Nike Championship Amerikan Futbolu Resmi Maç Topu

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.699 TL4.599 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL4.899 TL

Ürün Bilgileri

Nike Championship Amerikan Futbolu Resmi Maç Topu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sporsize Satıcı Ünvanı: VOVEN SPORT SPOR MALZEMELERİ İMALAT PAZARLAMA TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925094706200001 Vergi Kimlik Numarası: 9250947062
    Bu ürün Sporsize tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sahadaki deneyiminizi geliştirmek için tasarlanmış bir top olan Nike Championship Football ile sporun heyecan verici dünyasını keşfedin. Bu top, daha sıkı spiraller ve olağanüstü el hissi için mükemmel olan daha kompakt bir şekle sahiptir. Daha hızlı adaptasyon sürecine olanak tanıyan ve benzersiz konfor sağlayan yumuşak deriden üretilen bu top, oyun sırasında sürekli kontrol sağlayan küçük tümseklerden oluşan bir dokuya sahiptir. Ayrıca süet bağcıklar yalnızca el hissini iyileştirmekle kalmıyor, aynı zamanda uzun süreli kavrama da sunarak endişelenmeden oyuna odaklanabilmenizi sağlıyor. Nike Championship Football'un bileşimi %45 dana derisi, %47 kauçuk ve %8 polyesterden oluşur ve her sürümde dayanıklılık ve üst düzey performans sağlar. Yalnızca Nike'ın sunabileceği kaliteyi ve yeniliği keşfedin ve bu şampiyona futboluyla oyununuzu yeni boyutlara taşıyın. Eşsiz stil ve performansla oyun oynamanın heyecanını yaşamaya hazır olun!

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Top Bedeni 9 numara
Geri Bildirim Ver