Niken Park Sensörü Ekranlı Ve Ses Ikazlı Garantili Siyah

Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Niken Park Sensörü Ekranlı Ve Ses Ikazlı Garantili Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: energyplus Satıcı Ünvanı: RAHMİ KUZU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3842844337600013 Vergi Kimlik Numarası: 6010044208
    Bu ürün energyplus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dijital ekranı ve ses ikazı olan bu park sensörü ile park etmek artık çok daha kolay. 12 V ile çalışan tüm araçlara uyum sağlar. 4 adet sensör sayesinden arkada bulunan cisimleri algılar. Aracınızı geri vitese taktığınızda otomatik olarak devreye girer. Renkli led ekranda kalan mesafe gösterilir ve tekrar eden bim sesleri ile cihaz sizleri uyarır. Sensör ölçüsü 22 mm dir. Kolay montaj imkanı verir sadece 4 kablo ile tüm bağlantı gerçekleşir. Dijital LED ekranı sayesinde ne kadar mesafe kaldığını hem sesli hemde görüntülü olarak görebilecek ve rahatça aracınızı park edebileceksiniz. TEKNİK ÖZELLİKLER Marka: Niken Güç: 12v Led göstergeli ekran Sensör boyutu 22? Ses açma kapama özelliği Çalışma sistemi: Arkada 1.5 metre uzaklıkta bir nesne gördüğünde kesik kesik sesli ikaz verir. Nesnelere yaklaştıkça ses aralığı hızlanır. Nesneye 20 cm kaldığında düz ses verir. Alarm, 1.5 M içinde engele daha çok yakınlaştıkça daha sıklıkla çalmaya başlayacak. 1,50 MT den başlayarak 1 MT ye kadar size cisme yaklaşma durumuna göre şiddetlenerek ikaz verecektir. 90 CM -50 CM mesafe arası 2. şiddet seviyesine geçilir. 40 CM VE 0 CM konumunda 3. şiddet seviyesi devreye girer. PAKET İÇERİĞİ 4 adet sensör Kontrol ünitesi Soketler Led Ekran Tampon delme aparatı 1 yıl garantilidir.
Geri Bildirim Ver