Nivagatore Tahta Kaykay 7 Katmanlı Uzunluğu 79cm ( 31") X 21cm (8")pro Komple Skate Board Kanada Akçaağaç

1.599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Nivagatore Tahta Kaykay 7 Katmanlı Uzunluğu 79cm ( 31") X 21cm (8")pro Komple Skate Board Kanada Akçaağaç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hacigo Satıcı Ünvanı: HAVANA ELEKTRİK-ELEKTRONİK TURİZM İNŞAAT TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460031019500010 Vergi Kimlik Numarası: 4600310195
    Bu ürün Hacigo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Havana Kaykay 7 Katmanlı Uzunluğu 79cm ( 31") x 21cm (8")Pro Komple Skate Board Akçaağaç Ahşap Longboards Gençler için Yetişkinler Yeni Başlayanlar Kız Erkek Çocuklar Tahta Kaykay Kemik Teker Üstü Çocuklar ve Yeni Başlayanlar için Enfes Kaykay - Yaratıcı desenli 31 "(79cm )uzunluk x 8"(21cm) genişliğindeki eksiksiz kaykay, güvertenin üstünde ayaklarınız için bolca alan bırakır ve kesinlikle arkadaşlarınız arasında öne çıkacaksınız. Yetişkinler ve Çocuklar Yeni Başlayanlar ve Profesyoneller için Fit patenciler
  • Sağlam ve Kararlı - 7 katmanlı Kanada akçaağaç ahşap güverte, 100kg'ye kadar binicilere dayanacak şekilde güçlü ve dayanıklıdır, tokluk ve ağırlık arasında mükemmel bir denge sunar. Orijinal alüminyum 5 inç alaşım kamyonlarla donatılmış, kaykay deneyiminize daha fazla konfor katar. farklı sürüş stilleri, seyir, işe gidip gelme, püf noktaları ve serbest stil ile seviye biniciler.
  • Pürüzsüz ve Hızlı Sürüş - Kaynayan kaykay, 95A yüksek geri tepme PU busing ile kaplanmış süper pürüzsüz 54mm 85A PU tekerleklere sahiptir, ABEC-7 hassas rulmanlar ve üstün şok emilimi ile çalışır. Mahallede, paten parklarında eşsiz bir pürüzsüz sürüş için üretilmiştir, rampalar, havuzlar ve diğer pürüzsüz yüzeyler veya hatta pürüzlü zemin.
  • Kolay Kontrol - Çift vuruşlu simetrik içbükey tasarım, daha kolay fren, daha iyi kontrol ve daha esnek direksiyon sağlar, patencilerin burun alma, ollie, topuk çevirme, tekme atma ve daha fazlası gibi hileler yapması için idealdir. Yüksek yoğunluklu su geçirmez kaymaz elmas zımpara kağıt, istikrarlı ve güvenli bir şekilde sürmenizi sağlamak için ayakkabılarınızla tahta arasında daha fazla sürtünme sağlar.
  • Montaj Gerektirmez - Büyük bir kolaylık, kaynayan kaykayın tamamen önceden kurulmuş olmasıdır. Sadece kutusundan çıkarın ve doğrudan kullanın, zamandan ve montaj zahmetinden kurtarın, festivaller, doğum günleri ve mezuniyetler için ideal bir hediye.
  • Ürün bilgisi: Ürün adı:Dört tekerlekli kaykay iç bükey plaka Boyut: Uzunluk 79cm genişlik 20cm yükseklik 13.5cm Tekerlekler:Pumilky kırmızı tekerlek Pano malzemesi: yüksek kaliteli çin akçaağaç Ağırlık: 2.75kg Paket: Boyut: 80.0 cm × 21.0 cm × 14.0 cm Ağırlık: 2.4 kg

Ürün Özellikleri

  • Model Skateboard
  • Renk Siyah
  • Çeşit Kaykay Tahtası (Tekerleksiz)
Geri Bildirim Ver