Nike Heritage Backpack Hbr Core Unisex Sırt Çantası 25lt

1.250 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
1.241 TL

Ürün Bilgileri

Nike Heritage Backpack Hbr Core Unisex Sırt Çantası 25lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUZEY SPORT Satıcı Ünvanı: SÜMEYYE AKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0430467441
    Bu ürün KUZEY SPORT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike Heritage Backpack Hbr Core Unisex Sırt Çantası Nike Heritage Graphic Backpack (25L) Unisex Sırt Çantası - Mavi Nike Heritage unisex sırt çantası, oldukça geniş tasarımı ve işlevsel kullanımıyla günlük ve spor hayatınızın vazgeçilmezi olacak. Eşyalarınıza elinizi attığınız anda ulaşmak için, isteğinize göre düzenleyebileceğiniz bölmeleri bulunmaktadır. En az %65 oranında geri geri dönüştürülmüş polyester fiberden üretilmiştir. Doğaya saygılı ve karbon ayak izini sıfıra indirmek üzere tasarlanmış ve üretilmiş ürünlerden biridir. Nike "Move To Zero" hareketiyle sürdürülebilir moda anlayışına eğilmektedir. Bu yolda da sürdürülebilir giyim tarzını kaliteli ipliklerle birleştirerek, kullanmaktan keyif alacağınız tasarımlar ortaya çıkartmaktadır. Bunlardan biri de Nike Heritage sırt çantasıdır. Nike sırt çantası, sade tasarımı ile yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir stilin parçası olacaktır. Eşyalarınızı içine koyduğunuz anda hazır olmanızı ve alıp çıkmanızı sağlayacak bir yapıya sabittir. Geniş ana bölmeye ve fermuarlı dış cebi sayesinde eşyalarınızı sığdırmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Fermuarlı ana bölmede ekstra bölmeler bulunur, bu da kolay organize olmayı beraberinde getirir. Sırt çantasının aynı zamanda fermuarlı ön cebi, biri fermuarlı yan cepleri ve rahat dolgulu askıları ile günlük maceralarınızda da hep yanınızda olacak. 15 inçe kadar dizüstü bilgisayarlarınız için ekstra bir bölme bulunmaktadır. Ağırlığın her iki omza da dengeli bir şekilde dağıldığı mavi sırt çantası, dayanıklı polyester malzemesiyle yeterince ağırlık taşıyabilmektedir. Üstte bulunan taşıma sapı da, elde taşımak için bir alternatif yaratıyor. Her boya uygun ayarlama imkanı sunan omuz askıları bulunan sırt çantasının, arka paneli ve omuz askıları dolgulu malzemeden üretilmiştir. Günlük macerelarınızda, okula giderken, seyahatlerinizde, antrenmanlarınızda her yerde kullanım imkanına sahiptir. Baskılı Nike yazısı ayrıntıları ile eğlenceli ve çok kullanılır bir stilin parçası olacaktır. Rengiyle de hayatınıza neşe katacak.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Renk Mavi
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver