Nescafe Gold My Cafe Kahve Makinesi Krem Bej

14.999 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Nescafe Gold My Cafe Kahve Makinesi Krem Bej

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beyazkaplan1453 Satıcı Ünvanı: FATİH TUTKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8720355683
    Bu ürün beyazkaplan1453 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NESCAFE® Gold MyCafe® Kahve Makinesi, dünyanın en çok tercih edilen kahvesi NESCAFE’nin 75 yılı aşan kahve uzmanlığı ile tüketicilerine NESCAFE® Gold’un zengin aroması ve soft içimi ile pratik bir şekilde zengin lezzetler hazırlayabilmesi için özel olarak tasarlanmıştır. Modern tasarımı ile her mutfağa yakışan NESCAFE® Gold MyCafe® ‘nin kullanımı ve temizliği çok pratiktir. Tek bir tuşla kahve keyfinize keyif katmak için tasarlanmış olan NESCAFE® Gold MyCafe® ile kendinize taze süt kullanarak bol köpüklü bir cappuccino veya latte hazırlayabilir, misafirlerinize bir espresso veya köpüklü bir sade kahve ikram edebilirsiniz. Dünyada ilk ve tek olan NESCAFE® Gold MyCafe® uzmanları tarafından NESCAFE® Gold’a özel olarak geliştirilmiştir. Yüksek basınçla çalışan bu teknoloji sayesinde NESCAFE® Gold’un özel zengin kahve aromasını ve soft içimini optimum seviyede ortaya çıkararak kahve keyfinizi en üst düzeyde deneyimlemenizi sağlar. Jet buhar teknolojisi sayesinde ise oda sıcaklığındaki taze sütünüzü pişirerek köpürtür, size ise kafe keyfinde bir cappuccino veya lattenin lezzetini çıkarmak kalır. Ürün Detayı NESCAFE® Gold’a özel geliştirildiği için sadece bu ürün ile kullanılması tavsiye olunur. NESCAFE® Classic, Türk Kahvesi veya filtre kahve gibi ürünler için uygun değildir.Jet buhar teknolojisi sayesinde taze süt ile Latte ve Cappuccino yapma özelliği5 çeşit kahve seçeneği: Latte (240ml), Cappuccino (210ml), Espresso (100ml), Orta boy köpüklü sade kahve (160ml), Büyük boy köpüklü sade kahve (230ml),Modern ve şık tasarım, kompakt ölçüler
  • En:176mm x Boy: 285mm x Yükseklik: 359mmGüç: 230 V, 50/60 Hz, max. 1500 WBasınç: Max. 15 barSu kapasitesi: 0,8 litreAğırlık: 3,7 kgGaranti süresi: 2 yıl
Geri Bildirim Ver

Nescafe Gold Mycafe Kahve Makinesi Krem Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Günlük hayatın yoğunluğu göz önüne alındığında, yorgun bir günün ardından bir fincan kahve keyfi gibisi yoktur. Birçok insan içtiği kahvenin yapılışına, tadına ve kalitesine büyük önem verir. Adeta bir teknoloji harikası olan ve Nescafe Gold My Cafe kahve makinesi krem bej 8690632036571 koduyla satılır. Bu cihaz birçok çekirdek çeşidini kaliteli bir biçimde hazırlama imkanı sunar. Tabii içmekten büyük keyif aldığınız çekirdek çeşitlerini istediğiniz şekilde hazırlaması pek de kolay değildir. Özellikle cappuccino, latte ve Americano gibi yapılması gayet zor olan türler söz konusu olduğunda bu meşrubat çeşitlerinin makine yardımı olmadan hazırlanması uğraştırıcıdır. Nescafe My Gold kahve makinesi sayesinde aroması ve içimini tutturması zor olan espresso çeşitlerini kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

