Nintendo Super Mario Party Switch Oyun

1.921 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.995 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.079 TL
900 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nintendo Super Mario Party Switch Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyun İstasyonu Satıcı Ünvanı: SERDEM ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2105650647600000 Vergi Kimlik Numarası: 2531408087
    Bu ürün Oyun İstasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Model Nintendo Switch
  • Oyun Türü Parti
Geri Bildirim Ver

Super Mario Party Nintendo Switch Oyun Game Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Klasikleşmiş bir oyun olan Süper Mario, geliştirilerek parti oyunu şeklinde satışa sunulur. Kalabalık bir arkadaş ortamında herkesi eğlendirecek bir seçenek olarak ürünü Nintendo Super Mario Party Switch oyun 45496422981 kodu ile bulabilirsiniz. İçerisinde çok fazla sayıda bölüm bulunması arkadaşlarınız ile birlikte geçireceğiniz keyifli saatlerin sayısını arttırır. Sekiz oyuncuya kadar oynayabileceğiniz bu sürüm, görsel bir şölen sunar. Nintendo Switch üzerinden dilerseniz televizyona bağlayarak dilerseniz de tablet üzerinden oynayabilirsiniz. Ayrıca kumandası ikiye bölünür ve çift kişi kullanımına imkan sağlar. Çok oyunculu bir aile sürümü olarak bilinse de tek başınıza da oynayabilirsiniz. Her yaş grubuna hitap eden bir karakter olan Super Mario’nun bu sürümü ile siz de keyifli dakikalar geçirebilir, arkadaşlarınızla bu hikayenin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Birbirinden farklı modlar
  • Zengin karakterler
  • Eğlenceli müzikleri

Keyifli Nintendo Switch Mario Party Oyun Modları

Keyifli Nintendo Switch Mario Party Oyun Modları

Ürünün eski Mario sürümündeki sevilen mini oyunları, yenilenmiş halleriyle bir araya toplayan bir yapım olduğunu görebilirsiniz. Oyunların her birinde, o bölümün kendi zorlukları ve kurallarını içeren farklı modları vardır. Nintendo Switch Mario Party sürümünde board game, sound stage, river survival ve online mod gibi çok sayıda modları bulunur. Tüm modlar, görsel olarak yenilenmiş olsa da eski kurallara uyarak oynayabilirsiniz. Yeni eklenmiş beş farklı alan bulunur. Nintendo Switch Super Mario Party modunda dört oyuncu zar atıp ilerleyerek mücadele eder. Her turun sonunda olan mini bölümler ile yeterli yıldız ve paraları toplamaya çalışırsınız. Birinci sıraya yerleşebilmek için rakiplerinizi geçmeniz gerektiğinden çekişmeli bir yarışa başlayarak eğlence dolu bu maceranın keyfini siz de arkadaşlarınızla birlikte çıkarabilirsiniz. Ayrıca içerisindeki sticker özelliği ile arkadaşlarınızı tebrik edebilirsiniz.

Eğlenceli Nintendo Mario Party Karakter Seçenekleri

Eğlenceli Nintendo Mario Party Karakter Seçenekleri

Grafik olarak eski Mario oyunlarından aşina olduğunuz bir görsellik karşılar. Karakterlerin aynı şekilde kaldığını görebilirsiniz. Nintendo Mario Party de var olan karakterlerden bazıları Mario, Luigi, Prenses Şeftalisi, Yoshi ve Wario olarak sayılabilir. Geleneksel oyunlardan tek farkı araba tamircisinin kaldırılması olur. Çevrim içi çok oyunculu oynanan serinin ilk sürümüdür. Standart masa oyunları parti modu ile sınırlıyken oyuncular yeni Online Mario-Thon modunda çevrim içi olarak eğlenebilirler. Seksen mini bölümün diğer hikayelerden bağımsız şekilde ve çevrim içi olarak oynandığını görebilirsiniz. Online bölümlerde oyuncular yüksek puan almak için rastgele seçilen beş mini hikayede yarışır. Bu modda liderlik tabloları, sıralama sistemi ve alınabilecek ödüllerinde olduğunu görebilirsiniz. Nintendo Super Mario Party Switch oyununun her yaş grubunun sevdiği eğlenceli bir hikayeye sahip olduğu için ailenizle birlikte deneyebilirsiniz.

Sevilen Nintendo Super Mario Party Switch Oyun Fiyatları

Sevilen Nintendo Super Mario Party Switch Oyun Fiyatları

Nintendo Super Mario Party Switch oyun fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Çılgın karakterleri, yeni modlar ve eğlenceli müzikleri ile arkadaşlarınız ile harika bir tatil etkinliği için tercih edebilirsiniz. Kimin en iyi olduğunu görebilmek için zorluklar ve çeşitli farklı yollardan geçmek gerekir. Ayrıca oyunun bazı özelliklerini değiştirmek için bölüm sonlarında seçenekler bulunur. Mini bölümleri uzatabilir veya sınırlandırabilirsiniz. Bu kısımlarda takımlar halinde ilerleyebilirsiniz. Zar atıp ilerleyerek yeni bir macera alanına gelirsiniz. Böylece eğlenceye başlayabilirsiniz. Çünkü zarla geldiğiniz belirli karelerde de mini hikayeler bulunur. Nintendo Super Mario Party Switch oyun yorumlarında eğlenceli bir grup oyunu olması ile beğeni toplar. Özellikle Mario Party oyunlarını seviyorsanız ve aileniz ile birlikte oynayacak keyifli bir hikaye arıyorsanız bu sürümü inceleyebilir, Trendyol’un avantajlı kampanyalarından faydalanabilirsiniz.