2
Enerji İçeceği kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Noir Simli Alkolsüz İçecek Kırmızı Çilek Aromalı 750ml

119 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Noir Simli Alkolsüz İçecek Kırmızı Çilek Aromalı 750ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Titan Plastik Satıcı Ünvanı: MEKRON İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614168731200001 Vergi Kimlik Numarası: 6141687312
    Bu ürün Titan Plastik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın Bu ürün NOİR ŞAMPANYA tarafından gönderilecektir. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. NOİR ŞAMPANYA Çilek Aromalı Alkolsüz Şampanya 750 ML Özel günlerinizde keyifle tüketebilirsiniz. İçerisinde kesinlikle alkol yoktur. Patlatmak için sallamanız yeterlidir. Soğuk tüketiniz. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler. Listelenen fiyat 25 Aralık 2022 tarihine kadar geçerlidir.
Geri Bildirim Ver

Noir Simli Alkolsüz Kırmızı Çilek Aromalı Gazlı İçecek 750 Ml

Günlük yaşantıda bireylerin sevdiği insanlarla bir araya gelmesi; eğlenceli zaman geçirip günün yorgunluğunu atmaları çok kıymetli ve özeldir. Geçirilen bu vakit herkes için eşsiz ve kıymetlidir. Kimi zaman bireyler tarafından alkol almak tercih edilirken kimi zaman edilmez. Görüntüsü ve rengiyle fazlasıyla dikkat çekici olan bu ürün alkolsüz olmasıyla da müşteriler için ekstra alternatif yaratır. İçerisinde yenilebilir simler bulunan bu ürün dış tasarım olarak da oldukça dikkat çekicidir. Simlerin olması ürüne marjinal hava katar. Şık tasarımı, simli olma özelliğiyle görsel olarak müşteriye hitap eder. Noir simli alkolsüz kırmızı çilek aromalı gazlı içecek 750 ml sizi her yönden memnun eder. Dilediğiniz anda sofralarınızda yerini alır. Eğlenceli anların tamamlayıcı içeceğidir.

  • Şık tasarım
  • 750 ml gazlı içecek
  • Ferah çilek aroması

Noir Simli Alkolsüz Çilek Aromalı Gazlı İçecek Kullananlar

Noir Simli Alkolsüz Çilek Aromalı Gazlı İçecek Kullananlar

Alkolsüz simli içecek göze çarpan rengi ve beğenilen aromasıyla müşterilerin ilgisini çeker. Bu ürün kullanım ve tasarım olarak olumlu dönüşler alır. Hiçbir şekilde içeriğinde alkol bulunmaz. Bazı nedenlerle alkol tüketmeyen müşteriler için oldukça kullanışlı bir seçenektir. Bu yönüyle alkol tüketemeyen kişiler özel günler için bu ürünü değerlendirebilirler. Ürünün akışkanlığı normal gazlı içecek gibidir. Noir simli alkolsüz kırmızı çilek aromalı gazlı içecek 750 ml kullananlar genellikle masada ve soğuk bir şekilde servis ettiklerini paylaşırlar. Ürün müşteri memnuniyetini gözetir. Özenle tasarlanır ve müşteriye sunulur. Özel günlerinizin vazgeçilmez içeceğidir. Ayrıca patlama özelliğinden dolayı müşterilerin eğlence anlayışlarına hitap eder. Müşteriler tarafından hediye olarak da tercih edilir. Noir simli alkolsüz kırmızı çilek aromalı gazlı içecek 750 ml yorum kısmında ürünün farklı beğenileri olan kişilerin severek tükettiğini belirten paylaşımlar görebilirsiniz.

Noir Simli Alkolsüz Çilek Aromalı Gazlı İçecek Avantajları

Noir Simli Alkolsüz Çilek Aromalı Gazlı İçecek Avantajları

Çileğin bilinen pek çok faydası vardır. Farklı vitamin ve mineraller içeren ayrıca yaz meyvesi olarak bilinen çilek bu ürünün ana malzemesi olduğu için her yaş grubuna uygundur. Bu sebeple ebeveynler gönül rahatlığıyla kullanır. Aromasının çilek olması kullananları mutlu eder. Yaz aylarında sıvı kaybı yaşanır. Özellikle günün sıcak anlarında serin kalmak ve sıvı ihtiyacını karşılamak gerekir. Fakat bazen su içmek kişilere yeterli gelmez. Bu sıvı ihtiyacı meyve aromalarıyla buluştuğunda tüketmek kaçınılmaz olur. Ürün; davetlerde, akşam yemeklerinde, kutlamalarda, düğünlerde, yılbaşlarında, doğum günlerinde kısacası tüm özel günlerinizde size eşlik eder. Dışının şık, özenli olması artı özelliktir. Simli, gazlı Noir içecek çilek aromasından oluşur. Kırmızı rengini buradan alır. Kaliteli gıda içeriklerine sahip olan bu ürün özel günlerinizi renklendirir. Ferah aromasıyla gününüz güzelleşir.

Noir Simli Alkolsüz Çilek Aromalı Gazlı İçecek Özellikleri

Noir Simli Alkolsüz Çilek Aromalı Gazlı İçecek Özellikleri

Patlama özelliğinden dolayı şampanya olarak nitelendirilen bu ürünün içimi hafif ve kolaydır. Müşteriye fresh bir tat sağlar. Doğal malzemelerle hazırlanır. Üstelik bu ürünün alkolsüz olması şeker kullanımından kaçınan kişilerin vazgeçilmezleri arasına girmesini sağlar. Gazlı içeceğin çilek aromasıyla buluştuğu bu eşsiz ürün lezzet olarak ön plandadır. Lezzetiyle beğeni toplayan bu ürün ferahlamanıza yardımcı olur. Renginin kırmızı olması görünüm açısından şıklık sağlar. Noir simli alkolsüz kırmızı çilek aromalı gazlı içecek 750 ml satın alanlar bir yıla kadar açmadan ürünü saklayıp diledikleri bir günde rahatlıkla içebilir. Ürün plastik tıpalıdır. Açmak için tirbuşona gerek duyulmaz. Yanındaki demiri çevirince patlar. Noir simli alkolsüz kırmızı çilek aromalı gazlı içecek 750 ml fiyat performans olarak memnuniyet sağlar. Ürünü Trendyol’dan inceleyerek fırsatlardan yararlanarak satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.