  • Kullanımı basit
  • Farklı çeşitler yapabilen
  • Gelişmiş teknoloji

Nescafe Gold My Cafe Kahve Makinesi Krem Bej Özellikleri

Nescafe Gold My Cafe Kahve Makinesi Krem Bej Özellikleri

Küçük ev aletlerinde teknolojik imkanların gelişmesiyle birlikte, müşterilerin yapımı zor olan kahve çeşitlerine ulaşımı artık çok kolaydır. Modern tasarımı ile farklı stilde olan mutfaklara yakışan Nescafe Gold My cafe makinesi kullanım aşaması ve temizlik işlemi oldukça basittir. Kahve keyfinizi sadece tek bir tuşla sağlaması için üretilen bu cihaz sayesinde hazırlaması meşakkatli olan taze sütten köpüklü cappuccino ve latte gibi içecekleri de hazırlayabilirsiniz. Ayrıca kendinize ve misafirlerinize hızlı ve kaliteli bir şekilde espresso veya köpüklü sade bir Americano ikram edebilirsiniz. Nescafe Gold My Cafe kahve makinesi krem bej yaklaşık 3,7 kg ağırlığında olup, yaklaşık 230 V güç kullanır. 800 ml su haznesine sahip olan bu cihaz, 15 bar su basınçlı yüksek teknolojisi ile gün boyu kahve içebilmenize olanak sağlar.

Nescafe Gold My Cafe Kahve Makinesi Krem Bej Kullanımı

Nescafe Gold My Cafe Kahve Makinesi Krem Bej Kullanımı

Bu cihaz donanımındaki yüksek basınç teknolojisi sayesinde kahvenin çekirdeğindeki lezzeti ideal düzeyde ortaya çıkarır. Böylece kahve keyfini en üst seviyede yaşamanız mümkün olur. Bununla birlikte Nescafe Gold Mycafe kahve makinesi kullanımı da oldukça pratiktir. Makineyi açıp yaklaşık 30 saniye ısınmasını bekledikten sonra fincanınızı cihaza yerleştirmeniz ve istediğiniz içecek türünü gösteren düğmeye basmanız yeterlidir. Eğer sütlü seçeneklerden istiyorsanız, sütü ısıtmaya gerek kalmadan fincana doldurabilir ve fincanınızı sütle beraber cihaza yerleştirebilirsiniz. Ayrıca tarçın, çikolata, zencefil ve karamel gibi sos ve baharatları da sütle birlikte bardağınıza ekleyebilirsiniz. Cihaz, sütle birlikte eklentileri de eriterek aromanın bardağınızda çözünmesini sağlar. Makine suyu kahve çekirdeklerini yakmayacak sıcaklıkta ayarlar. Nescafe Gold My Cafe kahve makinesi krem bej yorumlarını inceleyerek ürünün kullanımı ile farklı fikirleri görerek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Nescafe Gold My Cafe Kahve Makinesi Krem Bej Fiyatları

Nescafe Gold My Cafe Kahve Makinesi Krem Bej Fiyatları

Buharlı ısıtma ve yüksek basınç teknolojilerine sahip bu cihaz, sağladığı bütün işlevselliği ve kalitesiyle birlikte kahvenin tadına uzun süreli varmayı düşünenler için oldukça hesaplıdır. Nescafe Gold My Cafe kahve makinesi krem bej fiyatları ürünün donanımında kullanılan üstün teknolojiye göre belirlenir. Kahve haznesine kahve miktarının yarısını koymak ortalama iki fincan kahve için yeterlidir. Jet buhar teknolojisi sayesinde taze sütünüzü oda sıcaklığında pişirip köpürtebilir, kısa sürede lezzetli bir içecek elde edebilirsiniz. Bu nedenle Nescafe Gold My Cafe kahve makinesi krem ​​bej kullananlar kahveyi istedikleri ayarda içebilmenin keyfini çıkarır. Bu cihaz ev ve iş yeri gibi alanlarda kullanıma uygundur. Fonksiyonellik ve son teknoloji ekipmanlarla tasarlanan bu ürüne Trendyol'un ideal fiyat avantajlarından yararlanarak siz de sahip olabilir ve kahve ihtiyacınızı hak ettiğiniz yüksek kalitede karşılayabilirsiniz.