North Pacific Uyku Tulumu

949 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

North Pacific Uyku Tulumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİZYOSKOP Satıcı Ünvanı: ERHAN TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Siirt Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350693743
    Bu ürün FİZYOSKOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kampçılar için Uyku Tulumu
  • Boyut: 220 x 80 x 50 cm
  • Dış malzeme: 190T polyester, tafta su itici kumaş
  • İç malzeme: 190T polyester, tafta kumaş
  • İç: pamuk-polyester

Ürün Özellikleri

  • Tip Yetişkin Uyku Tulumu
  • Şekil Mumya
  • Renk Lacivert
  • Kullanım Alanı Çoklu Spor
  • Mevsim 4 Mevsim
  • İzolasyon Sentetik Dolgu
  • Derece 1/14 arası
  • Özellik Ultra hafif
Geri Bildirim Ver

North Pacific Uyku Tulumu

Genellikle kamplarda kullanılan North Pacific uyku tulumu yapısı, rengi ve boyutu ile beğenilir. Çünkü bazı koşularda toz, kir ya da yırtılma gibi durumlar söz konusu olabilir. Bunun için bu ürün, 190T polyester malzeme ile üretilir. 190T polyester kalitesi, bu tulumun iç kısımda yer alır. Dışında da aynı kalitede tafta kumaş ve su itici malzeme olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Her mevsim koşuluna karşı korunaklı olan yapısı, oldukça işlevsel bir tasarım olduğunu gösterir. Özellikle dış ve iç üretiminde kullanılan malzemesinin kaliteli olması, hem sıcak hem de soğuk havalarda kullanım rahatlığı sağlar. Kampçıların beğenerek kullandığı bu uyku tulumunu, 220x80x50 cm boyutuyla istediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz. Kullanışlı olan bu ürünü uzun süreler boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Kaliteli kumaş
  • İşlevsel yapı

Pratik Yapıya Sahip North Pacific Uyku Tulumu Özellikleri

Pratik Yapıya Sahip North Pacific Uyku Tulumu Özellikleri

Markanın şık uyku tulumu kaliteli, dayanıklı ve kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Kullanım rahatlığı ile kampçılar başta olmak üzere birçok kişinin vazgeçilmez ürünüdür. Kaliteli 190T polyester olması, şık ve modern yapısını gösterir. Model, lacivert renkli ve çizgili olduğu için göz alır. Hafif yapısıyla dikkat çeker. Bu ürünün polyester yapısında uzun süreli kullanımda dahi herhangi bir yırtılma görülmez. Ağız kısmındaki lastiklerinin kalitesi, uzun bir süre boyunca devam eder. Temizleme ve kullanım kolaylığı özelliğine sahip bu modern tasarımlı ürün, kullanılan mekanda size zahmet çıkarmaz. Hijyenik ortamlarda üretilen model, antibakteriyel destekli olduğu için kişilerden tam not alır. Rahatlıkla elde veya çamaşır makinesinde yıkandığı için birçok kişi tarafından sıklıkla kullanılır. Sizin de kullanışlı bir uyku tulumuna ihtiyacınız var ise bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Dayanıklı North Pacific Uyku Tulumu Yorumları

Dayanıklı North Pacific Uyku Tulumu Yorumları

Markanın uyku tulumu, şık ve konforlu tasarımı ile dikkat çeker. Lastiklerinin ve kumaşının kaliteli ve dayanıklı yapısı, ürünün beğenilen özellikleri arasındadır. 220x80x50 cm ideal boyutu ile her çadırınızın içerisinde kullanabilirsiniz. Her iklim ve mevsim koşuluna uygun yapıya sahiptir. Makinede ya da elde pratik temizlik yapmayı sağlar. 190T polyester kalitesi uzun bir süre boyunca ilk günkü temiz ve kaliteli yapısını devam ettirir. Bu ürünü kullanarak rahatlıkla sıcak veya soğuk havalarda kendinizi koruyabilirsiniz. Böylelikle orman içerisinde veya çadırınızı kurduğunuz mekanda sağlığınızı korumanız mümkün hale gelebilir. Tasarımın kullanışlı yapısı sayesinde rahatça içine girebilirsiniz. Ayrıca bu ürünün içine toz, kir ve haşerat girmemesi, alerjisi olanlar için kullanım avantajı sağlar. İsterseniz siz de North Pacific uyku tulumu yorum kısmına göz atarak detaylı bilgi elde edebilirsiniz.

Cep Dostu North Pacific Uyku Tulumu Fiyatı

Cep Dostu North Pacific Uyku Tulumu Fiyatı

North Pacific markalı uyku tulumu modeli, her ebattaki çadırın içinde rahatlıkla kullanılabilen bir üründür. Lacivert rengi ile göz alıcı bir yapısı vardır. Kaliteli ve dayanıklı olan bu ürünün, iç malzemesi 190T polyester ve tafta kumaştan üretilir. Dış malzemesi ise 190T polyester ve tafta su itici kumaştan üretilir. İçi tamamen pamuk- polyester olan bu model; pamuklanma, tüylenme ve yırtılma yapmaz. Uzun süreler kullanım rahatlığı sağlar. Kolay temizliği ile müşteriler için avantaj sağlar. Bu açıdan kamp gibi etkinlikler için uygundur. Lacivert rengiyle koyu tasarımlı çadırınıza şıklık katar. Aynı zamanda pamuk yumuşaklığı ile içerisine girdiğinizde vücudunuza rahat bir his verir. North Pacific uyku tulumu fiyatı, ürünün tüm bu özellikleri göz önünde bulundurularak verilir. Siz de bu modeli cazip fiyat avantajı ile değerlendirip Trendyol aracılığıyla güvenle satın alabilirsiniz.