Nikon D7500 18-140mm Kit Dslr Fotoğraf Makinesi

49.999 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Nikon D7500 18-140mm Kit Dslr Fotoğraf Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FC ONLİNE Satıcı Ünvanı: BEDİRHAN AKYÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0450701369
    Bu ürün FC ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 20.9MP DX-Format CMOS Sensor
  • EXPEED 5 Image Processor
  • 3.2" 922k-Dot Tilting Dokunmatik LCD Ekran
  • 4K UHD Video Kaydı, 30 fps
  • Multi-CAM 3500FX II 51-Point AF Sistem

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 600 - 700 gr
  • Fotoğraf Çözünürlük 20 - 25 Mp
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Güç Seçeneği Li-Ion
  • ISO 100-25600
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Nikon D7500 18-140 mm Kit DSLR Fotoğraf Makinesi

Fotoğraf tutkunlarının aktivitelerini zevk alarak yapabilmesine ve profesyonel kareler yakalamasına vesile olan Nikon D7500 18-140mm kit DSLR fotoğraf makinesi, üstün donanımı ile orta ve üst segmente hitap eden bir modeldir. Profesyonel kullanıma uygunluğu ile memnuniyet vadeden model, orta seviye müşterilerin de değerlendirebileceği tarzdadır. Son derece hızlı çekim yapabilen ve 4K uzunluğunda videolar çekebilmek için ideal olan Nikon D7500 18 mm-140 mm, doğa fotoğrafçılarının da favorisi halindedir. Özellikle de hareketli çekimler yapanların, profesyonel yansımalardan hoşlanan ve teknik özelliklere önem verenlerin tavsiye ettiği ürün, dış çekimler için muazzam kolaylık sağlar. Düğün, spor, doğa ve doğum fotoğrafçılarının rahatlıkla tercih edebileceği şık tasarımlı D7500, pratik kullanım detaylarıyla beğeni toplar. Bu şık ve profesyonel modele sahip olarak tüm dış mekan çekimlerinizi keyifle yapabilirsiniz.

  • Dokunmatik ekran
  • Hızlı seri çekim
  • 4K video

Nikon D7500 18mm-140mm Kit DSLR Kullanımı

Nikon D7500 18mm-140mm Kit DSLR Kullanımı

Köklü bir Japon markası olan Nikon tarafından üretilen D7500 Nikon 18-140 mm sensörü 1.5x fokal çarpanlı, CMOS altyapılı, 20,9 Megapiksel özelliğe sahip bir modeldir. Orta seviyeden itibaren profesyonel kullanıma uygunluğu ile dikkat çeken APS-C boyutuna sahip ürün, 51 noktalı netlik sistemi ile pratik işlem vadeder. Saniyede tam olarak 8 kare seri çekim yapabilme özelliğine sahip şık ürünün dokunmak ekranı kolay kullanımı destekler. Dokunmatik ekran yüzeyi, olumsuz hava koşullarında uygun olarak üretilir. Cihazın 3.2 inç civarında hareket kapasitesi mevcuttur. Aşağı ve yukarı döndürülebilen ekran yardımıyla fotoğraflarınıza dilediğiniz açıyı verebilirsiniz. Müşteriler tarafından yorumlarla desteklenerek önerilen model, hızı ve görsel kalitesiyle memnun eder. Suya dayanıklı olmadığı için yağışlı havalarda koruma sağlayarak değerlendirebileceğiniz Nikon D7500 18-140 mm kit DSLR fotoğraf makinesi yorumları ile karar verme sürecini hızlandırabilirsiniz.

Nikon D7500 Kit DSLR Fotoğraf Makinesi Kullananlar

Nikon D7500 Kit DSLR Fotoğraf Makinesi Kullananlar

Uzaktan kontrol edilebilir teknolojiye sahip Nikon D7500 18-140 mm kit DSLR fotoğraf makinesi kullananlar, ürünün performansından memnun kalır. Wi-Fi ve Bluetooth özellikleri sayesinde çekimlerinizi optimize etmek istediğiniz cihazlara pratik şekilde yönlendirerek hızlı uygulamalar gerçekleştirebilirsiniz. 21 Megapiksel çözünürlükle işlem sağlayan modelin 4K desteğinin yanı sıra seri çekim hızı vadetmesi, profesyonel kullanımda harikalar yaratır. Nikon D7500 kit 18-140 mm VR, aşağı ve yukarı hareket edebildiği için dış çekimler sırasında bel altı hizasında ya da kafa üstü kullanımda konfor sağlar. DSLR tasarımıyla dikkat çeken şık model, çift ekran özelliğine sahiptir. Bilgilendirme amaçlı üretilen mono üst ekran aracılığıyla bilgi ya da veri kaybı olmadan işlem yapabilirsiniz. Arayüzünün sofistike özellikleri sayesinde birçok farklı ayar yapabileceğiniz kaliteli ürünle düğün ve doğum fotoğrafları, eğlenceli videolar, kaliteli görseller çekebilirsiniz.

Nikon D7500 18-140mm Kit DSLR Fotoğraf Makinesi Fiyatı

Nikon D7500 18-140mm Kit DSLR Fotoğraf Makinesi Fiyatı

Nikon D7500 18-140 mm kit DSLR fotoğraf makinesi fiyatı, tüm teknik ve tasarım özellikleri esas alınarak belirlenir. Seri çekim özelliğini ön planda tutan müşterilere, saniyede 8 kare yakalayan hızıyla hizmet veren ürünün ön bellek sayısı ile 100 olarak belirlenir. JPEG’de 100, RAW’da ise ortalama 50 fotoğrafa kadar çıkan bu sayı ile ihtiyaç duyduğunuz performansa kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Hareketli çekimler sırasında çok hızlı geçişlerde dahi sorun yaşatmayan objektif, görüntüyü son derece net yakalayıp yansıtır. Portre çekimlerinde de başarılı sonuçlar vadeden objektif VR donanımı sayesinde titreşim içermeden video kaydı yapabilme şansı verir. Profesyonel alanda son derece verimli işler başarmanıza vesile olan Nikon D7500 18 mm - 140 mm yaptığınız işin kalitesini yükseltir. Siz de harika çekimler yapabilmek için Nikon DSLR fotoğraf makinesi ürününe Trendyol farkıyla sahip olabilirsiniz.