Nicesolar Katlanabilir 100W Güneş Paneli Taşınabilir Güç İstasyonu ve Güneş Enerjisi Jeneratörü için

12.151 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Nicesolar Katlanabilir 100W Güneş Paneli Taşınabilir Güç İstasyonu ve Güneş Enerjisi Jeneratörü için

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu güneş enerjisi modülü, kullanıcılara bir dizi avantaj sunan çeşitli özelliklere sahiptir: Katlanabilir ve taşınabilir tasarım: Ince, hafif ve katlanabilir yapıya sahiptir. Katlanabilir özelliği sayesinde kompakt bir şekilde saklanabilir ve taşınabilirlik sağlar. Ürünle birlikte verilen saplı çanta, rahat bir taşıma imkanı sunar. Açık havada veya acil durumlarda taşınabilir güç istasyonu veya elektronik cihazları hızlıca şarj edebilir. Çoğu taşınabilir güç istasyonu ile uyumlu ve çok yönlü: Çoğu elektrik santrali ve jeneratör ile uyumlu olan güneş paneli, geniş bir uygulama yelpazesine sahiptir. 21 v/4,7 a dc çıkışı, çoğu taşınabilir güç istasyonu için kullanılabilir. Teslimat kapsamında çeşitli dc fişler ve kablolar bulunmaktadır. Akıllı usb ve hızlı şarj teknolojisi: Iki usb bağlantı noktası, elektronik cihazların hızlı bir şekilde şarj edilmesini sağlar. Dahili akıllı ıc çipi, şarj hızını optimize eder ve aşırı şarj veya aşırı yük durumlarında cihazları korur. Tip c bağlantı noktası, 65 w pd şarjı ile uyumludur ve çoğu akıllı cihazı ve dizüstü bilgisayarı hızlı bir şekilde şarj etmek için yeterli performans sunar. Yenilikçi ıbc güneş hücresi teknolojisi: Monokristal ıbc güneş hücresi teknolojisi, %24,3'e kadar en yüksek enerji dönüşüm verimliliğini sağlar. Metal bir bantla bloke edilmeyen ön kısım, tüm ön kısmın güneş ışığını emmesini sağlar, böylece daha fazla foton enerjiye dönüştürülebilir. Bu teknoloji, güneş pillerinin etki derecesini %20 artırır. Ip67 su geçirmezlik teknolojisi: Etfe-Polimer katmanı ile lamine edilmiş olan güneş paneli, tamamen ıp67 su geçirmezlik sınıfına ulaşır. Bu özellik, ani yağmura, su sıçramalarına ve diğer dış etkenlere karşı dayanıklılık sağlar. Etfe lamine yüzey, korozyona, kimyasallara ve yüksek sıcaklıklara karşı dayanıklıdır, böylece güneş pillerinin ömrünü uzatır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Panel Güç (Watt) 51-100
  • Panel Volt 12
Geri Bildirim Ver