Navigold Volkswagen Passat B6 B7 Ve Cc Android 10.2 Multimedya Kamera Hediye Vn-lw1

4.400 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.498 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.499 TL

Ürün Bilgileri

Navigold Volkswagen Passat B6 B7 Ve Cc Android 10.2 Multimedya Kamera Hediye Vn-lw1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ClasKing Satıcı Ünvanı: EVREN HAVUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5636212308600024 Vergi Kimlik Numarası: 4600253272
    Bu ürün ClasKing tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Volkswagen passat b6 b7 ve cc android 10.2 multimedya kamera hediye Piyasadaki satılan çoğu ucuz yollu ürünlerden farkı : -türkiyenin her ilinde geniş servis ağı (kaçak markasız çin işi ürünlerle lütfen kıyaslamayınız). - ozel tasarım dev ıps ekran -Pro işlemci 1gb ram 4 çekirdek 16gb dahili hafıza - Dokunmatik hassasiyeti mükemmel -Ekolayzer -Ses kalitesi olağanüstü - Usb ve sd kart üzerinden format seçme yok her formatı oynatır. - apple menüsü ve icon farklılıkları ile görseli zenginleştirilmiş yeni bir seri android cihaz genel özellikleri google üzerinden sesli arama play storeden oyun program vs. Indirebilme telefondan ekrana klip yada fotoğraf gönderebilme miror link telefonunuzda ki internet ile bağlanabilme taşınabilir wifi özelliği hıgh defınıtıon 1024 x 600 touch screen lcd ekran 1080 p video oynatma özelliği hassas üstün hızlı dokunmatik ekran ekran arka planı değiştirebilme hızlı konumlama yapabilen navigasyon bluetooth üzerinden görüşme yapabilme rehber aktarımı ve müzik dinleme usb üzerinden hızlı video, müzik ve fotoğraf oynatma ek monitör veya kafalık video çıkışı video- Ses aux girişi direksiyon kumanda uyumu hızlı geçiş sağlayan geri görüş kamerası ürünlerimizi lütfen ucuz fiyatlı ve kalitesiz ürünler ile mukayese etmeyiniz.. kullanıcılar süreç içinde radyo , mekanik , yazılımsal gibi sorun çıkarmaları ve teknik servis sorunları gibi unsurları hesaplayarak dogru fiyata dogru ürünü araştırmalarını ve ürünü bizden almasanız bile bilgilenmeniz namına tecrübelerimizden yararlanmanızı tavsiye ederiz.
Geri Bildirim Ver