4
Süt kategorisinde
en çok ziyaret edilen 4. ürün

NİLKY Yulaf Sütü Bitkisel Bazlı Laktosuz Vegan 1 Lt

125 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

NİLKY Yulaf Sütü Bitkisel Bazlı Laktosuz Vegan 1 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KahveUstaları Satıcı Ünvanı: KAAN YAZGAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9440376261
    Bu ürün KahveUstaları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Lezzetli ve farklı tadı ile diğer bitki bazlı sütler arasında en çok tercih edilen Nilky Yulaf Sütü, yüksek lif içeriği sayesinde sağlığını pozitif etkilerken, su tüketimimizin en yüksek seviyede olduğu bu dönemde doğaya da katkıda bulunmanı sağlar. Hayvansal sütlere kıyasla 1/6 oranında daha az karbon ayak izi bırakan, toprak alanı ve su tüketimini minimuma indiren Nilky Badem Sütü ile geleceğini değiştir! İÇİNDEKİLER: Su, Yulaf, Ayçiçek Yağı, Tuz, Aroma Verici(vanilya), Stabilizer(gellan gam), Mineral(kalsiyum), Emilgatör(ayçiçek lesitini), Asitlik Düzenleyici(sodyum hidroksit), Antioksidan(askorbik asit), Vitaminler(e ve b12). ALERJENLER: Alerjenler koyu renk ve altı çizili olarak belirtilmiştir. UYARI : ? Sitemizde satışı yapılan tüm ürünlerin içerik ve alerjen bilgileri bilgi amaçlı olarak yer almaktadır. ? İçerik ve alerjen bilgilerini sürekli kontrol ediyor ve güncelliyoruz ancak en doğru bilgiyi ürün ambalajının üzerinde bulabilirsiniz. ? Alerjiniz ya da özel bir durumunuz varsa ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışınız ve ürün ambalajı üzerindeki etiket bilgilerini mutlaka kontrol ediniz. ? Ürün ambalajı ile sitede yer alan bilgiler arasındaki farklardan doğabilecek problemlerde firmamız sorumlu değildir. ? Vegan Bakkal'da satılan hiçbir ürün ilaç değildir, hastalıkların önlenmesi veya iyileştirme edilmesi amacıyla kullanılamaz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 2 L
  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Tip Bitkisel
Geri Bildirim Ver

NİLKY Yulaf Sütü 1 lt Vegan Glutensiz Laktozsuz

Süt denilince akla ilk inek sütü gelse de sütün çok farklı çeşitleri bulunur. Son dönemlerde bu çeşitlerin arasında bir de yulaf sütü yer edinir. Kaliteli özelliklere sahip NİLKY yulaf sütü 1 lt vegan glutensiz laktozsuz, hayvansal ürünleri içermez ve müşterilerin beğenisini toplar. İçerdiği yüksek lif sayesinde sağlığınızı olumlu yönde etkilerken su tüketimini minimuma düşürür. Tansiyon, mide ve sindirim, kilo problemlerinin iyileşmesine katkıda bulunur. Lezzetli ve farklı tadı ile deneyimleyenlere ilk anda kalitesini hissettirir. NİLKY yulaf sütü 1 lt vegan glutensiz laktozsuz kullananlar çeşitli vitaminlerle zenginleştirilen bu üründen memnun kalır. İçinde yulaf, su, ayçiçeği yağı, tuz, aroma verici vanilin, mineral, kalsiyum ve başta E ve B12 olmakla birlikte birçok vitamin bulunur.

  • Yüksek lif içeriği
  • Zengin vitamin
  • Vegan dostu

Sağlık Dostu NİLKY Sütü 1 lt Vegan

Sağlık Dostu NİLKY Sütü 1 lt Vegan

Sağlıklı bir yaşam için, vücudunuza olumlu yönde etki yapan gıdalara yönelirsiniz. Yulaf sütü, sağlığınız için faydalı bir içecek olarak ön plana çıkar. Kremsi bir yapıya sahip NİLKY yulaf sütü, çözünebilir liflere sahiptir. Bu lifler uzun süre tokluk hissi sağladığından kilo probleminiz için de size yardımcı olur. Üretimi sırasında su tüketim miktarı az olduğundan daha sürdürülebilir ve enerji dostu beslenmeye yardımcı olan bir özelliğe sahiptir. Lezzetli tadı ile ön plana çıkan NİLKY yulaf sütü 1 lt vegan glutensiz laktozsuz aynı zamanda hayvansal ürünler içermez. Potasyum, magnezyum ve çinko taşıyan içecek kemiklerin güçlenmesini sağlar. Tansiyona ve mide sağlığına oldukça faydalıdır ve bu yönde sıkıntı yaşayanların tercih sebebidir. İçerisinde laktoz, soya, kuruyemiş ve gluten olmadığından dolayı alerji problemi olanlara seçenek sunar.

Yüksek Lifli Yulaf Sütü Yorumları

Yüksek Lifli Yulaf Sütü Yorumları

Konu sağlıklı yaşam olunca sizi pek çok besin karşılar. Özellikle diyet yapanlar açlık konusunda oldukça zorlanır. Böyle olunca diyet yaparken sizi uzun süre tok tutacak yiyeceklere yönelirsiniz. NİLKY yulaf sütü 1 lt vegan glutensiz laktozsuz, lifli yapısı sayesinde sizi uzun süre tok tutar. Bu sayede diyetlerinizin kurtarıcısı olurken aynı zamanda sağlığınıza çok önemli katkılarda bulunur. Mide sağlığına, tansiyona ve kolesterole oldukça iyi gelir. NİLKY yulaf sütü 1 lt vegan glutensiz laktozsuz yorumları satın almak isteyenlere fikir sunar ve yol gösterir. Glutensiz ve laktozsuz bir ürün arıyorsanız bu ürün sizin için ideal bir tercih olur. Laktoz ve gluten içermediği için alerjisi olanların gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bir çeşittir. Siz de sağlığınızı destekleyen ve uzun süre tok tutan bu bitkisel sütü tercih edebilirsiniz.

NİLKY Sütü 1 lt Avantajlı Fiyatları

NİLKY Sütü 1 lt Avantajlı Fiyatları

Süt fiyatları çeşidine, özelliklerine ve pazarlama koşullarına göre değişiklik gösterir. Sütler bu çeşitlerine göre farklı kitlelere hitap eder. NİLKY yulaf sütü 1 lt vegan glutensiz laktozsuz fiyatı sahip olduğu özellikler düşünüldüğünde birçok bütçeye hitap eder. Siz de hem bitkisel hem de tok tutan bu içeceği gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bu tadı deneyimleyenlere eşsiz lezzet sunar. Yulafı seven müşterilerin tercihleri arasında yer alır. İçerdiği yüksek lifler sayesinde sağlığa oldukça fayda sağlarken aynı zamanda uzun süren tokluk hissi verir. Bu da diyetlerde yardımcı olur. NİLKY yulaf sütü 1 lt vegan glutensiz laktozsuz satın alanlar pek çok yönden memnun olur. Potasyum, magnezyum ve çinko taşıyan içecek kemiklere faydalıdır. İçerdiği zengin vitamin ve lifler sayesinde sağlığınıza oldukça olumlu katkıda bulunan bu ürüne Trendyol’da ayrıcalıklı fiyatlarla ulaşabilirsiniz.