Nexon Saç Ayağı Katlanır Üçgen Izgara

379 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Nexon Saç Ayağı Katlanır Üçgen Izgara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ereyon Satıcı Ünvanı: EREYON ELEKTRONİK TİCARET VE SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354034517500018 Vergi Kimlik Numarası: 3540345175
    Bu ürün Ereyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NEXON Katlanır Üçgen Izgara (Sac Ayağı)
  • Katlanır üçgen ızgara ile odun ateşinde tencere veya tavanızda yemeğinizi pişirebilirsiniz
  • Uzun ömürlüdür
  • Katlanabilir yapısından dolayı az yer kaplar ve kolay taşınır
  • Boyutlar : 37x37x18 cm
Geri Bildirim Ver

Nexon Sac Ayağı Katlanır Üçgen Izgara

Açık ateşte yemek yapmak çok keyifli bir iştir. Özellikle ateş başında beklemeyi ve temiz havada vakit geçirmeyi sevenler için iyi bir aktivitedir. Kimisine zor gelse de doğru araç ve gereçler edinilerek işlem kolaylaştırılabilir. Odun ateşinde pişirme işlemi için gerekli araç sac ayağıdır. Sac ayağı, yemek pişireceğiniz kabın yüksekte durmasını sağlar. Ateş direkt olarak temas etmeyeceğinden, güvenli bir şekilde pişirmenize yardımcı olur. Nexon sac ayağı katlanır üçgen ızgara, kullanımı kolay ve pratik bir üründür. Ürünü katlanabilir formu sayesinde her yere taşıyabilirsiniz. Dilediğiniz alanlarda, odun veya kömür ile yemek pişirmenizi sağlayabilen kullanışlı bir araçtır. Piknik ve mangalların vazgeçilmezi haline gelir. Bagajlarınıza rahatlıkla koyabilir ve istediğiniz her yerde yemek pişirebilirsiniz.

  • Katlanabilme özelliği
  • Uzun ömürlü dayanıklı yapı
  • 4 mm sac kalınlığı

Kullanışlı Nexon Üçgen Katlanır Sac Ayağı Özellikleri

Kullanışlı Nexon Üçgen Katlanır Sac Ayağı Özellikleri

Katlanır üçgen ızgara, açık ateşte yemek pişirmek isteyenlerin kullanabileceği bir üründür. Odun ateşi üzerinde tencere, güveç, çömlek, tava gibi araçlar ile yemeklerinizi güvenle pişirebilirsiniz. Ateş ile mesafe sağlayarak yanmasını engeller. Uzun ömürlü ve dayanıklı bir üründür. Katlanabilir formu sayesinde az yer kaplar ve kolaylıkla her yere taşınabilir. Boyutları 37 x 37 x 18 cm olan ürünün sac kalınlığı 4 mm’dir. Vidaları sağlam bir şekilde gelir. Taşınabilir boyutta ve hafif olması sayesinde dilediğiniz her yere götürebilirsiniz. Özellikle kampa gidenler için kullanışlı ve pratik bir araçtır. Ürün hızlıca yemek pişirmenize yardımcı olur. Eşkenar üçgen şeklindedir. Bu sayede yemeği içerisine koyacağınız gereçler sağlam bir şekilde durur. Mangal yaparken ızgara sacı kullanarak pişirme işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Nexon sac ayağı katlanır üçgen ızgara kullananlar pratik özelliklerinden memnun kalır.

Pratik Nexon Üçgen Katlanır Sac Ayağı Kullanımı ve Yorumları

Pratik Nexon Üçgen Katlanır Sac Ayağı Kullanımı ve Yorumları

Taşınabilir gereçler, dilediğiniz her yerde yemek pişirmenize yardımcı olur. Nexon üçgen sac ayağı, odun ateşi ve kömür ile yemeklerinizi güvenle pişirmenizi sağlar. Mangal ve piknikler için vazgeçilmez bir üründür. Üzerine çaydanlık koyduğunuzda kolaylıkla çay demlenir ve açık havada demleme çay keyfini sizlere sunar. Ateş ile pişirme kabı arasında yükseklik sağlayarak yanmasını engeller. Pratik ve kullanışlı bir araçtır. Katlanabilir formda olması avantajlı bir özelliktir. İşiniz bittiğinde katlayarak kaldırabilir ve dar alanlara sığdırabilirsiniz. Hafif yapısı sayesinde her yere taşıyabilirsiniz. Nexon sac ayağını uygun ocaklar üzerinde de kullanabilirsiniz. Açık alanda veya kampa gittiğinizde, tencerede yemek pişirmek sizin için çok kolay hale gelir. Kullanışlı ve avantajlı özellikleri sayesinde Nexon sac ayağı katlanır üçgen ızgara yorumları ve önerilerini göz önüne alarak kararınızı verebilirsiniz.

Avantajlı Nexon Sac Ayağı Üçgen Katlanır Izgara Fiyatı

Avantajlı Nexon Sac Ayağı Üçgen Katlanır Izgara Fiyatı

Sac ayağı, ocaklarda ve açık ateşte yemek pişirirken kullanabileceğiniz bir üründür. Ürün, eşkenar üçgen şeklindeki üst yüzeyi ve 3 adet ayağı sayesinde sağlam durur. Nexon sac ayağı katlanabilir üçgen ızgaradır. Odun ateşinde yemeklerinizi keyifle pişirmenizi sağlar. Güveç ve çömlek yemeklerinizi yaparken kullanabileceğiniz pratik bir üründür. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz. Mangala gittiğinizde ateş üzerinde yiyeceklerinizi pişirebilir, pikniklerde ve kamplarda lezzetli yemekler yiyebilirsiniz. Açık ateşte yemek yaparken, ateşin direkt olarak temas ettiğinde kullanacağınız kabı ve yemeği yakmaması için belli bir mesafede olması gerekir. Bu nedenle sac ayağı kullanmak işinizi kolaylaştırır. Model, katlanabilme özelliği ile her yere taşınabilir. Bagajlarda yer kaplamaz ve dar alanlara sığar. Piknik ve kamplarınız için vazgeçilmez bir üründür. Nexon sac ayağı katlanır üçgen ızgara fiyatı için Trendyol’un avantajlı fırsatlarından yararlanabilirsiniz.