NİTROGUMAT LEONARDİT MENŞEİLİ HÜMİK ASİT

145 TL

Ürün Bilgileri

NİTROGUMAT LEONARDİT MENŞEİLİ HÜMİK ASİT

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ardaşa Tarımsal Üretim ve Pazarlama Satıcı Ünvanı: ARDA ŞA TARIMSAL ÜRETİM VE PAZARLAMA SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073075550900001 Vergi Kimlik Numarası: 0730755509
    Bu ürün Ardaşa Tarımsal Üretim ve Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NİTROGUMAT (Hümik Asit) Tarla bitkileri, sebzeler, sera bitkileri, süs bitkileri, çim, fide, bağ, meyve ağaçları, mantar vb. olmak üzere bütün bitki türlerinde kullanılabilen bir üründür. Bitki ekim zamanı, gübreleme zamanı ve çapa vakti gübrenin verilişi için uygun zamanlardır. Son sürümden önce dağıtıcı pulverizator ile serpilir ve ardından goble vb. ekipmanlar ile sürülür. Sonrasında ekim dikim işlemi yapılır. NİTROGUMAT (hümik asit) toprağın 4-5 cm kadar altına geçmesi yeterlidir. Toprağa hümik asit’in verilişinden sonra yağış ya da sulama suyu marifetiyle 10-12 gün gibi kısa bir süre içerisinde NİTROGUMAT toprağı çözme sürecini başlatır. NİTROGUMAT (Hümik Asit) Faydaları -Susuzluğa ve kuraklığa karşı toprak direncini artırır. -Topraklarımızın organik madde miktarını artırır. -Topraktaki kaymak tabaka oluşumunu engeller. -Toprağın su tutma kapasitesini artırır. -İçerisindeki organik maddeler sayesinde bitkilerin hastalık ve zararlılara karşı olan direncini artırır. -Toprağın sıcaklığını 2°-3° artırarak don tehlikesine karşı korur. -Ürün verimini %15-20 oranında artırır. KULLANIM DOZAJLARI Sıvı Hümik asit kullanım dozaji Sezonluk Bitki ürünlerinde, - Toprağın pH'sı nötr ve tuzsuz ise ekim dikim öncesi topraktan 2-2,5 It (da), üst uygulama olarakta 1-1,5 It (da) pulverizator püskürtme ile atılmasını öneririz. - Toprak az verimli ve hafif alkali (yüksek pH'ye sahip, tuzlu, sodyumlu) ise topraktan ekim dikim öncesi 3-3,5 It (da) üst uygulama olarakta 1-1,5 It (da) pulverizator püskürtme ile atılmasını öneririz. Meyve Ağaç Bitkilerinde, - Toprağın pH'si nötr ve tuzsuz ise topraktan damla sulama yolu ile Ağaç başına 150-200 cc, üst uygulama olarakta Ağaç başına 50-75 cc pulverizator püskürtme ile atılmasını öneririz. - Toprak az verimli ve hafif alkali (yüksek pH'ye sahip, tuzlu, sodyumlu) ise topraktan damla sulama yolu ile ağaç başına 200-250cc (da) üst uygulama olarakta Ağaç başına 75-100 cc püskürtme ile atılmasını öneririz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 2 L
  • Ağırlık 0-1 Kg
  • Gübre Çeşidi Sıvı Gübre
Geri Bildirim Ver