NiceLand AYNALI VE IŞIKLI ŞARJ EDİLEBİLİR AKILLI MAKYAJ ÇANTASI

1.330 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

NiceLand AYNALI VE IŞIKLI ŞARJ EDİLEBİLİR AKILLI MAKYAJ ÇANTASI

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOHO Life Satıcı Ünvanı: HASAN ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6960008897
    Bu ürün SOHO Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri: Malzeme: PU Renk: yeşil, pembe Ürün boyutu: 16.5*11.5*3.5cm Paket İçeriği 1 * LED makyaj çantası + Şarj kablosu ile Hava, ortam karanlık ya da aydınlık olsun, ayarlanabilir LED ışıkları yüzünüzü eşit olarak aydınlatabilir. Işık eksikliği hakkında endişelenmenize gerek kalmaz, uygun makyaj tonunu yakalamak kolaylaşır. Işık doğal ve yumuşak ayardadır dolayısıyla parlak ve gözü rahatsız edici düzeyde değil, gözlerinizi koruyabilir. Bu makyaj aynası aynı zamanda ayarlanabilir parlaklık moduna sahiptir. Aynanın yüzeyinde bir dokunmatik anahtar var, ışığı açmak için dokunmatik sensöre kısa basın ve ışığın parlaklığını ayarlamak için düğmeye uzun basın. İhtiyaçlarınıza göre serbestçe ayarlayabilirsiniz, son derece kolay ve hızlı. Ayarlanabilir parlaklığa ek olarak, aynanın ön kısmında saklama kutusu mevcuttur. Burada dilediğiniz makyaj malzemelerinizi depolayabilirsiniz. Dışarı çıkın ya da bir gezi yapın, ofiste, iş seyahatinde, okulda, evde, her an her yere yanınızda taşıyabilirsiniz. sadece aynayı katlayıp çantanıza atmanız yeterli Ayarlanabilir yüksekliğe sahiptir, standın açısı ayarlanabilir, ihtiyaçlarınıza göre yatay veya dikey yerleştirme yönünü değiştirebilirsiniz. Malzemesi sağlam ve kırılması zor olan abs'dir. Uzun ömürlü ve şık bu ışıklı makyaj çantası sahip olmak isteyeceğiniz türden birürün.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Materyal Kadife
Geri Bildirim Ver