Neutrogena Peeling Siyah Nokta Karşıtı 150 ml x 2 Adet ve Siyah Nokta Temizleme Seti

399,69 TL

Ürün Bilgileri

Neutrogena Peeling Siyah Nokta Karşıtı 150 ml x 2 Adet ve Siyah Nokta Temizleme Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Düvenci Toptan Satıcı Ünvanı: DURU ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0319022373100034 Vergi Kimlik Numarası: 3190223731
    Bu ürün Düvenci Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neutrogena Siyah Nokta Karşıtı Peeling 150 ml x 2 Adet Nascita 2'li Akne ve Siyah Nokta Temizlik Seti Neutrogena Siyah Nokta Karşıtı Peeling 150 ml İlk günden itibaren daha temiz bir cilt için gözenekleri derinlemesine temizler ve sivilce oluşumunun azalmasına yardımcı olur. Eşsiz formülündeki sivilcelere karşı etkisi kanıtlanmış patentli MicroClear® Teknolojisi sayesinde ilk günden itibaren ciltteki yağı temizler ve sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Yumuşak mikro tanecikler sayesinde cildi arındırır ve cildi kurutmadan kir, yağ ve makyaj artıklarını gidererek gözenekleri derinlemesine temizler. Cilt yumuşak, pürüzsüz ve temiz kalır. Nascita 2'li Akne ve Siyah Nokta Temizlik Seti Yüz bölgesinde oluşan aknelerden kurtulmanızı ve canlı cilt görünümüne kavuşmanızı sağlar. Cildinizi temizlemek için hijyenik bir seçenektir. Uygulama Temizlemiş olduğunuz yüzünüze 3 dakika sıcak, ıslak bir havlu koyarak veya sıcak bir duş alarak gözenekleri açabilirsiniz. Ellerinizi dezenfekte edin veya eldiven giyin. Komedon aletini sterilize edin. Komedon aleti halkasını, çıkarmak istediğiniz siyah nokta üzerinde ortalayarak ve hafif bir baskı uygulayarak aleti bir yandan diğer yana hafifçe sallayarak siyah noktaları çıkarabilirsiniz. Zorlamanız o bölgenin tahriş olmasına ve enfeksiyon oluşmasına sebep olur. Bazı durumlarda, komedon aletini kullandıktan sonra cildiniz hafifçe kanabilir. Cildinize, kanı emmesi için gazlı bezle hafifçe tampon yapın. Tedavi edilen alanı dezenfekte ederek bitirin. Her uygulamadan sonra komedon aletini dezenfekte edin.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver