Nintendo Game & Watch Super Mario Bros Konsol Garantili

5.499 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Nintendo Game & Watch Super Mario Bros Konsol Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gizala Satıcı Ünvanı: GİZALA ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396074953100001 Vergi Kimlik Numarası: 3960749531
    Bu ürün gizala tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Game & Watch Super Mario Bros Konsol Garantili

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Nintendo Game & Watch Super Mario Bros El Konsolu Garantili Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Teknolojinin gelişmesiyle farklı oyunlar içeren birçok oyun konsolu geliştirilir. Yeni nesil oyunların yanı sıra nostaljik oyunlar da birçok kişi için dikkat çekicidir. Nintendo Game & Watch Super Mario Bros konsol garantili game watch konsol çocuklar arasında oldukça popülerdir. Bu konsolun orijinali 1986 yılında çıkar. Cihazın içerisinde 3 tane farklı oyun çeşidi bulunur. Bunlardan biri sevilen Süper Mario oyunudur. Oyunun kurgusu da oldukça ilgi çekicidir. Süper Mario Bros yaşamakta olduğu ülkenin prensesi Peach’i kurtarmaya çalışır. Bunun için bazı seviyeleri geçmeniz gerekir. Ayrıca belirli bir süre içerisinde seviyeyi tamamlamanız gereken bir oyundur. Zamana karşı oynadığınız için adrenalin oldukça üst seviyededir. Konsolun tüm avantajlarından faydalanmak isterseniz, bu ürüne sahip olabilirsiniz. Ürünün diğer özellikleri şöyledir:

  • USB Type-C girişle kolay şarj imkanı
  • Ses ve ekran parlaklığı ayarlama
  • 8 saatlik pil ömrü

Nostaljik Nintendo Game & Watch Oyun Konsolu

Nostaljik Nintendo Game & Watch Oyun Konsolu

Süper Mario hemen herkesin bildiği ve oynadığı bir oyundur. Nintendo bu efsane oyunu el konsolu şeklinde müşterilerine sunar. Ürün, çocuk kategorisinde olsa bile yetişkinler için de oldukça ilgi çekicidir. Siz de boş zamanlarınızda eğlenceli vakit geçirmek isterseniz bu ürüne sahip olabilirsiniz. Nintendo Game & Watch konsol 3 saat içerisinde şarj olur. 8 saatlik pil ömrüne sahip cihaz ile saatlerce oyunların tadını çıkarabilirsiniz. Böylece priz başında beklemenize gerek kalmadan vaktinizi eğlenceli bir şekilde geçirebilirsiniz. Cihaz, el konsolu olduğu için dilediğiniz yerde açıp oynamanıza fırsat verir. Evde, işte, ofiste bu konsolu kullanabilirsiniz. Tramvay, metro, otobüs gibi alanlarda bu ürünle vakit geçirebilirsiniz. Nostaljik bir konsol olan cihaz sayesinde 80’ler dönemini anımsayabilirsiniz. Dilerseniz Nintendo Game & Watch Super Mario Bros. el konsolu özelliklerini inceleyebilir, ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Tasarım Harikası Nintendo Game & Watch Super Mario Bros

Tasarım Harikası Nintendo Game & Watch Super Mario Bros

Nintendo Game & Watch Super Mario Bros oyun konsolu oldukça işlevsel bir üründür. Hem oyun oynayabilir hem de ürünü saat olarak kullanabilirsiniz. Oyun ekranından çıktığınızda karşınıza saat ekranı gelir. Böylece cihazı saat olarak kullanabilirsiniz. Cihaz üzerinde bazı analog tuşlar bulunur. Bu tuşlar oyunu yönlendirmenin yanı sıra farklı işlevler için de kullanılır. Oyunun sesini yükseltebilir ya da kısabilirsiniz. Özellikle kalabalık ortamlarda karşınızdaki kişileri rahatsız etmemek için bu özelliği kullanabilirsiniz. Ayrıca ekran parlaklığını da dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bu özellik sayesinde göz sağlığınızı koruyabilirsiniz. Nintendo Game & Watch Super Mario Bros konsol garantili el konsolu Type-C şarj girişine sahiptir. Cihazınızı adaptör yardımıyla hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Ürün, darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Uzun yıllar kullanabileceğiniz bu eğlenceli ve işlevsel ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Avantajlı Nintendo Game & Watch Super Mario Bros Fiyatları

Avantajlı Nintendo Game & Watch Super Mario Bros Fiyatları

Nintendo Game & Watch Super Mario Bros konsol garantili fiyatları ürünün tüm işlevsel özelliklerine, tasarımına, kullanılan malzeme ve materyallere göre belirlenir. Ürün her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulur. Siz de cazip fiyatlarla sunulan bu ürünü inceleyebilir, güvenle satın alabilirsiniz. Kırmızı ve bej renklerle tasarlanan ürün, çocuklar için ilgi çekicidir. Arkadan aydınlatmalı ekran özelliği konforlu bir oyun deneyimi sunar. Dilerseniz bu ürünü oyun tutkunu bir arkadaşınız için de satın alabilirsiniz. Özellikle nostaljik oyunları seven bir sevdiğinize hediye edebilir, onun koleksiyonuna katkı sağlayabilirsiniz. Nintendo Game & Watch Super Mario Bros konsol garantili yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yorumlar, ürünü alan kişilerin olumlu ve olumsuz değerlendirmelerini içerir. Bu değerlendirmeler ile cihaz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Böylece satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz. Kaliteli ve eğlenceli bu ürüne avantajlı fiyatlarla Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.