New Well Translucent Powder

Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,90 TL

Ürün Bilgileri

New Well Translucent Powder

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEW WELL Satıcı Ünvanı: UNIVERSAL İSTANBUL KOZMETİK PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0892066903400001 Vergi Kimlik Numarası: 8920669034
    Bu ürün NEW WELL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 8 adet sipariş verilebilir. 8 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Translucent Powder Pudra, ten makyajının olmazsa olmazlarındandır. Ten rengi tonlarında ve transparan olarak üretilen pudralar makyajı sabitlemeye ve cildi matlaştırmaya yarar. New Well Translucent Powder, toz yapısından dolayı kolay bir uygulama sağlar ve transparan yapısı sayesinde cildinle hızlıca bütünleşir. New Well Translucent Powder, Toz formda üretilen bu transparan pudranın temel görevi makyajı sabitlemektir. New Well Translucent Powder'ı sürerken pudra fırçasını hafifçe pudraya batırdıktan sonra fırçayı silkeleyerek fazla pudrayı atıp cildini süpürür gibi pudrayı sürmelisin. Böylece cildine fazla pudra uygulamadan doğal bir görünüm elde edebilirsin. New Well Translucent Powder sayesinde porselen gibi bir tene sahip olabilirsin! Yüzünü contour uygulamasıyla yeniden boyutlandırırken New Well Translucent Powder'dan yardım alabilirsin. Son yıllarda karşımıza çıkan ve pişirme yöntemi diye adlandırılan makyaj trendinde, yüzünün aydınlık kalmasını istediğin yerlerine makyaj süngeri yardımıyla aldığın pudrayı kalın bir katman halinde sürüp 5-10 dakika bekletmelisin. Devamında doğal bir görünüme sahip olmak için cildindeki fazla pudrayı fırça yardımıyla süpürmelisin. Böylece teninin ısısı sayesinde pudra cildinde daha iyi bütünleşir ve uyguladığın bölgelere aydınlık bir görünüm katabilirsin. New Well Translucent Powder sayesinde makyajını sabitleyebilir ve cildini matlaştırabilirsin. Özellikle cildinin yağlı bölgelerine hafifçe sürdüğünde makyajını sabitleyebilirsin. Gün boyu kalıcı olduğu için makyajının akmasını ve bulaşmasını engeller. New Well Translucent Powder, cildine mat ve sağlıklı bir görünüm katarken pürüzsüz dokusu sayesinde cildinde kadifemsi bir his bırakır. Cildinin kusursuz görünmesini istiyorsan New Well Translucent Powder kurtarıcın olacaktır!

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
  • Form Toz
Geri Bildirim Ver