Naturiga Organik Yeşil Karışım 100 gr

308 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Naturiga Organik Yeşil Karışım 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Biokent Organik Satıcı Ünvanı: BİOKENT ORGANİK MARKET ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0176041590200001 Vergi Kimlik Numarası: 1760415902
    Bu ürün Biokent Organik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Naturiga Organik Yeşil Karışım 100 Gr Kullanımı1-2 tatlı kaşığı yeşil karışım tozunu suya, taze sebze & meyve sularına, smoothielere, kahvaltılık müsli kaselerine, yoğurda, bitkisel sütlere, enerji bar(toplarına), soslara, salatalara, ev yapımı dondurmalara ekleyerek kullanabilirsiniz. Naturiga Organik Yeşil Karışım 100 Gr Pozitif YorumlarBuğday çimi, Baobab, Klorella, Spirulina tozları karışımıNaturiga Organik Yeşil Karışım 100 Gr Bunları İçermezAspartam, Domuz Katkı Maddesi, Gdo, Gluten, Laktoz, Renklendirici Boya Cinsiyet:Erkek,Kadın Etken Maddeler:Spirulina Yosunu İçerik Tipi:Toz
Geri Bildirim Ver

Naturiga Organik Yeşil Karışım 100 Gr

Vücuda yeterli miktarda besin ögesi alınması sağlık açısından oldukça önemlidir. Naturiga organik yeşil karışım sağlığın korunması ve hastalıkların önlenmesi için yeterli ve dengeli beslenmeyi sağlayabilir. Günlük beslenmede yeşil sebzelerden yeterli ölçüde tüketmeniz gerekir. Bu ürün, az miktarda yeşil yapraklı sebze tüketenler için ideal bir takviye gıda olabilir. Vitamin eksikliği olan kişiler de ürünü belirlenen dozda kullanabilir. Ürünün içerisinde K vitamini yönünden zengin üç yeşil bitki yer alır. Organik baobab tozunun içeriğindeki C vitaminiyle ise karışım güçlendirilir. Damakta limonumsu bir tat bırakan baobab tozu, günlük C vitamini ihtiyacını tek başına karşılamayı başarır. Vücudunuzun sağlıklı kalabilmesi için vitamin ve mineral yönünden zengin olan bu ürünü düzenli kullanabilirsiniz.

  • Tatlandırıcı içermeyen karışım
  • Vitamin deposu üç yeşil bitki
  • Sağlık açısından faydalı

Sağlıklı Naturiga Organik Yeşil Karışım 100 gr İçeriği

Sağlıklı Naturiga Organik Yeşil Karışım 100 gr İçeriği

Yeşil yapraklı sebzeler, içerdiği antioksidan maddeler nedeniyle düzenli olarak tüketmeniz gereken besin grubunda yer alır. Ancak sebze tüketmeyi sevmeyenler, Naturiga organik karışım ile gerekli tüm vitaminleri tek seferde alabilir. Karışımın içindeki tüm maddeler soğuk kurutma yöntemiyle toz haline getirilir. Ürün, %40 buğday çimi tozu, %15 spirulina tozu ve %15 klorella tozu içerir. Böylece marka, üç ayrı yeşil tozu tek seferde kullanım kolaylığı sunar. Ürünün içeriğindeki bir deniz yosunu türü olan organik spirulina, içerisinde sülfit barındırır. Bundan dolayı deniz ürünlerine hassasiyeti olan kişilerin bu ürünü dikkatli kullanması gerekir. Bu bileşenler, dış etkenlere karşı vücudu temizlemeye ve korumaya yardımcı olabilir. Organik spirulina B12 bakımından oldukça zengindir. Unutkanlık, çabuk yorulma ve halsizlik gibi probleminiz varsa ilaçlara ek bu karışımı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Vitamin Deposu Naturiga Organik Yeşil Karışım 100 gr

Vitamin Deposu Naturiga Organik Yeşil Karışım 100 gr

A, C, D, E, K vitaminleri yönünden zengin maddeler içeren Naturiga organik yeşil karışım 100 gr uzun süre kullanım imkanı sağlar. Buğday çimi topraktaki 100’den fazla mineralin 90’dan fazlasını tek başına bünyesinde bulundurur. Böylece ürünün zindelik üzerindeki olumlu etkilerini görebilirsiniz. Ürün, kanser tedavilerine ek olarak da kullanılabilir. Yüksek oranda radyasyona maruz kalan kişiler bu karışımı tüketerek radyasyonun olumsuz etkilerini minimuma indirebilir. Sağlık açısından birçok faydası bulunan klorella ise yeşil bir alg türüdür. %70 oranında klorofil içeren klorella, kırmızı kan hücrelerinin normalden fazla oksijen taşıması için yardımcı olabilir. Böylelikle vücudunuzdaki toksinleri kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Enzimler ve çeşitli antioksidanlar da karışımı destekler. Hiçbir katkı maddesi içermeyen yeşil karışım, doğal besin ögelerini almanızı sağlar. Kolesterol ve kan şekeri rahatsızlıklarınız varsa karışımın iyileştirici etkisinden faydalanabilirsiniz.

Cazip Fiyatlarla Naturiga Organik Yeşil Karışım

Cazip Fiyatlarla Naturiga Organik Yeşil Karışım

Naturiga organik yeşil karışım 100 gr fiyatı ürünün içeriğindeki maddelere ve gramajına göre belirlenir. Her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulan ürüne sahip olabilir ve sağlıklı kalabilirsiniz. Şeker içermeyen ürünü dilediğiniz ölçüde tatlandırabilirsiniz. Ürünü suya, süte, yoğurda, meyve sularına ekleyerek tüketebilirsiniz. Ayrıca smoothie tariflerinize, kahvaltılık müsli kaselerine, enerji toplarına ekleyebilir, farklı bir karışım elde edebilirsiniz. Yeşil karışımı, hazırladığınız içecek ya da atıştırmalıklara 1-2 yemek kaşığı kadar ekleyebilirsiniz. Sabahları ürünün içerisine birkaç damla yağ damlatarak vitamin ve minerallerin emilimini hızlandırabilirsiniz. Böylelikle güne sindirim sistemi ile toksinlerden arınmış olarak başlayabilirsiniz. Ürünün kaliteli ambalajı sayesinde karışım uzun süre taze kalır. Vegan kişilerin de rahatlıkla tercih edebileceği bu ürün, cazip fiyat aralığında sunulur. Yüksek vitamin, mineral ve magnezyum içeren bu ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Naturiga organik yeşil karışım 100 gr kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.