Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi 200 ml

82 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (43)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
89,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Neutrogena Hydro Boost Jel Vücut Kremi 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: altıntepeshop Satıcı Ünvanı: YAKUP SEKMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7590015218
    Bu ürün altıntepeshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hydro Boost Jel Vücut Kremi 200 ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Neutrogena Hydro Boost 200 Ml Kavanoz Krem

Cilt bakımı ve kişisel bakım için önemli ürünlerden birisi olan kremler, ciltte oluşabilecek çatlakları engellemek ve nemi dengelemek için kullanılır. Kremlerin kolay emilebilir olması ve ciltte yağlı bir his bırakmaması gerekir. Neutrogena Hydro Boost kavanoz krem 200 ml tende kadifemsi bir his bırakarak hızlıca emilir. Ayrıca cildin nem oranını yükselten, nem tutucu bileşenler içerir. Neutrogena krem parlama yapmaz ve ciltte uzun süreli nemlilik sağlar. Bu nedenle sıkça tercih edilen bir üründür. Yüz gibi vücudu kaplayan cilt de çeşitli dış ve iç nedenlerden dolayı elastikiyetini kaybedebilir. Hydro Boost kavanoz krem, oluşan tüm denge kayıplarını tolere eder ve cildin nem ihtiyacını etkili bir şekilde karşılar.

  • İçeriği: Hyaluronik asit, su bazlı
  • Özelliği: Vücut kremi
  • Hacim: 200 ml

Neutrogena Hydro Boost Kavanoz 200 ml Krem İçeriği

Neutrogena Hydro Boost Kavanoz 200 ml Krem İçeriği

Ciltteki çatlaklar ve esneklik kaybı, dış etkenlerden ya da su tüketimi ve genetik gibi iç nedenlerden dolayı oluşabilir. Yılın belli dönemlerinde ya da sürekli görülebilen bu durum, daha büyük olumsuzluklara yol açabilir. Bu nedenle vücudun bakıma ihtiyacı vardır. Cildin deformasyona açık hâle gelmesi, içindeki hyaluronik asitin azalmasından dolayı gerçekleşebilir. Hyaluronik asit temelde insan vücudunun ürettiği bir maddedir. Kendi ağırlığının bin katı kadar yüksek miktarda su molekülü tutabilir. Bağ dokularında ve eklemlerde bulunan bileşik, zamanla üretimi azalan bir maddedir. Bu durum da cildin nem tutma özelliğini kaybetmesine yol açabilir. Dışarıdan takviye edilen nemlendiricilerin bu maddeyi cilde geri kazandırma özelliği bulunur. Neutrogena Hydro Boost kremlerinin içerisindeki Hyaluronik asit, cildi anında nemlendirdiği gibi, nem oranını da kontrol ederek dengeli bir şekilde kalmasını sağlar.

Neutrogena Hydro Boost Krem Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Neutrogena Hydro Boost Krem Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Ekstrem durumlar haricinde, standart kriterler doğrultusunda sınıflandırılmış 3 ayrı cilt tipi vardır: Yağlı, kuru ve karma cilt tipleri. Özellikle yüzde tanımlı bölgelerde bulunan sebum ve yağ yoğunlukları, vücudun belli bölgelerinde de yer alır. Dış etkenlere bağlı olarak giysi içinde kalan bölgelerde kuruma, diğer bölgelerde ise yağlanma görülebilir. Tüm bölgeler için belli özelliklere sahip kremlerin kullanılması gerekirken, Neutrogena Hydro Boost kremler her cilt tipine güvenle uygulanabilir. Yumuşak yapısı ve hızlı emilme özelliği ile narin ciltlerde besleyiciliğinin yanı sıra koruyucu özelliği ile de öne çıkar. Bu nedenle hassas ve kuru cilt türlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Ciltte ekstra sivilcelenme varsa ya da yağ dengesi sürekli değişiyorsa, Neutrogena’nın diğer Hydro Boost ürünleri ile birlikte kullanılarak tam bir destek sağlanabilir.

Neutrogena Hydro Boost Krem Etkili Nemlendirme Sağlıyor mu?

Neutrogena ürünlerinin içerdiği bileşenler, cilde ihtiyacı olan nemi kazandırmak üzere formüle edilir. Neutrogena Hydro Boost kavanoz krem 200 ml yorumları, markanın her ürününde olduğu gibi, bu ürünün de cildi etkili bir biçimde nemlendirdiğini ifade eder. Etkili nemlendirmenin yanı sıra cilde sürüldüğünde yağlı bir yüzey bırakmaması da ürünü tercih edilebilir kılar. Gün içinde, özellikle sabun ya da deterjan gibi cildi kurutan maddeleri sıklıkla kullanan kişiler, Hydro Boost ürünlerinden yararlanabilir. Bu sayede cildin gün içerisinde kaybettiği nem geri kazandırılabilir. Hyaluronik asit molekülüne tutunan su molekülleri, vücudun neme ihtiyacı olduğu anda asit tarafından serbest bırakılır. Mikro yüzeylerde nem ihtiyacı bu şekilde karşılanmış olur. Kremin cilde hızlı ve rahat nüfuz etmesi de cildin kolayca emerek kendi yüzeyinde tutunabilmesi nedeniyle gerçekleşir. Neutrogena Hydro Boost krem çeşitleri bu nedenle sürekli bir nem kaynağı olarak gün boyunca fayda sağlar. Siz de ışıl ışıl parlayan bir cilde ve sağlıklı vücuda ulaşmak için Trendyol’daki Neutrogena ürünlerini kullanmaya başlayabilirsiniz.