NEVA KONSEPT HEDİYELİK Yeni Yıl Hediyesi- Yılbaşı Hediyesi Nazar Ve Bereket Tütsüsü Arkadaşa Hediye Noel Hediyesi

36,50 TL

Ürün Bilgileri

NEVA KONSEPT HEDİYELİK Yeni Yıl Hediyesi- Yılbaşı Hediyesi Nazar Ve Bereket Tütsüsü Arkadaşa Hediye Noel Hediyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şeyma Sultan Çeyiz Satıcı Ünvanı: GÜLSÜM İLBEYLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4710275622
    Bu ürün Şeyma Sultan Çeyiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni bir yıl, yeni umutlar, yeni heyecanlar, yeni başlangıçlar demektir. Bu sebeple de yılbaşı geldiğinde hemen herkesin içinde güzel bir heyecan yaşanır. İnsanlar yaklaşan yeni yıl için planlar yapar farklı hayaller kurarlar. Yeni yıla nasıl girilirse öyle geçeceği inancı da oldukça yaygındır. Bu yüzden de yılbaşı akşamlarında büyük sofralar kurulur, değer verilen insanlarla bir araya gelinir, eğlenceli oyunlar oynanır, hediyeleşilir ve yepyeni bir yıl böylece karşılanır. Tüm bunlar için alışveriş fikirleri de kaçınılmazdır. ve anlamlı bir hediye arıyorsanız tütsümüzü tamda bu sebeple yapıyoruz. Ürün içeriğinde Kabuk tarçın, Kuru portakal dilimi, Lavanta, kuru tomurcuk gül ve karanfil bulunmaktadır. Yanmaz bir kap içerisinde yakılıp ortamdaki negatif enerjinin kaybolmasına pozitif enerjinin ortama dolmasına yardımcı olur. Şans ve Bereket için de kullanılır.
Geri Bildirim Ver