NETLİFT 1000kg Kaldırma Kapasiteli Sarı Manuel Istif

58.480,24 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

NETLİFT 1000kg Kaldırma Kapasiteli Sarı Manuel Istif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aletburada Satıcı Ünvanı: MANİSA ENDÜSTRİ MALZEMELERİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612143249800001 Vergi Kimlik Numarası: 6121432498
    Bu ürün aletburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Netlift Marka 1000 KG Kaldırma Kapasiteli İstif - 330mm-740mm Arası Ayarlanabilir Çatallar - C Formlu Güçlü Kolonlar - Sertleştirilmiş Malzemeden Yapılma Eğilmeye Dayanıklı Ayaklar - Ayak Freni - Poliüretan Tekerler - Ayak İle Pompalama İmkanı - Ful Kafes Koruma Hazırlanma ve teslim etme süresi 5-7 iş günü arasındadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Ceraskal
  • Ağırlık 200 kg
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Netlift İstif Makinesi Manuel 1000 kg Kapasite Sarı

Netlift 1000 kg kaldırma kapasiteli sarı manuel istif endüstriyel gereksinimlerini karşılanması için özel olarak üretilen performans kalitesi yüksek bir üründür. İş sistemlerinin hızlı ve verimli şekilde çalıştırılmasına imkân tanır. Bekleme sürelerini en az seviyeye indirebilen tasarruflu kullanım sağlayan bir üründür. Güvenlik önlemleri, kullanım ömrü ve iş verimliliğini artıran teknik yapı özellikleriyle oldukça ilgi görür.

  • Teknolojik tasarım

  • Yüksek performans gücü

  • Dayanıklı yapı

Netlift 1000 kg Kaldırma Kapasiteli Sarı Manuel İstif Özellikleri

Netlift 1000 kg Kaldırma Kapasiteli Sarı Manuel İstif Özellikleri
Netlift 1000 kg kaldırma kapasiteli sarı manuel istif özellikleri ürünün iş sistemlerinin daha verimli ve etkili şekilde çalıştırılmasına olanak sağlayan yüksek performans gücünü ortaya çıkarır. Malzeme taşıma ve istiflenmesi gibi pek çok işlemin rahat ve pratik şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. 1000 kilogram kaldırma kapasitesine sahip olup özellikle endüstriyel alanında sıklıkla tercih edilir. Yüksek kaliteli yapısı ve dayanıklı yapı özellikleriyle ön plana çıkan bu ürün, işletme ve büyük endüstriyel tesislerde sıklıkla tercih edilir. Güven ve etkili bir taşıma sağlayan ürün, yükleme ve istifleme ihtiyaçlarına cevap verir. 1000 kilograma kadar yükleri kaldırabilen eşyaların güvenliğini artıran modern tasarım üründür. İş akışının verimli şekilde dağıtılmasına destek olan yüksek taşıma kapasitesine sahip Netlift’le daha az zaman harcayarak daha fazla iş yapabilirsiniz. Hem görsel olarak hem de güvenlik açısından önemli bir yere sahip olup performans gücü yüksek bir üründür. Operatörlerin iş yükünü azaltan kullanımı oldukça kolay ve pratik olan bu ürün beklentilerinize cevap verebilir.

Netlift 1000 kg Kaldırma Kapasiteli Sarı Manuel İstif Kullanımı

Netlift 1000 kg Kaldırma Kapasiteli Sarı Manuel İstif Kullanımı
Netlift 1000 kg kaldırma kapasiteli manuel istif, manevra yapabilen tasarımı, geniş kapasitesi ve rahat kullanımı ile ön plana çıkar. Dar alanlarda bile etkili bir şekilde kullanılabilen oldukça kullanışlı bir üründür. Yükleri güvenli şekilde kaldırarak istifleme ve taşıma işlemlerini kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirir. 1000 kg kaldırma kapasitesine sahip olup üretkenliği artırarak iş yükünü optimize eder. İş güvenliğini sağlamak için özel olarak dizayn edilmiş olup sağlam yapı özellikleriyle uzun ömürlü kullanım avantaj sağlar. İşçilikli üretim safhalarından geçirilen dayanıklı bu ürün iş kazalarını ve yaralanmaları en az seviye indirebilir. Basit tasarımı sayesinde değiştirme veya bakım işlemlerinin hızlı, pratik şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. Netlift 1000 kg kaldırma kapasiteli sarı manuel istif yorum ve değerlendirilmeleri ürünün teknolojik tasarımı, rahat kullanımı ve gelişmiş teknik yapı özelliklerini ön plana çıkarır. Endüstriyel pek çok işletmenin vazgeçilmez araçlarından olan bu ürünle rekabet avantajı elde edebilir; üretiminizi daha verimli hale getirebilirsiniz.

Netlift 1000 kg Kaldırma Kapasiteli Sarı Manuel İstif Fiyatı

Netlift 1000 kg Kaldırma Kapasiteli Sarı Manuel İstif Fiyatı
Netlift 1000 kg kaldırma kapasiteli sarı manuel istif fiyat durumu da kullanıcıların beğenisini kazanır. İş yükünü azaltarak verimliliği üst seviyeye çıkaran yüksek kaliteli malzemelerin başında gelir. Modern tasarımıyla ön plana çıkan bu ürün, endüstriyel gereksinimlere yönelik pek çok tüketim çözümleri sunar. 1000 kg kaldırma kapasitesine sahip ürün üretkenliği artırarak verimli kullanım deneyimi yaşatır. Yüksek taşıma kapasitesine sahip olup enerji tasarrufu sağlayan bütçe dostu bir malzemedir. Endüstriyel pek çok iş alanında tercih edilen bu ürün, işletmelerin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Rekabet avantajı elde etmenize olanak sağlayarak iş verimliliğinizi artırabilir. Yükleri kolay ve güvenli bir şekilde taşıyan özel tasarım ürün, işlerin verimli şekilde halledilmesine katkıda bulunur. Yüksek taşıma kapasitesi sayesinde daha az zaman harcayarak zamandan tasarruf edebilirsiniz. Aynı anda pek çok işi pratik şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan, modern tasarımı ve konforlu kullanımıyla ön plana çıkan bu ürünü Trendyol'da inceleyebilir kolayca sipariş verebilirsiniz.