Nespresso Aeroccino 3 Süt Köpürtücü

3.304 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.388 TL3.304 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.850 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.800 TL

Ürün Bilgileri

Nespresso Aeroccino 3 Süt Köpürtücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FeyTechnology Satıcı Ünvanı: FARUK YAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9390190672
    Bu ürün FeyTechnology tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Süt köpürtücüsü, farklı lezzetlere sahip kahvelerin kolay bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olur.
  • Nespresso süt köpürtücü, kahve sunumlarında pratiklik sağlar. Hazne kısmı bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliktedir.
  • Nespresso Aeroccino 3 sayesinde hazırlanan içeriklerde yoğun köpük ve krema elde edilir. Hem soğuk hem de sıcak süt köpüğü hazırlamak için uygundur.
  • Nespresso Aeroccino 3 süt köpürtücü, kalite yapısıyla öne çıkar. Sadece birkaç saniye içerisinde gürültü yapmadan ideal süt köpüğünü hazırlar.
  • Süt köpürtücülü espresso makinesi minimal yapısı ile yer kaplamadan rahat kullanım sağlar. Mutfakta küçük bir alanı işgal eden fonksiyonel bir tasarımdır.
  • Kolay temizlenebilir özelliği Aeroccino süt köpürtücü modelinin tercih edilmesini destekler.
  • Sıcak ve soğuk süt ayarlama özelliğine sahip olan cihaz, içecek tercihine göre ayarlanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Model Kapsülsüz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Süt Köpürtücü Var
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Priz Tipi C / F
Geri Bildirim Ver

Nespresso Aeroccino 3 Süt Köpürtücü

Güne güzel başlamak için kahveye, güzel bir kahve için süt köpüğüne ihtiyaç duyulur. Bazı kişiler filtre kahve tercih ederken bazıları espressoyu sever. Sütlü kahve ise sevilerek tüketilen lezzetli içecek çeşitleri arasında ön planda yer alır. Bu arada kahvenin üzerinde bulunan ayrı bir değere sahiptir. Kahvenizi hazırlarken göz zevkine hitap eden süt köpüğünün damağınızda bıraktığı tadın anlamı bambaşkadır. Bu estetik lezzete ulaşmanız için Nespresso Aeroccino 3 süt köpürtücü ürünü tercih edebilirsiniz. Küçük ev aletleri arasında kullanım kolaylığı ile ön plana çıkan bu köpürtücü, makul fiyatıyla da dikkatleri üzerine çeker. Aeroccino süt köpürtücü kahvenize ideal süt köpüğü hazırlayan elektrikli bir üründür. Basit ve otomatik sistemi sayesinde kremamsı bir yoğunluk elde etmenize yardımcı olur.

  • Kolay kullanım
  • Basit ve otomatik sistem
  • Sessiz çalışma özelliği

Nespresso Aeroccino 3 Süt Köpürtücü Yorumları

Nespresso Aeroccino 3 Süt Köpürtücü Yorumları

Kahvenizi sütle süslemek için Aeroccino 3 süt köpürtücü tercih edebilirsiniz. Sıcak ya da soğuk sütü içine döküp düğmeye basmanız yeterlidir. Birkaç saniye içinde ideal köpük hazır hale gelir. Bu derece kolay kullanım özelliğine sahip olduğu için müşterilerin büyük oranda beğenisini kazanır. Gürültü ve titreşim olmadan çalışması size avantaj sağlar. Süt güzelce köpürdükten sonra içeceğinizin üzerine ekleyebilirsiniz ya da elde ettiğiniz kremamsı taban üzerine kahveyi ilave edebilirsiniz. Nespresso Aeroccino 3 süt köpürtücü yorumları ürünün kaliteli ve kolay kullanıldığı yönündedir. Aeroccino köpürtücü, kahve ve süt bir araya geldiğinde hazırladığınız kahve haz duymanızı sağlar. Süt köpüğüne kremamsı bir özellik katan bu alet birçok kişi tarafından tercih edilir. İyi bir kahveye önem verdiği kadar üzerini süslemeye de önem verenlerin rahatça kullanabilecekleri bu ürün soğuk kahve yapmaya da uygundur.

Performansıyla Beğenilen Nespresso Süt Köpürtücü

Performansıyla Beğenilen Nespresso Süt Köpürtücü

Hem sıcak hem de soğuk köpürtülen süt, kahvenin aromasını hafifletmeye yarayan bir malzemedir. Sıcak süt köpüğü cappuccino, macchiato ya da latte sevenlerin tercihi olurken; soğuk olanı ise ice latte ve frappe içmek isteyenlerin seçimi olur. Müşterilerin beğenisini büyük oranda toplayan Nespresso Aeroccino 3 kaliteli ve performansıyla ön plana çıkar. Kremamsı ve akıcı bir kıvam elde etmek bu ürün sayesinde kolay bir hal alır. Kahve sevenlerin önem verdiği süt köpüğünü yapan Nespresso köpürtücü sayesinde eşsiz anlar yaşayabilirsiniz. Nespresso Aeroccino 3 süt köpürtücü kullananlar birçok çeşit hazırlama imkanına erişir. Canınız ayran çektiğinde tek kişilik yapma kolaylığı sağlar. Kahvaltılarını şenlendirmek için krep ya da omlet hazırlamanız kolaylaşır. Puding ya da muhallebi gibi toz gıdaları karıştırabildiğiniz bu ürünle çocuklarınızı sevindirirsiniz. Mutfakta elinizin altında bulunan bu ürün sıklıkla tercih edilir.

Uygun Nespresso Aeroccino 3 Süt Köpürtücü Fiyatı

Uygun Nespresso Aeroccino 3 Süt Köpürtücü Fiyatı

Kahve keyfini doya doya yaşamanıza imkan sunan Nespresso'nun bu ürünü kalitesi ve kullanım özellikleriyle dikkat çeken bir üründür. Elektriğe bağlı olup otomatik bir şekilde süt köpürtmesinin yanı sıra paslanmaz çelik malzemesiyle müşterilerin memnun kalmasını sağlar. Kullananların arzu ve isteklerine uygun olarak dizayn edilen Nespresso Aeroccino 3 süt köpürtücü fiyatı ile de size hitap eder. Kahve içme zevkinize zevk katan ve fincanınızda çok şık duran süt köpüğünü kolayca elde edersiniz. Hafif bir müzik eşliğinde yudumladığınız kahvenin üzerindeki yoğun kremamsı tadın verdiği haz başkadır. Sevdiklerinizde hatır bırakmak için hazırladığınız kahve yoğun krema ile bütünleşir. Eşsiz anlar yaşamak istediğinizde size yardımcı olan bu ürün kalitesi, basit kullanımı ve makul fiyatı ile ilginizi çeker. Nespresso Aeroccino 3 süt köpürtücü satın almak istediğinizde Trendyol'dan bu ürüne ulaşabilirsiniz.