Newmix Newmix Hızlı Cila 500 ml

124,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
195,20 TL

Ürün Bilgileri

Newmix Newmix Hızlı Cila 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nennen Baby Satıcı Ünvanı: ALİ KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6020579963
    Bu ürün Nennen Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • !!!-İADELİ GARANTİLİ ÜRÜN-!!! -TÜRK MALI- NEWMiX ULTRA SERİSİ KOSTİKVE SOLVENT İÇERMEYEN ÖZEL FORMÜLASYONLU ÜRÜN HIZLI CİLA KULLANIM TALİMATI : Ürünü kullanmadan önce çalkalayınız. Aracınızı yıkadıktan sonra ıslakken ürünü 15 cm. uzaktan ürünü püskürtün kuru mikro fiber bez ile silin sonra yumuşak kuru bir bez ile ovalayarak kurulayın KULLANIM ALANLARI: Otonuzun kaporta kısmı, mutfak dolaplarınızın ve parlamasını istediğiniz her yerde güvenle kullanabilirsiniz. Uygulama sonucunda aracınız daha canlı ve ıslak görünümünde olacak ve su tutmayacaktır.
Geri Bildirim Ver

Newmix Hızlı Cila 500 Ml

Yıkama sonrası aracın parlaklığını korumak gerekir. Araba cilası yüzey çiziklerini, oksidasyonu, kiri ve diğer küçük kusurları gidermeye yardımcı olan önemli bir üründür. Newmix hızlı cila 500 ml ile aracınızın kaporta kısmını parlatabilirsiniz. Bu ürün, aracın boya kaplamasını korurken aynı zamanda iyileştirir. Ürünün etkisini artırmak için yıkama sonrasında kullanılması önerilir. Cila boya tabakasını soymak yerine boyanın üzerine pürüzsüzleştirici bir kaplama koyar. Bu sayede araca hasar verilmez. Ürünün içeriğinde asit ve kostik bulunmadığı için yüzeyde hasar oluşma korkusu olmadan kullanabilirsiniz. Araç boyası üzerindeki vernik kaplamanın korunmasını sağlamak için yüzeyi düzenli cilalamak gerekir. Parlak kaplama, boyayı kir ve tozun yanı sıra kar, yağmur ve kuş pisliği gibi aşındırıcı unsurlardan koruyan katmandır. Yüzeye parlaklığını veren de bu şeffaf kaplamadır.

  • Canlı ve parlak yüzeyler
  • Kolay kullanım
  • Temiz içerik

Kullanışlı Newmix Hızlı Cila 500 Ml Avantajları

Kullanışlı Newmix Hızlı Cila 500 Ml Avantajları

Araba cilasının birçok formu ve uygulama yöntemi bulunur. Sprey modelleri hızlı kullanım avantajı ile ön plana çıkar. Newmix hızlı cila aracın yüzeyini kir ve UV ışınlarından geçici olarak korurken aynı zamanda yüzeye parlaklık verir. Sprey şeklinde uygulanan bu ürünü kendi başınıza kolayca uygulayabilirsiniz. Otomotiv cilası, bir aracın gövde kısmına ince bir koruma tabakası sağlamak ve boya parlaklığını artırmak için tasarlanmış sentetik bir üründür. Newmix hızlı cila 500 ml kullananlar ürünün sayısız ayrıcalığına sahip olur. Ürün, otomobil kaportasının yanı sıra mutfak dolabı gibi sert yüzeylerde de kullanım imkanı sunar. Eskiyen eşyalara hızlı cila ile parlaklık kazandırabilirsiniz. Eşyaların koruyucu yüzeyi aşındığında boya solmaya başlar ve metal yüzeyler paslanmaya karşı hassas hale gelir. Cila uygulamak, bu sorunu ortadan kaldırır ve yüzeyin su tutmasını engeller.

Kaliteli Newmix Hızlı Cila 500 Ml Yorumları

Kaliteli Newmix Hızlı Cila 500 Ml Yorumları

Cila, araba boyasını aşınma ve yıpranma nedeniyle oluşan ince çiziklere karşı korur. Uygulama sonrasında vernik üstünde ince bir koruma tabakası oluşur. Cilanın kaygan yüzeyi sayesinde kir ve toz gibi istenmeyen maddeler araç yüzeyinde barınamaz. Hızlı cila sayesinde sürekli toz alma zorunluluğundan kurtulabilirsiniz. Uygulama sonunda araç yüzeyi canlı ve ıslak bir görünüme kavuşur ve su tutmaz. Mutfak dolaplarının boyası zamanla solar. Bu durumda bütün yüzeyin yeniden boyanması gerekir. Düzenli cilalanan yüzeylerde ise bu sorun ortadan kalkmış olur. Su tutmayan yüzeyi sayesinde Newmix mutfak dolaplarında üst düzey koruma sağlar. Newmix hızlı cila 500 ml yorumları kısmından daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerini inceleyebilir, ürünün özellikleri hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Üründen alınan etkiyi artırmak için temiz yüzeye uygulanması önerilir. Önerilen saklama koşullarına uyarak ürünü uzun süre kullanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Newmix Hızlı Cila 500 Ml Fiyatı

Bütçe Dostu Newmix Hızlı Cila 500 Ml Fiyatı

Ürün satın alma aşamasında özelliklerinin ve kalitesinin yanı sıra fiyat bilgisi de önemli rol oynar. Bütçe dostu ürünler müşteriler için cazip bir seçenektir. Newmix hızlı cila 500 ml fiyatı müşteri talepleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Her bütçeye hitap eden bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Spreyin kullanılmadan önce çalkalanması önerilir. Cilanın uygulanması oldukça basittir. İstenilen parlaklığı yakalamak için uygulama öncesinde arabanızı yıkayabilirsiniz. Cila, ıslak yüzeye 15 cm uzaktan püskürtülür. Kuru mikrofiber bez ile sıvı yüzeye dağıtılır. Bu işlemden sonra yumuşak bir bezle aracı ovalayarak kurutabilirsiniz. Cilanın sadece boyanmış yüzeylere uygulanması önerilir. Cilanın tekrarlanma süresi iklim koşullarına göre değişiklik gösterir. Tozlu ortamlarda yenilenme süresi kısalır. Kolay uygulama imkanı ve sahip olduğu özellikleri ile müşterilerin tercihi olan bu ürüne Trendyol üzerinden kolayca sahip olabilirsiniz.