Nes-Art Nesart Ahşap Çerçeveli Yellowstone Tablo Set

449,90 TL

Ürün Bilgileri

Nes-Art Nesart Ahşap Çerçeveli Yellowstone Tablo Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NES-ART Satıcı Ünvanı: HAKAN ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7910498923
    Bu ürün NES-ART tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Materyal MDF
  • Boyut/Ebat 45 x 100
  • Renk Beyaz
  • Çerçeve Tipi Çerçeveli
Geri Bildirim Ver

Nes-Art Nesart Ahşap Çerçeveli Yellowstone Tablo Set

Nesart ahşap çerçeveli yellowstone tablo seti ev ve ofis dekorasyonunuza farklı bir dokunuşta bulunmak üzere çok uygun bir alım fırsatıyla beğeninize sunulur. Üç parçadan oluşan setteki tablolar, ayrı ayrı kullanılabileceği gibi aynı duvar üzerinde canlı bir etki oluşturacak şekillerde bir arada da asılabilir. Tablo görselleri UV baskı tekniği kullanılarak doğrudan mdf malzemeye aktarılır. Böylece uzun ömürlü ve oldukça şık bir ev dekorasyon ürünü elde edilir. Nesart ahşap çerçeveli yellowstone tablo seti, sıcak ve uyumlu tonlarının dinlendirici etkisiyle göz zevkinize hitap eder. Hafif yapıdaki tablolar, duvar ya da fayans gibi yüzeylere çift taraflı silikon bant yardımı ile asılabilir.

  • Doğa temalı, üç parça tablo seti
  • Ahşap (mdf) malzeme üzerine UV (ultraviyole) baskı
  • Her bir tablo 33 cm x 44 cm ölçülerinde

Nesart Ahşap Çerçeveli Yellowstone Tablo Seti Özellikleri

Nesart Ahşap Çerçeveli Yellowstone Tablo Seti Özellikleri

Nesart ahşap çerçeveli yellowstone tablo seti üç parçadan oluşur. Sıcak ve canlı renklerin hâkim olduğu resimlerde, Amerika’nın ünlü Yellowstone doğal yaşam parkında bulunan çeşitli manzalardan esinlenilmiş görsel sanat çalışmaları yer alır. Nesart Yellowstone tabloların her biri vernikli masif ahşap çerçeveye sahiptir. Resimlerin baskılı bölümü 3 mm kalınlığında mdf ahşap malzemeden üretilir. Nesart ahşap çerçeveli yellowstone tablo setindeki her bir parça 33 cm x 44 cm boyutlarındadır. Set içerisindeki üç tablo bitişik olarak asıldığında toplam 100 cm en ve 45 cm yükseklik ölçüsündedir. Nesart ahşap çerçeveli yellowstone setinde bulunan tablolar, yüksek kaliteye sahip UV baskı makinelerinde, uygun yapıda özel boyalar ile doğrudan mdf üzerine basılır. Tabloların uzun süreli olarak doğrudan güneş ışığına maruz bırakılmamaları önerilir.

Nesart Ahşap Yellowstone Tablo Seti Estetik Duruyor mu?

Nesart Ahşap Yellowstone Tablo Seti Estetik Duruyor mu?

Nesart ahşap çerçeveli yellowstone tablo seti, yenilikçi UV baskı tekniğinin doğrudan mdf ahşaba uygulanması ile üretilir. Bu yöntem sayesinde elde edilen tabloların özel tasarımları, kullanıldıkları her mekâna ayrı bir estetik duygusu katar. Yatak odası, giriş bölümü, koridor, mutfak, salon ya da ofisinizde aradığınız dekoratif havayı kolayca elde etmenizi sağlayacak kaliteli bir tasarımdır. Nesart tablolar, doğal ahşap mdf malzeme üzerinde mavinin, yeşilin ve toprak tonlarının uyumu ile duvarlarınıza canlılık getirir. Setin üç parçadan oluşması sayesinde, resimleri farklı şekillerde yerleştirerek değişik dekorasyon çözümleri elde etmeniz mümkün olur. Tablolarda, Amerika’da bulunan muhteşem güzellikteki Yellowstone Parkı’nın ilham verdiği doğa manzaraları grafik bir bakış açısıyla işlenir. Nesart mdf baskı tablo setinde, orman ile nadir kaya oluşumları eşliğinde gökyüzü, güneş ve hayvan öğeleri dikkat çeker.

Nesart Ahşap Çerçeveli Tablo Set Sağlam mı?

Nesart Ahşap Çerçeveli Tablo Set Sağlam mı?

Nesart ahşap çerçeveli yellowstone tablo seti 3mm özel ahşap mdf malzemeden üretilen son derece hafif ve dayanıklı bir üründür. Ürünü daha uzun ömürlü hâle getirmek üzere tabloların çerçeve kısımlarına vernik uygulanır. UV (ultraviyole) baskı sistemi ve özel boya teknolojisi sayesinde tablolar 1 saniyeden kısa sürede kururken güneş ışınlarına maruz kaldığında solma yapmaz. Yine de ürünün uzun süreli olarak doğrudan güneş ışınlarına maruz bırakılması önerilmez. Ayrıca ofsete göre daha dayanıklı olan Nesart ahşap çerçeveli tabloların baskılı bölümleri, kısa süreli su temasından da etkilenmez. Hafif ve sağlam malzemesi ile duvarınıza kolayca asacağınız Nesart ahşap çerçeveli tablo seti, yıllar boyunca renk kalitesini korur. Ürün, kullanıcılardan çok olumlu geri dönüşler almaktadır. Ürünü satın alanların deneyimlerini paylaştığı Nesart ahşap çerçeveli yellowstone tablo set yorumlarını ürün değerlendirmeleri bölümünden okumanız mümkündür. Trendyol’a birkaç adımda kolayca üye olduktan sonra bu ev dekorasyon ürününü güvenli ve hızlı bir şekilde sipariş de edebilirsiniz.