Nokta Yayınları Hasan'dan Olma Hatice'den Doğma - Murat Göğebakan

199 TL

Ürün Bilgileri

Nokta Yayınları Hasan'dan Olma Hatice'den Doğma - Murat Göğebakan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NumismaWorld Satıcı Ünvanı: MURAT DEMİRDÖĞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2840170043
    Bu ürün NumismaWorld tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hasan'dan Olma Hatice'den Doğma Murat Göğebakan 215 Sayfa 2005 1997 Yılının 21 Mayıs gecesi, saat 23:45''te "Ben Sana Aşık Oldum" diye bir şarkıyla tanıştık.
  • Bu şarkı kısa zaman içinde birçok insanın yaşamına girdi ve Türkçe müziğin klasikleri arasındaki yerini aldı. Bu şarkıyla birlikte Anadolu rock diye tanımlanan müziğin en önemli temsilcilerinden biri de yaşamımıza girmiş oldu : Murat Göğebakan. Şüphesiz, Murat Göğebakan''ın müzikal serüveni çok daha önce başlamıştı. "Ben Sana Aşık Oldum" ile büyük bir başarı sağlayan Göğebakan''ın müzik yaşamı, her ne kadar inişler gördüyse de o, inişlerin ardından çıkışa geçmeyi hep bildi. Elinizdeki kitap, bütün bu sürecin ve müzik dünyasının gözlerden uzak kalmış, bilinmeyen yüzünü anlatıyor. Magazin dünyasından ve polemiklerden uzak durmak konusunda gösterdiği özen nedeniyle yaşamı hakkında pek az bilgiye sahip olduğumuz Murat Göğebakan, müzisyen Murat Göğebakan''ın serüvenini de açık yüreklilikle okurla paylaşıyor. Ayrıca kitabın içindeki daha önce hiçbir yerde ayınlanmamış şiir ve resimlerin de büyük ilgi çekeceğine inanıyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver