Nobbystar Freesub Profesyonel A4 Otomatik 38x38 Düz Isı Transfer Baskı Pres

16.781,86 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Nobbystar Freesub Profesyonel A4 Otomatik 38x38 Düz Isı Transfer Baskı Pres

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOFİNAL Satıcı Ünvanı: TEKNOFİNAL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0752038267400015 Vergi Kimlik Numarası: 7520382674
    Bu ürün TEKNOFİNAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profesyonel Tam Otomatik 38x38 Düz Transfer Baskı Presi Dikkat ! : Süblimasyon Transfer Sisteminde ürün üretebilmek için, Süblimasyon özellikli printer ve Süblimasyon özellikli ürünlere ihtiyacınız vardır. Standart yazıcı ile standart ürünlere baskı yapılamamaktadır. Tüm sublimasyon düz yüzey ürünlere kolaylıkla baskı yapabileceğiniz 2 yıl garantili kaliteli profesyonel tam otomatik 38x38cm a4 ebatlarında düz pres ısı transfer baskı makinesidir. Kullanımı kolay ve uygulama alanı geniş bir makinedir. Not : Kolinin içinden çıkan baskı metaliyle makinemizin üst kol kısmına sublimasyon baskılar yapabilir makinenizi güzelleştirebilirsiniz. Makine Genel Özellikleri - Ayarlanabilir 3 farklı modu sayesinde, baskı yapacağınız ürünlerinize daha kolay ve pratik bir şekilde transfer baskılar yapabilirsiniz. - Makinemizin tam otomatik olması özelliği sayesinde baskı süresi sona erdiğinde makine kapağı otomatik olarak açılmaktadır. - Raylı alt tablası mevcuttur. Bu sayede tişört vb. ürünleri yerleştirirken son derece kolaylık sağlar. - Çift rezistans özelliği sayesinde hızlı ve eşit derecede ısınma gücü sağlar. - Rezistans bölümünde bulunan plastik kapağı sayesinde, makine ısı derecesini korur ve ürünlere baskı uygularken yanma v.b konularda son derece korumalı bir kullanım sağlar. Bu ürün mağazamız tarafından ithal edilmekte olup, 2 YIL fabrikasyon hatalara karşı firma garantimiz altındadır.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1001 - 1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver