NIVEA Nıvea Derma Skin Clear Niasinamid Ve Salisilik Asit (Bha) İçeren Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
4 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224 TL214 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

NIVEA Nıvea Derma Skin Clear Niasinamid Ve Salisilik Asit (Bha) İçeren Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Jineps Online Satıcı Ünvanı: NÜLÜFER ERİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2770481102
    Bu ürün Jineps Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NIVEA Derma Skin Clear Karşıtı Yüz Temizleme Jeli 150ml, ye eğilimli cilt tipleri için özel olarak geliştirilmiştir. enel Arındırıcı: anında enekleri ve cildi fazla yağdan arındırır. Salisilik Asit (BHA) ve Nisaniamid: Özel formülü ile karşıtı etki gösterir. ye eğilimli cilter için, ciltle uyumu ve cilde etkileri klinik olarak test edilmiştir. Parfüm içermez Hangi sıklıkla kullanılır: Sabah ve akşam kullanın Nasıl kullanılır: Islak yüzünüze nazikçe masaj yaparak uygulayın ve durulayın. ile temasından kaçının. Cilt Bakım Rutini: Sabah ve akşam cilt bakım rutininizin ilk adım olarak kullanın. NIVEA Derma Skin Clear serisini birlikte kullanmanızı tavsiye ederiz: Yüz temizleme peeling ve Tonik NIVEA Bakım Güvencemiz: 100 yıllık cilt bakım uzmanlığımız ile EN yüksek kalite standartlarına sahip içerikleri seçiyoruz NIVEA cildinizi ve dünyayı önemsiyor: Şişe %98 geri dönüştürülmüş materyalden üretilmiştir (etiket & pompa hariç).
Geri Bildirim Ver