nemtut Nem Tutucu Rutubet Giderici Korozyon Önleyici (3 KUTU/6 PAKET)

2.000 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

nemtut Nem Tutucu Rutubet Giderici Korozyon Önleyici (3 KUTU/6 PAKET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CLK TANITIM Satıcı Ünvanı: EVEREST GİRİŞİM MÜHENDİSLİK GIDA İNŞAAT PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382046259800001 Vergi Kimlik Numarası: 3820462598
    Bu ürün CLK TANITIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nemtut Nem Tutucu Rutubet Giderici KorozyonÖnleyici (3 KUTU/6 PAKET) NEM-TUT, kapalı alanlarda aşırı nemin nedenolduğu küf ve kötü kokuyu engellemek için özel olarak dizayn edilmiştir. Özelambalajı sayesinde ön yüzeyinden su buharını çeker ve özel içeriği sayesindesıvılaştırarak alt haznede biriktirir. Askılı tasarımı sayesinde
  • evinizin mutfak,banyo ve tüm odalarında, kilerlerinizde ve otoparklarınıda, elbisedolaplarınızda, çamaşırhanelerinizde,depolarınızda, bodrumlarınızda ve garajlarınızda, ofis ve işyerlerinizde, depove antrepolarınızda, gemi, tekne, yat ve yat limanlarında olmak üzere nem, rutubetve korozyonun olduğu tüm alanlarda güvenle ve pratik olarak kullanılabilirsiniz.Havada bulunan nemi iki hafta boyunca kendi bünyesinde, sonrasında ise altındabulunan torbasında biriktirir, nemin torbaya doluşu kolayca gözlenebilir.Uygulandığı ortamın rutubet durumuna göre ürünün ortalama ömrü 60 gündür. 1kutu Nem-Tut paketi içerisinde polietilen ambalajlar içerisinde 2 adet Nem-Tutürünü çıkmaktadır. Kullanma Talimati · Kutudan çıkardığınız Nem-Tut paketininkoruyucu polietilen kılıfını açın. · Nem-tut paketini uygulamak istediğinizbölgede uygun bir yere asın. · Paket içeriği tamamen bittiğinde yenisi iledeğiştirin. · Bitmiş Nem-Tut paketini çöpe atın. · Ellerinizi su ile yıkayın.NOT: Değerli müşterimiz firmamız tüm ürünlerimizi kontrol ederek ve kargodazarar görmemesi için elimizden geldiğince özenle paketleyip siz değerli müşterilerimizeulaştırmaya gayret ediyor. Sizlerden ricamız ürünleri teslim alırkenincelemeniz ve kontrol etmenizdir. Hasarlı ve sorunlu kargolar için sizlerdenricamız kargo firmasına tutanak tutturmanızdır. Hasarlı kargolarda tutanaktutturmadığınız da maalesef tüm sorumluluk sizde kalmaktadır ve firmamızda iadeürünleri kabul etmemektedir. Sizlerin de bizlerinde mağdur olmaması içintutanak tutulması konusunda lütfen ısrarcı olun ve bizlere tutanakla birlikteürün hasarlı görüntüsünü ulaştırmanızı rica ederiz. Bu işlemleri yapmadanoluşturulan iadeler firmamızca kabul edilmeyeceğini siz değerli müşterilerimizebildirir oluşan durumla ilgili firmamız hiçbir sorumluluk ve yükümlülük kabuletmeyeceğini siz değerli müşterilerimize beyan ederiz. Sağlıkla ve mutluluklaalışveriş yapmanızı diler değerli siparişlerinizi her zaman bekler ürünlerimiziiyi günlerde kullanmanızı dileriz.
Geri Bildirim Ver