Neutrogena Sivilce Karşıtı Peeling Jel 150 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kurumsal Fatura
219 TL129 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Neutrogena Sivilce Karşıtı Peeling Jel 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEPE STORE Satıcı Ünvanı: TEPE E-TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0839115924700001 Vergi Kimlik Numarası: 8391159247
    Bu ürün TEPE STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neutrogena Sivilce Karşıtı Yağsız Peeling Jel 150 ml ÜRÜN ÖZELLİKLERİ SON KULLANMA TARİHİ: 12/2024 Neutrogena Sivilce Karşıtı Yağsız Peeling Jel Sivilcelerle savaştığı ve yenilerinin oluşumuna karşı cildi koruduğı klinik olarak kanıtlanmıştır.Neutrogena Sivilce Karşıtı Yağsız Peeling Jel Gözenekleri temizleyen doğal selüloz içeren formülü ile sivilcelerle savaşmak için derinlemesine arındırırken aynı zamanda cilt bariyerini korur. ÜLKE:FRANSA JOHNSONS & JOHNSONS CONSUMER TARAFINDAN EU'DA ÜRETİLMİŞTİR.KAVACIK MAH. ERTÜRK SK. KEÇELİ PLAZA NO:1334810 BEYKOZ/İSTANBUL

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Akne Karşıtı
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Peeling - Partiküllü
  • Tip Tüp
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver

Neutrogena Visibly Clear Sivilce Karşıtı Pürüzsüzleştirici Peeling 150ml

Hemen her kişisel bakım severin ilk duyduğu markalardan biri Neutrogena markasıdır. Bunun en büyük nedeni Neutrogena markasın hemen her yerde ulaşılır olması ile beraber sağladığı olumlu sonuçlardır. Genel itibari ile cilt temizliği ya da cilt sorunları ile mücadele edenlerin en sık duyduğu kalıpların başında doğru ürünü kullanmak, işe yarayan ürünü bulmak gibi pek çok cümle vardır ancak bu cümleler arasında unutulan en önemli noktalardan birisi de içeriği iyi olan ürünü bulmaktır. Pek çok ürün ciltte işe yarıyor gibi gözükse bile cilde telafisi oldukça zor hasarlar verir. Aynı zamanda cildi de yorar. O an etkisi görülmese bile ilerleyen zaman dilimlerinde çeşitli cilt hastalıkları ile karşı karşıya kalınmasına yol açabilir. Bu tip istenmeyen durumlar için en ideal yöntemlerin başında doğru markayı tercih etmek gelir ve bu markalardan biri elbette Neutrogena olmaktadır.

  • Sivilce Karşıtı
  • Rahat Kullanım
  • Yumuşak Bir Cilt

Neutrogena Visibly Clear Sivilce Karşıtı Pürüzsüzleştirici Peeling

Neutrogena Visibly Clear Sivilce Karşıtı Pürüzsüzleştirici Peeling

Markanın en yeni ürünlerinden birisi Neutrogena Visibly Clear sivilce karşıtı pürüzsüzleştirici peelingdir. Peelingler genellikle çoğu kişinin yüzü çizmesi ya da rahatsız etmesi nedeni ile kaçındığı ürünlerden biridir. Ancak doğru peeling seçimi oldukça önemli iken peeling yapmak da cilt için oldukça kıymetlidir. Neutrogena Visibly Clear sivilce karşıtı pürüzsüzleştirici peeling, içeriğinde bulunan tanelerin özel olarak formülize edilmesi sayesinde cilt bariyerine zarar vermezken, bununla birlikte cildinizde yeni çıkmaya çalışan sivilcelerin de önüne geçer. Yağsız olması sayesinde pek çok cilt tipine zarar vermeden cildi temizler içeriğinde bulunan salisilik asit ile de sivilce ile mücadele eder. Günde bir kez nemli yüzünüze yavaş hareketler ile uygulayacağınız Neutrogena Visibly Clear sivilce karşıtı pürüzsüzleştirici peeling sizi sivilceden korurken hem de cildinizi yumuşacık yapacaktır.

Neutrogena Clear Sivilce Karşıtı Pürüzsüzleştirici Özellikleri

Neutrogena Clear Sivilce Karşıtı Pürüzsüzleştirici Özellikleri

Cildinizi hem yumuşacık yaparken hem de sivilcenin önüne geçmenize yardımcı olacak olan Neutrogena Visibly Clear sivilce karşıtı pürüzsüzleştirici peeling jel, özellikle jel formunda olması ile oldukça beğeniliyor. Genel itibari ile içeriğinde bulunan küçük parçacıklar sayesinde oldukça rahat ve konforlu bir peeling deneyimi sunarken jel formunda olması ile de oldukça temiz ve ferahlamış bir cilt görünümüne kavuşmanıza da yardımcı olur. Ayrıca günde bir kez kullanmak dahi yeterli nem dengesine ve sivilcesiz bir cilt görünümüne yardımcı olurken, peeling yapmanın cilde sunmuş olduğu faydalarında en yüksek seviyelere ulaşmasına yardımcı oluyor. Neutrogena Visibly Clear sivilce karşıtı pürüzsüzleştirici peeling jel kullanmak sadece ciltteki sivilceleri temizlemez aynı zaman da cildi de ölü derilerinden arındırır ve daha yumuşak bir hale getirir.

Visibly Clear Sivilce Karşıtı Pürüzsüzleştirici Peeling Kullanımı

Neutrogena Visibly Clear Sivilce Karşıtı Pürüzsüzleştirici Peeling Kullanımı

Neutrogena Visibly Clear sivilce karşıtı pürüzsüzleştirici peeling kullanımı oldukça kolay olan ürünlerden biridir. Günde sadece bir kez, nemli yüzünüze uygulayacağınız tanecikli jel formunda olan peelingi yüzünüzde yavaş hareketler ile yedirdikten hemen sonra durulamanız yeterli olacaktır. Herhangi bir cilt tipinde zarar vermeyen Neutrogena Visibly Clear sivilce karşıtı pürüzsüzleştirici peeling hem oldukça konforlu kullanım sağlarken hem de kolay kullanımı sayesinde çok vaktinizi almadan hızlı bir cilt bakım rutinin parçası haline gelebilir. Ayrıca arındırıcı formülü sayesinde cildinizin yenilenmesine de şahit olacaksınız. İçeriğinde bulunan silislilik asit ile de hem cildinizi yumuşatırken hem de sivilcelerinizi kurutmaya yardımcı olur. Düzenli kullanımda gözle görülür farklılıklara neden olan Neutrogena Visibly Clear sivilce karşıtı pürüzsüzleştirici peeling jel hem sizin hem de sevdiklerinizin favorisi olmak için sizleri bekliyor. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Neutrogena Visibly Clear sivilce karşıtı pürüzsüzleştirici peeling 150ml kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.