Newstar Thermobag Insülin Enjektör Soğutucu Kutu

1.249,12 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Newstar Thermobag Insülin Enjektör Soğutucu Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OkyanusAV Satıcı Ünvanı: YUNUS ERGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3560130551
    Bu ürün OkyanusAV tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ? İnsülin buz çantası diyabet hastalarının kişisel eşyaları için idealdir. Kapasite: altı insülin enjektörü (boyutlar: 25x15x10 cm) çanta içine takılabilir. Çantanın içine standart buz kartuşu veya buz jel paketi koyulabilir. ? Buz paketi olmaksızın 8 saate kadar ya da buz paketi ile 18 saat soğuk muhafaza sağlar. ? Ana yapıyı oluşturan Performance insülin soğuk paketlerinde, patentli sert köpük yalıtımlı küçük bir çanta bulunmaktadır. Yalıtım, yüksek teknoloji ürünü kompozit polimer malzeme kullanılarak ve köpüğün iç hücresel yapısından yararlanılarak geliştirilmiştir. ? Sık dokumalı, yırtılmaya dayanıklı kumaş ile patentli yüksek kaliteli termal yalıtımın, ekstra sağlam dikiş ve hava, su geçirmez sağlam fermuar ile donatılmış olması, bu çantanın ısı kaybının önlendiği, dış etkenlere tamamen kapalı ve kolay kullanımı olan mükemmel bir diyabet malzeme düzenleyici ya da ilaçları soğuk tutacak bir ortam sağlaması anlamına gelmektedir. Hava ve su geçirmeyen fermuarı maksimum ısı yalıtımı sağlayabilmesi için alışkın olduğumuzdan biraz daha sert açılır kapanır. ?Dondurucuda ön soğutma yapılmasına gerek yoktur. Uzun bir süre boyunca taşıyacaksınız, kolaylıkla buz aküsü ya da jel buz paketleri ile kullanabilirsiniz. Soğutucu çantanız, diyabet için gerekli olan malzemeleriniz ile yola çıkmaya hep hazır. İlaçlarınızı soğuk tutan ve buz paketinin soğutma etkisini arttıran iç köpük panelleriyle mükemmel yalıtım etkisine sağlayan Büyük Boy İnsülin Enjektör Kılıfı. Herhangi bir akü ya da harici enerji kaynağına gerek yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver