Neutrogena Canlandırıcı Günlük Peeling Jel 150 Ml , Yüz Temizleme Jeli 200 Ml , Yağsız Yüz Nemlendiricisi 50 Ml

449 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
200 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Neutrogena Canlandırıcı Günlük Peeling Jel 150 Ml , Yüz Temizleme Jeli 200 Ml , Yağsız Yüz Nemlendiricisi 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZENCEFİL STORE Satıcı Ünvanı: ŞEREF PISIL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7290096636
    Bu ürün ZENCEFİL STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günlük Peeling Jel : Pembe Greyfurt ve C vitamini içeren formülüyle daha canlı ve ışıltılı bir cilt görünümü için temizler. Doğal eksfoliyanlarla gözenekleri arındırır , cildi kurutmadan derinlemesine temizleyerek cilt kusurlarını önlemeye yardımcı olur. Günde 1 defa ıslak yüze masaj yaparak uygulayın , suyla iyice durulayın. Göze temasından kaçının. Göze temas etmesi durumunda suyla iyice yıkayın. Yüz Temizleme Jeli : Pembe Greyfurt ve C vitamini içeren formülüyle daha canlı ve ışıltılı bir cilt görünümü sağlar. Cilt kusurlarını önlemek için cildi kurutmadan nazikçe temizler. Sabah ve akşam ıslak yüze masaj yaparak uygulayın , suyla iyice durulayın. Göze temasından kaçının. Gözle temas etmesi halinde suyla iyice yıkayın. Yağsız Yüz Nemlendiricisi : Pembe Greyfurt ve C vitamini içeren hafif ve yağsız formülüyle daha canlı ve ışıltılı bir görünüm için 24 saat nemlendirme sağlar. Yüzünüze sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa nemlendiriciyi uygulayın. Göze temasından kaçının. Göze temas etmesi halinde suyla iyice yıkayın.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
Geri Bildirim Ver