Newmix Jant Temizleyici-motor Yağ Temizleyici 500 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Newmix Jant Temizleyici-motor Yağ Temizleyici 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Newmix Satıcı Ünvanı: NEWMİX KİMYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631074899400023 Vergi Kimlik Numarası: 6310748994
    Bu ürün Newmix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Newmix ultra serisi Kostik ve solvent içermeyen özel formülasyonlu ürün Jant temizleyici Kullanım talimatı: Tabanca çıkış vanasını açın sprey yada köpük püskürtme moduna alın. Aracınızın jant yüzeyine yaklaşık 15 cm. Uzaktan ürünü püskürtün. Minimum 10-15 sn. bekledikten sonra tazyikli su püskürtün sonra kuru bir bez ile kurulayın. Tazyikli su imkanınız yok ise bir bez yada sünger ile temizleyin. Sonra nemli bir bez ile durulayın. Motor yağ temizleyici Kullanım talimatı: Tabanca çıkış vanasını açın sprey yada köpük püskürtme moduna alın. Aracınızın motor bölümüne 10-15 cm uzaktan sıkın minimum 1 dk bekleyin ve tazyikli su ile durulayın.
Geri Bildirim Ver