı Renkleriyle İlgi Gören Nova Color Marka Toz Sim

İlkokul düzeyinde olan öğrencilerin canlı renklerle yapılan faaliyetlere ilgisi oldukça yüksektir. Hayvan figürlerine ya da farklı desenlere renk katabilmek sim çeşitleriyle son derece kolaydır. Nova Color toz sim 8 gr 12 adet set halinde satışa sunulur. Set içerisinde birbirinden farklı renge sahip olan 12 adet sim bulunur. Mavi, mor, yeşil, gri, kırmızı ve sarı renkleriyle oldukça dikkat çeker. Her renkten iki adet 8 gramlık sim bulunur. Bu sayede etkinlerin yapımı kolaylaşır. Simler bittikçe üzerine diğer kutudan ekleme yapabilirsiniz. Böylelikle farklı renklerin birleşimiyle ilgi çekici sunumlara sahip olabilirsiniz. Ürünü satın almak oldukça kolaydır. Nova Color toz sim 8 gr 12 adet online satış üzerinden satın alabilirsiniz. Böylelikle birbirinden farklı renklerle cıvıl cıvıl etkinlikler hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda öğrencilerinize renkleri kolaylıkla öğretebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Nova Color 8 gr 12 Adet Toz Sim

Avantajlı Fiyatıyla Nova Color 8 gr 12 Adet Toz Sim

Sim çeşitleri her aktiviteye olan uyumu sayesinde sıklıkla tercih edilir. Birbirinden farklı renklerin tek paket halinde satışa sunulması da öğretmenler ve öğrenciler tarafından oldukça beğenilir. Markanın ürettiği sim çeşitleri, paket olarak müşterilerin beğenisine sunulur. Mavi ve sarı olmak üzere 6 farklı renk paketin içerisinde mevcuttur. Aynı zamanda mukavva, kağıt ve karton gibi kırtasiye malzemelerinin üzerine yapıştırıcı yardımıyla tutturulur. Böylelikle etkinliklere ekstra bir renk katar. Bu ürünü satın almadan önce müşterilerin yorumlarını okuyabilirsiniz. Nova Color toz sim 8 gr 12 adet yorumları sayesinde daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilir ve gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Trendyol sayesinde ürünün fiyatını da inceleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz. Nova Color toz sim 8 gr 12 adet paket fiyatının avantajından faydalanarak keyifli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.