Niken Park Sensörü Arka Sesli Orjinal Lens Görünümlü Yeni Nesil Siyah Lens

499 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
574,99 TL557,74 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
573,85 TL

Ürün Bilgileri

Niken Park Sensörü Arka Sesli Orjinal Lens Görünümlü Yeni Nesil Siyah Lens

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜMÜŞ ONLİNE OTO YEDEK PARÇA Satıcı Ünvanı: GÜMÜŞ ONLİNE OTO YEDEK PARÇA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0424124190400001 Vergi Kimlik Numarası: 4241241904
    Bu ürün GÜMÜŞ ONLİNE OTO YEDEK PARÇA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • UYGUNLUK : Tüm Yerli, İthal, Marka Ve Model Otomobillerde Kullanılacak Şekilde Tasarlanmış Ve Üretilmiştir. 12V geri vites uyumludur. Yeni Nesil Lensler Aracınızın Park Sensörlü Görünümü Kazandır. Arabanızın Değerini Arttırır Şık Görünüm Kazandırır. Niken Park Sensörleri Yeni Nesil Tasarımlarıyla aracın üzerinde olan park sensörü gibi sadece buzzerlı yani seslidir PAKET İÇERİĞİ 4 ADET ULTRASONİC SENSÖR SİYAH RENK 1 ADET ELEKTRONİK BEYİN 1 ADET BUZZER ( HOPARLÖR ) 1 ADET 16,5MM EBATINDA SENSÖR MONTAJ PANÇI MONTAJ VE KULLANIM KALAVUZU MONTAJLA ALAKALI TÜM GEREKLİ TERTİBAT VE PARÇA KUTU İÇERİSİNDEDİR. ÜRÜN MONTAJI İÇİN ORİJİNAL PANÇ KUTU İÇİNDE MEVCUTTUR. BU SAYEDE SENSÖRLER ORİJİNAL EBATLARDA VE KOLAY MONTAJ EDİLİR. Tüm Araçlara Uyumlu 2 Yıl Garantili Sarf Malzeme ve Yedek Parça temininde BEYAZ TUNİNG Garantisi Çarpma ve bozulma gibi hususlarda ihtiyaç duyduğunuz her türlü sarf malzemeyi BEYAZ TUNİNG firmasından kolaylıkla temin edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver