1
Oto Isı Sensörleri kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Genel Markalar Işıklı Sibop Kapağı Hareket Sensörlü Bisiklet Ve Arabalar Için 2li Ambalaj

79,90 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Işıklı Sibop Kapağı Hareket Sensörlü Bisiklet Ve Arabalar Için 2li Ambalaj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELF CONSEPT AVM Satıcı Ünvanı: ELİF ÜRE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2810751475
    Bu ürün ELF CONSEPT AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bisikletiniz için çok havali bir sibop kapagi na sahip olmak istemez misiniz? her zaman farkini ortaya koymak isteyenlerin kaçirmayacagi bir ürün. Yeşil Renk Gönderilecektir. Diğer Renkler İçin Mesaj Yoluyla Talepte Bulunabilir, Stok Sorabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Nerox 153300002023 Bisiklet Araba 2'li Paket Işıklı Hareket Sensörlü Sibop Kapağı

Otomobil, motosiklet ya da bisiklet için kullanılabilen Nerox bisiklet-araba hareket sensörlü ışıklı sibop kapağı 2’li paket genellikle motorlu yada motorsuz taşıt fark etmeksizin görsel güzellik için kullanılan bir üründür. Görsellik için tercih edilmesine rağmen ışıklı sibop kapağı motosiklet ya da bisiklet gibi yolda fazla fark edilmeyen risk altındaki taşıtların özellikle gece kullanımında fark edilmesine büyük ölçüde katkı sağlar. Kullanıcılarının taşıtlarına şıklık ve estetik katan Nerox bisiklet-araba hareket sensörlü ışıklı sibop kapağı 2’li paket, görenlerin dikkatini çekecek kaliteli bir üründür. İçerisindeki hareket sensörü ve fotosel sayesinde hareket halindeyken çalışan Nerox bisiklet-araba ışıklı sibop kapağı 2’li paket harekete duyarlıdır ve hareket durduğunda ışıklar söner.

  • Hareket sensörlüdür.
  • Pille çalışır.
  • Kullanımı oldukça pratiktir.

Nerox 2'li Paket Işıklı Sibop Kapağın Özellikleri Nelerdir?

Nerox 2'li Paket Işıklı Sibop Kapağın Özellikleri Nelerdir?

İçerisinde hareket sensörü bulunan Nerox bisiklet-araba sensörlü ışıklı sibop kapağı 2’li paket pille çalışır. Sibop kapağına uygun olan LL1130 pillerdir ve her bir sibop kapağı için 3 tane gerekir. Pille çalışan Nerox bisiklet-araba hareket sensörlü ışıklı sibop kapağı 2’li paket hareket algılayıcısı ve fotosel sayesinde kullanılmadığı zamanlarda sönerek pilin ve sibop kapaklarının ömrünü uzatır. Kullanıcılarının araçlarının farklı ve dikkat çekici olmasını sağlayan ışıklı sibop kapakları sadece estetiklik açısından değil aynı zamanda geceleri diğer sürücülerin ışıklı aracı fark etmesini sağlayarak, güvenliği arttırır. Kullanımı ve montajı oldukça kolay olan Nerox bisiklet-araba hareket sensörlü ışıklı sibop kapağı 2’li paket ürün boyutları 1,5 cm x 6 cm’dir ve ideal boyutlarıyla kullanılacak araca tam uyar.

Nerox Işıklı Sibop Kapağının Kullanımı Kolay mıdır?

Nerox Işıklı Sibop Kapağının Kullanımı Kolay mıdır?

Nerox bisiklet-araba hareket sensörlü ışıklı sibop kapağı 2’li paket kullanım açısından pratik bir üründür. Nerox ışıklı sibop kapağı kullanılacağı aracın lastiğine jant yada lastik sökülmeden rahatlıkla takılır. Ürünü aktifleştirmek için sibop kapağının metal kısmının çevrilerek açılması ve içerisinde pillerin doğru yöne bakacak şekilde yerleştirilmesi gerekir. Piller yerleştirildikten sonra açıldığı gibi tekrar çevrilerek kapatılan Nerox bisiklet-araba hareket sensörlü ışıklı sibop kapağı 2’li paket kullanılacak araçtaki mevcut sibop kapakları çıkarıldıktan sonra çıkarılan kapakların yerine takılır. Kullandığı aracın üzerinde değişiklik yapmayı seven ve aracına estetiklik katmak isteyen kişiler için Nerox bisiklet-araba hareket sensörlü ışıklı sibop kapağı 2’li paket harika bir üründür. Otomobil gibi dört tekerli araç kullanan kişilerin ürün paketi içerisinde 2 adet ışıklı sibop kapağı bulunduğu için bir paket daha alması gerekir.

Nerox 2'li Paket Işıklı Bisiklet Araba Sibop Kapağı Dayanıklı mıdır?

Nerox 2'li Paket Işıklı Bisiklet Araba Sibop Kapağı Dayanıklı mıdır?

Nerox bisiklet-araba hareket sensörlü ışıklı sibop kapağı 2’li paket kaliteli materyallerden üretilmiş, oldukça dayanıklı bir üründür. Tekerler dönmeyi bıraktığında yanmayan ışıklı sibop kapakları içerisinde kullanılan pillerin enerji tüketimini azaltması nedeniyle uzun süreler aktif şekilde kullanılabilir. Zaman içerisinde çok kullanım nedeniyle biten piller rahatlıkla temin edilebilir ve değiştirilebilir. Birçok araçta kullanıma uygun ışıklı sibop kapağı son derece kullanışlı, kaliteli ve pratik bir üründür. Nerox bisiklet-araba hareket sensörlü ışıklı sibop kapağı 2’li paketi fiyat açısından Trendyol üzerinden düşük ücretler ödeyerek satın alabilirsiniz. Trendyol’un uygun fiyat politikasıyla ürünü satın almak için Trendyol’un internet sitesi ya da uygulaması üzerinden birkaç tıkla satın alma işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Ürünü daha önce Trendyol üzerinden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Nerox bisiklet-araba hareket sensörlü ışıklı sibop kapağı 2’li paket yorum kısmına göz atabilirsiniz.