NIVEA Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi 100ml

147 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
202,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Salkım Ticaret Satıcı Ünvanı: SELİME GÜNDÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4300806850
    Bu ürün Salkım Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NIVEA Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi 24 saat nemlendirme sağlarken yağlı his bırakmaz. Yüz için geliştirilmiş formülü cilde derinlemesine yoğun nem sağlayan hydrowaxler içerir. Her gün rahatça kullanabilirsiniz çünkü hızlı emilir ve ciltle uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır. UV koruması içerir. Yaşlanma karşıtı etkisi ile daha sıkı cilt görünümü vermeye ve ince çizgilerin azalmasına yardımcı olur. Daha sıkı cilt görünümü İnce çizgilerin azalmasına yardımcı UV koruma Hızlı emilir. 24 saat nem sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Nivea Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi 100 ml

Katkı maddesiz kişisel bakım malzemeleri her yaş grubunun favori ürünleridir. Bilindik ve güvenilir marka olan Nivea, kişisel bakım malzemeleri ile tanınır. Bu markaya ait olan Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi 100 ml ürününü küçük ve rahat kullanım sağlayan paket tasarımı sayesinde yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. 24 saat boyunca süren nemlendirici yapısından dolayı sıklıkla tercih edilen bir bakım ürünüdür. Ciltteki ince çizgileri azaltmaya yardımcı olur. Kimyasal olmayan içeriği sayesinde vücudunuzdaki kırışıklıkları giderir, yüzünüzdeki değişikliği size hissettirebilir. Cildinizin kırışıklığını giderirken mineral desteği sağlayan krem, pürüzsüz bir cilt isteyenlerin beğenisini alır. 100 ml olan Nivea markalı tasarım, tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur. Yaşınızın ilerlemesine rağmen cildinizi genç gösteren hafif kokulu bu ürünü zahmetsiz çözümü sayesinde problem yaşamadan kullanabilirsiniz.

  • Tüm cilt tiplerine uygun
  • Pratik kullanım
  • 24 saat nemlendirme

Her Cilde Uygun Nivea 100 ml Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi

Her Cilde Uygun Nivea 100 ml Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi

Genellikle kırışıklıkları giderip genç göstermek için kullanılan Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi daha sıkı cilt görünümü sağlar. Ürün, yüzünüzde oluşan ince çizgilerin azalmasına yardımcı olur. UV koruması sağladığından dolayı sıklıkla tercih edilir. Yüzünüze sürdüğünüzde kolay bir şekilde gözeneklerinizi düzenleyen yapıya sahip olması kırışıklıklarınıza iyi gelebilir. Krem yapıya sahip olan ürün, kısa sürede size mükemmel görünüm sağlar. 100 ml ambalaj tasarımı sayesinde size pratik ve hızlı kullanım olanağı tanır. Ürünün bu tasarımı müşteriler için avantajlıdır. Kokusuz yapısıyla ciltteki problemleri önler, sizi her anlamda memnun eder. Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi 100 ml kullananlar zahmetsiz bir şekilde uygulanarak cildi genç göstermeye yardımcı olduğu için tercih ettiklerini ifade ederler. Ayrıca pH dengesini bozmayan içeriğiyle tüm cilt tiplerinde kullanılabilir. Cildinizi genç gösteren bu ürünü siz de rahatlıkla inceleyebilirsiniz.

Yaşlanma Karşıtı Nivea 100 ml Yüz Kremi Fiyatları

Yaşlanma Karşıtı Nivea 100 ml Yüz Kremi Fiyatları

Nivea markasının modern ve estetik tasarımlı bu ürünü, hafif kokulu içeriğiyle cildinizin pürüzsüz güzelliğini ortaya çıkarırken sizi rahatsız etmeyecek yapıya sahiptir. Kaliteli ve kullanışlı olan ürün, düzenli kullanımda cildin ihtiyacı olan nem dengesini korur. Ürünün yaşlanma gibi cilt sorunlarına pratik ve kolay bir şekilde destek olması, günlük kullanımda ön plana çıkmasını sağlar. Oldukça şık ve zarif bir görünüm sağladığından dolayı sıklıkla tercih edilir. 100 ml olan bu ürün, uzun bir süre kullanım rahatlığı sağlar. Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi 100 ml fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Yüzdeki kırışıklık ve nem dengesi gibi sorunlara yardımcı olup cildin aydınlanmasını sağlayan benzersiz bir içeriğe sahiptir. Uygun fiyatlı bu kırışıklık karşıtı olan kremi güvenle satın alabilirsiniz.

Nemlendirici Etkili Nivea 100 ml Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi

Nemlendirici Etkili Nivea 100 ml Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi

Nivea markasının katkı maddesi içermeyen yaşlanmaya karşıtı olan bu kremi, vücudunuzdaki pek çok cilt sorununu gidermek için kullanılır. Hızlı emildiği için yağlı bir his bırakmaz. Cildin temiz, bakımlı ve daha genç bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Hızlı emilim sağlayan içeriğinden dolayı istediğiniz her alanda kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Kırışıklıklara sahip olan müşterilerin vazgeçilmez ürünüdür. Her yaş grubu tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Ambalaj tasarımı göz alıcıdır. Kaliteli yapıdaki trans maddeler içermeyen özelliğiyle, her açıdan güvenilir bir kremdir. Emerek düzleştirirken vücudunuza herhangi bir zarar vermez. Kaliteli ve kullanışlı özelliklere sahip olan Nivea yaşlanma karşıtı yüz kremi 100 ml yorumları bölümüne göz atarak kapsamlı bilgiler elde edebilirsiniz. Bu seti uygun fiyat avantajıyla değerlendirerek Trendyol aracılığıyla kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.