Nike Cu8047-101 Academy 5 No Futbol Topu

949,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
1.500 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
984 TL949 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.088,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nike Cu8047-101 Academy 5 No Futbol Topu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UNUVAR SPOR Satıcı Ünvanı: ÜNÜVAR GÜVENLİK SPOR YAPI İNŞAAT GIDA MEDİKAL VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0146043857100011 Vergi Kimlik Numarası: 1460438571
    Bu ürün UNUVAR SPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike Academy Team Futbol Topu Nike Academy Team Futbol Topu, topun havadayken istikrarlı biçimde dönmesi için tasarlanmış kalıplı oluklara sahiptir. Göz alıcı yüksek kontrastlı grafikler, sahanın her yerinden topu görmelerini kolaylaştırır. Nike Aerowsculpt teknolojisi, daha isabetli bir uçuş için kalıplı olukları kullanır. Sahaların Tercihi Kullanım alanı yaygın ve en çok tercih edilen modeldir. Dokulu kaplaması sayesinde mükemmel temas hissi verir ve sizde futbolun tadını çıkarırsınız. Dayanıklı Tasarım Dokulu kaplama dayanıklılık sağlar .Kauçuk iç lastik ve güçlendirilmiş tasarım, havanın ve şeklin daha iyi korunmasını sağlar. Oyununa Odaklan Göz alıcı yüksek kontrastlı grafikler, antrenman esnasında topu takip etmeyi ve oyuna odaklanmayı kolaylaştırır. Dokulu kaplama Kauçuk iç lastik Nike Aerowsculpt teknolojisi ile isabetli uçuş Üst seviye dayanıklılık %60 Kauçuk, %15 Poliüretan, %13 Polyester, %12 Eva malzeme

Ürün Özellikleri

  • Top Bedeni 5 Numara
  • Renk Turuncu
  • Organizasyon/Lisans EURO2021
  • Zemin Suni / Gerçek Çim
  • Pompa Durumu Pompa dahil değildir
Geri Bildirim Ver

Nike Futbol Topu Çeşitleri Trendyol'da!

Futbol oynarken kullanılmak üzere saha, plaj, çim zeminlere özel olarak üretilen farklı çeşitlerde toplar bulunur. Nike O1368 5 numara turuncu futbol topu, suni ve gerçek çim zeminde maç yapmak için üretilir. Altıgen panellerden ve parçalardan oluşan futbol topları, evrensel olan bu sporu keyifle deneyimlemeniz için tasarlanır. Bahsedilen ürün, saha içinde ve dışında yüksek performans sergileyerek kullanıcılarının beğenisini kazanır. Son teknolojiyle üretilen ve sağlam yapıya sahip olan ürün, oyuncuların topu kontrol oranını artırır. Bu futbol topu antrenmanlar için uygundur.

  • Sıra dışı parlak turuncu renge sahiptir.
  • Kauçuk iç lastik ve güçlendirilmiş kalıp barındırır.
  • 12 yaş üstü için uygun olan top, 5 numaradır.

Nike 5 Numara Turuncu Futbol Topunun Özellikleri Nelerdir?

Nike 5 Numara Turuncu Futbol Topunun Özellikleri Nelerdir?

Nike O1368 futbol topu, sahip olduğu özelliklerle maçın zevkini artırır ve spor yapmayı daha verimli hâle getirir. Oyun sırasında topun havada istikrarlı biçimde dönmesi, futbolcuların istedikleri yöne vuruş yapmasını ve gol atmasını sağlar. Bu top, sahip olduğu kalıp sayesinde hedefinize ulaşmanıza büyük oranda yardımcı olur. Ürün renklerinin beyaz, turuncu ve siyahtan oluşuyor olması, belirli bir mesafeden bile topu rahatlıkla görmenizi sağlar. İsabetli vuruş ve topa odaklanma, futbolda skor yapmak için oldukça önemlidir. Bahsedilen ürünün panel sayısı, dengenin ve dinamiğin sağlanması için özel olarak belirlenir. Kaliteli dikiş sistemi ve kaymayan dış yüzey, her hava koşulunda dayanıklılık sağlar. Bu top, kolay patlamayan ve hafif olan bir yapıya sahiptir. Dengeli yapısı sayesinde istenilen yöne doğru hareket eder.

Nike 5 Numara Turuncu Futbol Topunun Tasarımı Nasıldır?

Nike 5 Numara Turuncu Futbol Topunun Tasarımı Nasıldır?

Saha olarak belirlenen sınırların içinde topun kolay takip edilmesini sağlayan tasarım, başarı kazanmanıza yardımcı olur. Nike O1368 5 numara turuncu futbol topu, antrenman ya da maç sırasında oyuna odaklanmayı daha kolay hale getirir. Havada ya da yerde hareket hâlindeyken bu topun görünür olması, sporcuları memnun eder. Futbolcunun, topun ilerlediği konuma zamanında ulaşması ve kendine gelen pası doğru alması gibi unsurlar, takım arkadaşlarıyla iletişime destek olur. Dokulu kaplama ve kauçuk iç lastik güçlendirilmiş bir tasarıma sahiptir. Bu özellikler, formun uzun süre korunmasını ve aksesuarın kullanım ömrünün artmasını sağlar. Son teknolojiyle üretilen ve sıra dışı görünümüyle dikkat çeken bu top hem antrenmanlarda hem de maçlarda sizi motive eder.

Nike 5 Numara Turuncu Futbol Topu Kimler İçin Uygundur?

Bahsedilen ürünün numarası 5 olarak belirlenmiştir. Bu değer, ağırlığı 420 – 455 g arasında değişen toplar için kullanılır. Nike 5 numara turuncu futbol topu, 12 yaş üstündeki kişilerin kullanımına uygun olan bir üründür. Futbol birliği tarafından belirlenen ideal top numarası da 5'tir. Bu numarada olan topların çevresi yaklaşık 70 cm'dir. Söz konusu genişlik iyi oyun için gereklidir. EURO 2021 lisanslı futbol topu, tüm bu özellikleriyle oyunculara benzersiz bir maç keyfi yaşatır. Ayak, diz ya da kafa ile kolay kontrol edilebilmesini sağlayan yumuşak dış yüzeye sahiptir. Uzun süreli kullanımlarda deforme olmaz. Hızlı şutlara ve ani paslara imkân tanıyan Nike O1368 5 numara turuncu futbol topunun yorumlarını platform üzerinden incelemeniz mümkündür. Bu, ürünü tercih etmiş olan kişilerin deneyimlerinden faydalanmanızı mümkün hâle getirir. Siz de keyifli bir futbol deneyimi yaşamanızı sağlayacak olan bu ürünü, Trendyol üzerinden birkaç adımda kolayca satın alabilirsiniz.