Nora Kitap Kör Baykuş

9.000 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Nora Kitap Kör Baykuş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapcebi Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM GÜRLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4460383639
    Bu ürün Kitapcebi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Onun izini kaybedeli üç ay bile degil, tam iki ay dört gün oldu, ama büyülü gözlerinin, o gözlerdeki öldürücü kivilcimlarin hatirasi hep aklimda kaldi. Hayir, onun ismini asla dillendirmeyecegim. Çünkü o, uçacakmis gibi duran, ince, sisli endamiyla ve pesi sira hayatimin yavas yavas yanip eridigi saskin, parlak iri gözleriyle, artik bu sefil, vahsi dünyaya ait olamaz. Hayir, onun adini dünyevi seylerle kirletmemeli. Onunla ayri düstükten sonradir ki insan kalabaligindan, ahmak ve mutlularin meclislerinden tamamen ayagimi çektim. Unutmak için afyonla saraba sigindim. Bütün yasantim odamdaki dört duvar arasinda geçiyordu ve hâlâ da öyle geçiyor. Hayatim bastanbasa dört duvar arasinda geçti zaten." Kör Baykus, sürrealist bir deney
  • düslerle siliklesen gerçekligin gölgelerle, seslerle ve sanrilarla iç içe geçtigi netameli bir anlati. Kör Baykus un mutlak karamsarligi ve yasama dair melankolik vizyonu, kuskusuz, okur için sarsici bir deneyim. Ancak bu okuma deneyimi, yepyeni dünyalara açilan bir olanak ayni zamanda. Sadik Hidayet in magnum opus u oldugu kadar, modern Iran edebiyatinin bu en karanlik, en yaratici ve büyüleyici eserini okurla bulusturmak bizim için bir kivanç. Ürün Adı: Kör Baykuş Ürün Kodu: 9789752473447 Basım Yılı: 2018.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Sadık Hidayet En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.
Geri Bildirim Ver