Genel Markalar Kalanşo Çiçeği Renkli Kalanşo Çiçeği 2 Adet

121 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
8.6
Kurumsal Fatura
650 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
165 TL161 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kalanşo Çiçeği Renkli Kalanşo Çiçeği 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STS FLOWER Satıcı Ünvanı: DOĞAN SARIGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7480149652
    Bu ürün STS FLOWER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 adet kırmızı ve sarı renklerde dayanıklı ev ve iş yerilerinizde yaşabilen kalanşo çiçeği 5,5 cm saksıda 13-15 cm boyutlarında kırmızı çiçekli dayanaklı ve dört mevsim çiçek açma özelliğine sahip, suyu seven ve aydınlık ortamlarda yaşayan kalanşo çiçeği Çiçek boyutları : 13-15 cm arasındadır
Geri Bildirim Ver

Netten Çiçek Kalanşo Çiçeği Renkli Kalanşo Çiçeği 2 Adet

Çiçekler; göze hoş gelen, iç ve dış mekanları güzelleştiren, ortama şıklık ve güzel enerjiler katan bitkilerdir. Hem dekorasyon amaçlı hem de hobi olarak yetiştirilen birçok bitki çeşidi bulunur. Bu bitki çeşitlerinden öne çıkan ve beğenilen türlerden biri de rengarenk çiçekleriyle göz alıcı güzelliğe sahip kalanşo çiçeğidir. Birçok renkte açan minik çiçekleri ile oldukça beğeni toplar, evlerde ve ofislerde tercih edilen bir türdür. Şık ve renkli bir dekorasyon bitkisi olan kalanşonun, bakımı da kolaydır. Renkli ve canlı dekorasyon sevenlerin tercihidir ve oldukça sevilen bir bitkidir. Renkli kalanşo çiçeği bulunduğu ortama şıklık katar ve bitki dekorasyonu tercih edenler için uygun bir seçim olur. Kalanşo bitkisi bir sukulent türüdür. Dayanıklıdır ve sonbahardan ilkbahara kadar çiçek açar.

  • Renkli ve göz alıcı çiçekler
  • Kolay bakım
  • Dayanıklı tür

Kalanşo Çiçeği 2 Adet Özellikleri ve Avantajları

Kalanşo Çiçeği 2 Adet Özellikleri ve Avantajları

Bu ürün, birçok kişinin severek yetiştirdiği bir bitkidir. Özellikleri ve avantajları bu bitkiyi cazip hale getirir. Bu çiçek, tropik bir bitkidir. Hem bakımı hem çoğaltılması kolaydır ve dayanıklıdır. Ev ve iş yeri gibi ortamlarda tercih edilir. Yaprakları parlak ve etlidir, fazla uzamaz ve yer kaplamaz. Fazla yer tutan bir bitki olmadığı için ofisler için ideal bir tercih olur. Crassulaceae ailesinden gelir ve 125 farklı türü vardır. Birçok renk çeşidi bulunur. Çiçekleri minik, renkleri canlıdır ve öbek öbek açarlar. Bu bitki, aydınlık ve hava alan ortamları sever. Fazla sıcağı sevmez o yüzden yaz mevsiminde gelişimi yavaşlar. Bitki, fazla suya ihtiyaç duymaz. Renkli kalanşo çiçeği 2 adet, 5,5 cm saksıda 13-15 cm ölçülerinde size sunulur. Dört mevsim çiçek açan bir bitkidir.

Netten Çiçek Kalanşo Çiçeği 2 Adet Yorumları

Netten Çiçek Kalanşo Çiçeği 2 Adet Yorumları

Bakımı oldukça kolay olan bu minimal ve zarif ürün, birçok hobi sahibinin tercihidir. Her ortamda kolayca bakılabilen, dayanıklı bir türdür. Humuslu toprağı sever. Kalanşonun kelime anlamı yeşeren demektir ve kolay çoğaltılan bir türdür. Yaprağını toprağa gömerek kolayca çoğaltabilirsiniz. Bu bitkinin yeterli miktarda güneş ışığı almasına önem gösterilmesi gerekir. Soğuk havaları sevmez, kapalı mekanlarda 10-12 derece arasındaki sıcaklıklarda yetiştirilir. Ayda bir defa gübreleme yapılması bitkinin gelişimi açısından faydalıdır. Suyu sever ancak bitkinin zarar görmemesi için takip edilmesi ve toprağı kuruduğunda sulanması gerekir Hava akımından etkilenmeyeceği bir yerde konumlandırılması faydalı olur. Kurumuş yaprak ve çiçeklerini belli aralıklarla temizlemek bitkinin gelişimi için önem arz eder. Netten Çiçek Kalanşo çiçeği renkli kalanşo çiçeği 2 adet yorumları ve bakımı ile oldukça beğenilir ve tercih edilir.

Uygun Netten Çiçek Kalanşo Çiçeği 2 Adet Fiyatı

Uygun Netten Çiçek Kalanşo Çiçeği 2 Adet Fiyatı

Hoş ve zarif çiçekleriyle görenleri kendisine hayran bırakan minimal bir bitkidir. Bu zarif çiçekle mekanlarınıza, renk katabilir ve şık bir dekorasyon sağlayabilirsiniz. Işık aldığı tarafa doğru büyüyen bu bitkinin, orantılı büyümesi için yönünü zaman zaman çevirmek gerekir. Evinizde her zaman bulunmasını isteyeceğiniz göz alıcı ve zarif bir bitkidir. Netten Çiçek Kalanşo çiçeği renkli kalanşo çiçeği 2 adet seçeneği ile size sunulur ve oldukça avantajlıdır. Sevdikleriniz için güzel ve ince düşünülmüş bir hediye alternatifidir. Netten Çiçek Kalanşo çiçeği renkli kalanşo çiçeği 2 adet fiyatları ürünün içeriğine göre belirlenir. Ürün, zarif ve renkli görünümüyle müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Mekanlarda şık dekorasyon ürünlerinden birisidir. Siz de bu çiçeğe Trendyol'dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilir, mekanlarınızı kolayca şık ve renkli bir ortama çevirebilirsiniz.