Nimo Otomatik Koldan Ölçer Tansiyon Aleti Manşonu 22-32 cm

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nimo Otomatik Koldan Ölçer Tansiyon Aleti Manşonu 22-32 cm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Dijital otomatik koldan ölçer tansiyon aleti manşonu 22-32cm Tansiyon aleti manşonlarının yuva giriş aparatı marka ve modeline göre farklılık gösterebilir. Ancak her manşon aynı mantıkla çalışır. Elinizde tansiyon aletinizin kendine mahsus manşon yuva giriş aparatı varsa her marka ve model otomatik koldan ölçer tansiyon aletine uyum gösterir. Tansiyon aleti manşonu siparişi verirken dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise kullanacak kişinin kolunun çapıdır. Tansiyon aleti manşonları iki farklı çapta üretilir. 1 - 22-32cm 2 - 32-43cm Incelemekte olduğunuz ürün 22-32 cm çapındadır. Geniş kollara sahip bir kişiye bu ürün olmayacaktır.
Geri Bildirim Ver