1
İnci Küpe kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Nice For You Gümüş İğne Fransız Damla Geometrik Çivili Zarif İnci Küpe

Ürün Bilgileri

Nice For You Gümüş İğne Fransız Damla Geometrik Çivili Zarif İnci Küpe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİMAGİFT Satıcı Ünvanı: SİMA HEDİYELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0770101916300001 Vergi Kimlik Numarası: 7701019163
    Bu ürün SİMAGİFT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Sezon Nice For You Gümüş İğne Fransız Damla Geometrik Çivili Zarif İnci Küpe Modelimiz Size Şıklık Ve Zarafet Katacak Fransız Modeli küpelerimiz Özel Markalı Kutularımızda Gönderilecektir. Her Kıyafetle Kombinleyebilir Her Ortamda Kullanabilirsiniz. İyi Günlerde Kullanmanızı Dileriz. Üründe kullanılan inciler tatlı suincisidir ve İnciler A+ kalitededir. Üründe kullanılan materyallerkaliteli pirinç üzeri altın kaplamadır. Kullanılan Taşlar Zirkon Taştır. Kararma ve paslanma yapmamaktadır. Antialerjiktir. Cildi Tahriş Etmez. Uzun süreli kullanım İçindezenfektan ve kimyasallardan uzak tutulması tavsiye edilir. Günlük Kullanıma Uygun Her Kıyafetle Kombin Edilebilen Bir Takı. Özel Günlerde, Düğünlerde, Özel Gün ve Gecelerde, Partilerde Size Şıklık Katacak ve Bütün Gözler Sende Işıldıyorsun. Bilgilendirme: Üründe kullanılaninciler gerçek tatlı su incisi olması nedeniyle farklı boyutlarda veyapılardadır. Tatlı su incileri okyanus incilerine nazaran daha kısa süredeistiridye ve diğer kabuklu deniz hayvanları tarafından yetiştirilmektedir. Busüre incinin üzerindeki pürüzsüz yapı için önemlidir. Bu süre incinin kalitesiile doğrudan ilintilidir. İnci oluşum süreleri ve dolayısıyla kaliteleri NiceFor You tarafından A++, A+, A, B ve C gibi sembollerle kategorize edilmiştir.En kaliteli inci A++'dır ve oluşum süresi 10 yılın üzerindedir. En kalitesizinci ise C kalitededir ve 3-6 ay arasında yetiştirilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tatlı Su İncisi
  • Renk Beyaz
  • Taş Cinsi İnci

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeniinci
Geri Bildirim Ver