Nilson 3'lü Golyat Çoklu Priz

114,90 TL

Ürün Bilgileri

Nilson 3'lü Golyat Çoklu Priz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evidea Satıcı Ünvanı: EVİDEA MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611053184400025 Vergi Kimlik Numarası: 6110531844
    Bu ürün Evidea tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • Priz Sayısı: 3 • Ölçü: 9x13 cm • Renk: Beyaz • Malzeme: Plastik
Geri Bildirim Ver

Nilson 3'lü Golyat Priz

Nilson 3 lü golyat yüksek performans kalitesi sunan bir üründür. Estetik tasarımı ve pratik kullanımıyla ön plana çıkmaktadır. Plastik malzemeden dizayn edilmiş olup uzun süre deformasyon problemi oluşturmadan rahatlıkla kullanılabilir. İdeal ve hafif yapı özellikleri sayesinde her yere kolaylıkla taşınabilen ergonomik bir malzemedir.

 
  • İşlevsel kullanım
  • Yüksek performans kalitesi
  • Tasarruf deneyimi

Nilson 3'lü Golyat Priz Özellikleri

Nilson 3'lü Golyat Priz Özellikleri

Yüksek koruma desteği sağlayan, ev ve ofis gibi pek çok alanlarda kullanabilmektedir. Kablo bağlantısı sayesinde enerji ihtiyacınızı kesintisiz karşılayabilen akım performans kalitesi bir üründür. Yeterli sayıda priz olduğu için elektronik cihaz ve eşyalarınızı kolaylıkla şarj edebilirsiniz. Nilson 3'lü priz özellikleri bakımından akım korumalı enerji performans kalitesi, estetik tasarımı, pratik ve rahat kullanımıyla ön plana çıkar. Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan malzemelerinden olup telefon, çay makinesi, kahve makinesi, tost makinesi, blender gibi cihaz ve ev aletlerinin enerji ihtiyacını karşılayabilir. Enerji sarfiyatı yapmadan tasarruf deneyimi sunan ihtiyaç ve beklentilerinize özel dizayn edilen günümüzün en çok tercih edilen performans gücü yüksek ürünleri arasında yer alır. Elektrik tesisatı ve aksamlar çoğu durumlarda ulaşılması zor alanlarda bulunmaktadır. Kullanım amaçlarına göre işlemlerinizi kolaylaştıran Nilson 3 lü priz, gündelik yaşantıda konforlu ve güvenli kullanım imkânı sunar.

 

Nilson 3'lü Golyat Priz Kullanımı

Nilson 3'lü Golyat Priz Kullanımı

Mutfaklardaki anahtarlı üçlü priz bağlantılarıyla uyumludur. Suyun ve yemek buharının olduğu mutfaklarda akım koruma desteği sağlayan, çoklu priz sistem yapısıyla ön plana çıkan bu ürünle her türlü tehlikeden korunabilir; zahmetsiz, emniyetli ve konforlu kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Nilson golyat 3 lü priz yorumları ve değerlendirmelerini analiz ederek kullanımı oldukça kolay ve pratik olan estetik, özel tasarımıyla dikkat çeken orijinal ve teknolojik donanım kalitesi yüksek bu ürünü doğru ve bilinçli şekilde alabilirsiniz. Birden çok telefon girişinin kullanılabileceği telefon veya internet kullanımı için ideal olan işlevsel kullanımı olan özel tasarım bir malzemedir. Ev odalarının yanı sıra bahçe, balkon, ofis ve üretim tesisi gibi pek çok alanda elektrik enerji ihtiyacınızı karşılayabilir. Hayatın her anında ihtiyaç duyulan elektriği kullanmanız için ideal olup yaşam alanlarında emniyetli, konforlu ve pratik kullanım avantajı sağlar. Çoklayıcı özelliğiyle öne çıkan teknik donanım kalitesi yüksek üründür.

 

Nilson 3'lü Golyat Priz Fiyatı

Nilson 3'lü Golyat Priz Fiyatı

Pek çok giriş seçeneğiyle işlemlerinizi kolay ve hızlı şekilde gerçekleştirmenize imkân tanır. Telefon televizyon ve diğer elektrikli cihazların verimli şekilde çalışmasına olanak sağlayan enerji gücü yüksek ürünlerdendir. Nilson golyat 3 lü priz fiyat marka ve kalitesi, dayanıklılığına göre değişkenlik gösterebilir. Bu ürün her bütçeye hitap edebilen fiyat aralıklarına sahiptir. Zahmetsiz ve basit kuruluma sahip olup ergonomik ve zahmetsiz kullanım avantajı sağlar. Yaşam alanınıza renk katan ve enerji ihtiyacınızı karşılayabilen her yerde kullanabileceğiniz ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilen bir üründür. Her alanda güvenli, fonksiyonel ve rahat şekilde kullanabileceğiniz günümüz dijital dünyasına özel dizayn edilen en yeni, kaliteli, güvenli ve işlevsel ürün seçenekleri arasında yer alır. Uzun yıllar arıza ve kaçak riski oluşturmadan cihazlarınızı emniyetli şekilde çalıştırabilen özel mekanizmalı ve klemens sisteme sahip bir üründür. Çocuklu evlerde maksimum güvenlik sağlayan ve akım korumalı bu ürün yeni şeyler denemeyi seven kişilerin tercihidir. Cihazlarınızı emniyetli bir şekilde kullanmanıza yardım eden enerji gücü yüksek ürünler arasında yer alır. Yeni buluş niteliği taşıyan ve çocuklu evlerde akım koruma desteği sunan zahmetsiz bir şekilde kullanabileceğiniz teknoloji aygıtı bu ürünü Trendyol'dan analiz edebilir; bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle rahatlıkla satın alabilirsiniz.