Nehir Milano 60 Parça Çatal Kaşık Seti

2.260 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.595 TL2.259 TL

Ürün Bilgileri

Nehir Milano 60 Parça Çatal Kaşık Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYDIN ZÜCCACİYE Satıcı Ünvanı: NUREDDİN AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1140290560
    Bu ürün AYDIN ZÜCCACİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 60 PARÇA SET İÇERİĞİ 12 Ad. Yemek Kaşık 12 Ad. Yemek Çatal 12 Ad. Tatlı Kaşık 12 Ad. Tatlı Çatal 12 Ad. Çay Kaşık

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 60
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Kaşık Seti
  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Nehir Milano 60 Parça Çatal Kaşık Seti Trendyol'da!

Nehir Milano 60 parça çatal kaşık seti, özenle kurduğunuz sofraları süslemenin harika ve fonksiyonel yollarından biridir. 12 kişilik yemek takımları için son derece idealdir. Setin içerisinde yemek ve tatlı için ayrı çatal kaşıklar bulunur. Ayrıca 12 adet çay kaşığı da mevcuttur. Ürünlerin yapımında kaliteli çelik kullanılmıştır. Bu materyal sayesinde çatal kaşıklarınızı uzun yıllar boyunca ilk günkü canlılığında kullanabilirsiniz. Çelik, ürünlerin ayna parlaklığına kavuşmasına ve görsel açıdan da tatmin edici olmasına katkıda bulunur. Klasik bir temaya sahip olan Nehir Milano 60 parça çatal kaşık seti, sade ve asil bir görünümden hoşlanan kullanıcılar için oldukça uygundur. Tüm bu özellikleriyle set, hemen hemen her kullanıcısını memnun eder.

  • Parça Sayısı: 60 adet
  • Kişi Sayısı: 12
  • Yapımında Kullanılan Materyal: Çelik

Nehir Milano 60 Parça Çatal Kaşık Setinin İçerisinde Neler Bulunur?

Nehir Milano 60 Parça Çatal Kaşık Setinin İçerisinde Neler Bulunur?

Sofranız için tercih edebileceğiniz ürünlerden oluşan Nehir Milano 60 parça çatal kaşık setinin içerisinde ihtiyaç duyacağınız tüm malzemeler mevcuttur. Yemek için ideal olan kaşık ve çatalın yanı sıra tatlıda kullanılan ürünler de sete dâhildir. Ayrıca çay kaşıkları da bulunur. Toplamda 60 adet parçadan oluşan sette her üründen 12 tane vardır. Dolayısıyla set, 12 kişilik sofralar için son derece idealdir. Ürünler, ana yemekten tatlı ve çay aşamasına kadar her anınızda yanınızdadır. Tüm bu özellikleri sayesinde set, eksiksiz bir sofra kurmanızda büyük rol oynar. Böylece Nehir Milano 60 parça çatal kaşık seti, hemen hemen her kullanıcısının beğenisini kazanır. Set içerisinde bulunan parçaların her biri, tasarım ve kalite açısından âdeta göz kamaştırır. Kusursuz ve leziz masalar kurabilmeniz için ürün, son derece idealdir.

Nehir Milano 60 Parça Çatal Kaşık Setinin Malzemesi Nedir?

Nehir Milano 60 Parça Çatal Kaşık Setinin Malzemesi Nedir?

Nehir Milano 60 parça çatal kaşık setinin yapımında faydalanılan materyal, çelik olarak belirtilir. Çelik, ürünlerin son derece kaliteli bir tutum sergilemesine yardımcı olur. Kolay yıpranmayan özelliği sayesinde kaşık ve çatallarınızı uzun yıllar boyunca gönül rahatlığı içerisinde kullanabilirsiniz. Kusursuz bir işçilik yardımıyla kullanıcılarla buluşturulan Nehir Milano çatal kaşık takımı, çelik malzemesi sayesinde aynı zamanda hijyenik bir duruş da sergiler. Kaliteli materyali sayesinde ürünler, kullanıcı dostu olma özelliğiyle bilinir ve uzun süre boyunca masalarınızdaki yerini alır. Çelik, setin içerisinde bulunan tüm parçaların bir ayna kadar parlak olmasına imkân tanır. Kaliteli materyal ve parlak görünüm, sofralarınıza büyük bir değer katar. Güvenilir ve uzun ömürlü bir çatal kaşık seti arayanlar için Nehir Milano 60 parçadan oluşan ürünler, son derece idealdir.

Nehir Milano 60 Parça Çatal Kaşık Setinin Tasarımı Nasıldır?

Nehir Milano 60 parça çatal kaşık seti, son derece kaliteli ve şık bir tasarıma sahiptir. Klasik tarzıyla parçalar, özenle hazırlanmış masaların yıldızı hâline gelir. Sade ve estetik görünümüyle basit bir zarafetten yana olan kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarır. Klasik ve asil bir temaya sahip olan set, çelik materyali sayesine bir cam ya da ayna kadar parlaktır. Bu da ürünlerin oldukça göz alıcı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Nehir Milano çatal kaşık takımı, eşsiz ve sade dizaynıyla hemen hemen herkesin takdirini kazanır. Gün boyu sevginizi katarak pişirdiğiniz yemekleri ve hazırladığınız sofrayı bu parçalarla taçlandırabilirsiniz. Fonksiyonel ve dayanıklı özellikleriyle neredeyse bütün kullanıcılarından yüksek puan alan set, şık dizaynıyla da âdeta göz doldurur. Siz de masanıza çok yakışacak olan bir çatal kaşık seti arayışındaysanız bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay şekilde satın alabilirsiniz. Satın alım işlemi öncesinde Nehir Milano 60 parça çatal kaşık seti yorumlarını inceleyerek gerçek kullanıcı görüşlerinden fikir alabilmeniz de mümkündür.