Nors Mag Sırt Çantası - Haki

2.250 TL
Beden: Standart
Tek Ebat
Standart

Ürün Bilgileri

Nors Mag Sırt Çantası - Haki

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nors Satıcı Ünvanı: NORS TEKSTİL LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632105380500001 Vergi Kimlik Numarası: 6321053805
    Bu ürün Nors tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "MAG sırt çantası, günlük ihtiyaçlarınızı gözeterek üretilmiştir. Güçlü, esnek ve temizlenebilen kanvastan üretilen MAG, antik kaplamalı aksesuarlara ve geniş bir depolama alanına sahiptir. Özellikleri 13"" dizüstü bilgisayar kılıfı Büyük ve korumalı plastik fermuarlar Harici fermuarlı cep ve saklama kılıfı Deri klipsli çift üst taşıma sapı Çift yan cep Aerodinamik sap tasarımı Üçgen konektörlü ayarlanabilir arka kayışlar Kapaklı ön saklama cebi İç su şişesi cebi Kabartma şeklinde Nors amblemi Antik aksesuar 37x25,5x14,5 cm 16,6 Litre"

Ürün Özellikleri

  • Boyut Orta Boy
  • Materyal Tekstil
  • Kapasite 16-45 Lt
  • Renk Gri
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Cep Tipi Cepli
  • Kumaş Teknolojisi Suya Dayanıklı
  • Sürdürülebilir Organik Pamuk
  • Dış Materyal Suni Deri
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Düz
  • Kumaş Tipi Kumaş
  • Koleksiyon Sportswear
  • Sürdürülebilirlik Detayı Hayır
Geri Bildirim Ver

Nors Mag Sırt Çantası - Pine

Günlük hayatta kombinleriniz için farklı çeşitte ürünler mevcuttur. Aksesuarlar, kıyafetler, ayakkabı ve çantalar bunların başında gelen ürünlerdir. Özellikle çantalar, günlük hayatınızda kombinlerinizi tamamlamanız açısından önemli yer kaplayan bir üründür. Nors Mag sırt çantası-pine sizlere sunduğu birçok farklı avantajla dikkat çeker. Geniş iç haznesiyle her türlü kullanıma uygundur. İster seyahatlerinizde yanına alabilir isterseniz günlük olarak kullanabilirsiniz. Gri ve kahverengi tonlarının eskitilmesiyle tasarlanan bu çanta her cinsiyetten ve zevkten kişilere hitap etmeyi hedefler. Suya ve sıvıya dayanıklı yapısı sayesinde yağmurlu veya karlı günlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Suni deriyle tasarlanan bu ürün günlük veya uzun yolculuklarınızda size kalitesi ile eşlik etmeyi hedefler. Siz de birçok avantaja sahip olan bu sırt çantasını tercih edebilir ve satın alabilirsiniz.

  • Avantajlı fiyat
  • Kaliteli materyal
  • Şık ve sade tasarım

Kaliteli Tasarımıyla Nors Mag Çanta - Pine Özellikleri

Kaliteli Tasarımıyla Nors Mag Çanta - Pine Özellikleri

Her zevkten ve cinsiyetten müşterinin rahatlıkla kullanabilmesi için gri ve kahverengi tonlarında tasarlanan Nors sırt çantası kalitesi ile dikkat çeker. İçerisinde bulundurduğu dizüstü bilgisayar kılıfı ile bilgisayarınızı yanınızda taşıma imkanı sunar. Suya ve sıvıya dayanıklı dış materyali sayesinde yağmurlu veya karlı günlerde Nors Mag sırt çantası ürününü kullanabilirsiniz. İç ve dış ceplere sahip bir üründür. Bu sayede küçük ve kaybolma ihtimali olan eşyalarınızı güvenle saklayabilirsiniz. Her cebe özel fermuar ve klipsi bulunur. Geniş iç haznesi sayesinde uzun yol seyahatlerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu ürün, günlük ihtiyaçlarınızı gözeterek özenle üretilir. Sırtınızda veya elinizde taşırken rahat hissedebilir ve sırt ağrısı çekmezsiniz. Suni deri tasarımı ile şık ve sade bir görünüm sunar. Siz de bu ürünü tercih ederek kalitesinden faydalanabilir ve kullanabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Nors Mag Çanta - Pine

Avantajlı Fiyatıyla Nors Mag Çanta - Pine

Her türlü kullanıma uygun olarak tasarlanan bu sırt çantası fiyat bakımından sizi ve bütçenizi zorlamaz. Nors Mag sırt çantası-pine fiyatı oldukça avantajlı şekilde ayarlanır ve sizlere sunulur. Ürünün fiyatı belirlenirken kaliteli dış materyalinden ve kullanışlı yapısından ödün verilmez. Nors Mag sırt çantası-pine kullananlar ürünün sunduğu birçok farklı avantaj ile fiyatını hak ettiğini söylerler. Fiyat performans ürünü olarak sıkça tercih edilir ve satın alınır. Ürünü satın alan ve kullanan müşteriler çevrelerine ve sevdiklerine bu çantayı önermekten çekinmezler. Güçlü, esnek ve temizlenebilen dış materyalden oluşur. Hafif ıslak bir bez ile ürünü silebilir ve dilediğiniz gibi kullanmaya devam edebilirsiniz. Geniş iç haznesi ve çeşitli cep bölümleri ile istediğiniz her çeşit eşyanızı bu çantada koruma altına alabilirsiniz. Siz de kalitesi ile dikkat çeken bu ürünü avantajlı fiyatıyla tercih edebilirsiniz.

Memnuniyet İçeren Sırt Çantası - Pine Yorumları

Memnuniyet İçeren Sırt Çantası - Pine Yorumları

Nors Mag markalı sırt çantası, her zevkten müşteriye uyan tasarımı ve farklı bütçelere uygun olan fiyat aralığı ile müşteriler tarafından sıkça tercih edilen bir üründür. Nors Mag sırt çantası-pine yorumları oldukça olumlu geri dönüşler içerir. Ürünü satın alan ve kullanan kişiler ürünün birçok farklı avantajından memnun kalırlar. Geniş iç hazneye sahip olması, kaliteli dış materyali ile tasarlanması ve sade, şık tasarıma sahip olması ürünün müşteriler tarafından öne çıkarılan başlıca özelliklerindendir. Ürünün yorumlar kısmına bakarak ürün hakkında müşterilerin yazdığı yorumları okuyabilirsiniz. Nors Mag sırt çantası-pine satın almadan önce siz de yorumlar kısmına uğrayarak ürün hakkında gerçek fikirler ve deneyimlere ulaşabilirsiniz. Avantajlı fiyatı ve kaliteli tasarımı ile sizlere sunulan bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir, Trendyol’dan satın alabilirsiniz.